Найкращі ігри на Андроїд без інтернету

Anonim

Мобільні розваги за останні кілька років зробили великий крок вперед, якщо буквально п'ять років тому можна було задовольнятися кількома популярними іграми, такими як Angry Bird, Subway Surfer і парою цікавих головоломок, то зараз список розважальних додатків виріс у кілька разів.

Популярні жанри мобільних ігор

Інтерес до ігор в основному стався через збільшення жанрів мобільної ігрової індустрії. На даний момент офіційний маркет операційної системи Android розділяє всі ігри, що завантажуються на наступні категорії жанрів:

  1. Аркади - динамічні ігри з простим і нехитрим геймплеєм.
  2. Вікторини - брейн-ринг на ерудицію для гравців, які люблять навчатися граючи.
  3. Головоломки - програми, розраховані на перевірку кмітливості користувачів.
  4. Гонки - ігри про машини, мотоцикли та інші засоби пересування.
  5. Казино - електронні автомати, солітер покер та інші азартні ігри, які отримали своє втілення в мобільних додатках.
  6. Казуальні - проста розвага на кілька хвилин вільного часу.
  7. Настільні-додатки, які адаптують у собі популярні настільні ігри.
  8. Музичні - емулятори музичних інструментів.
  9. Карткові - додатки пов'язані з картами, це не тільки азартні ігри, а й колекційні карткові ігри.
  10. Навчальні - розважальні програми, які допоможуть у навчанні.
  11. Пригода - додатки, пов'язані з дослідженням неймовірних світів
  12. Рольові - основний сенс RPG відігравати конкретну роль. Місце дії, в основному, фантастичне майбутнє або фентезі.
  13. Симулятори - розважальні програми, спрямовані на точне повторення будь-якої професії або життєвого процесу.
  14. Словісні - кросворди, судоку, сканворди та головоломки пов'язані зі словами.
  15. Спортивні - розважальні програми про футбол, хокей, бокс та інші види спорту.
  16. Стратегії - ігри, в яких геймерам доведеться керувати суспільством, державою або цілою імперією.
  17. Екшен - розважальні програми, в яких гравцеві доведеться протистояти полчищам небезпечних ворогів.

Найкращі офлайн-ігри на Андроїд

Більшість розважальних програм вимагають від користувачів підключення до глобальної мережі. Це не дивно, адже інтернет потрібен ігор для наступних функцій:

  • синхронізація та зберігання у хмарі ігрового прогресу геймера;
  • здійснення внутрішньоігрових покупок;
  • скачування нових даних, необхідні програми;
  • вбудована реклама.

Однак існують ігрові програми, які працюють у режимі офлайн, а саме без доступу до Всесвітньої павутини. У цій статті буде розглянуто 10 офлайн-ігор, без прив'язки до певного жанру.

До списку також включені програми, які потребують додаткового завантаження даних при першому включенні, проте після неї працюють у режимі офлайн.

10. Apple Knight

Apple Knight - атмосферний платформер з піксельною графікою, в якому геймер повинен взяти на себе роль юного лицаря, щоб руйнувати своїх ворогів і знаходити численні скарби.

Перед початком кожного рівня гравці запропонують вибір із двох героїв (хлопчика чи дівчинки) а також зброю, броню та спеціальну здатність, яку персонаж використовуватиме під час проходження. Наприклад, стартова особливість героя - кидати підібрані ним яблука, тому додаток і зветься Apple Knight (Яблучний Лицар).

Основною особливістю геймплею цієї гри можна виділити керовану складність рівнів, що в мобільних ігрових проектах практично не зустрічається. Кожен геймер може налаштувати вибір сили ворогів, а також кількості життів та точок збереження персонажа.

Також варто відзначити додаткові квести та величезну кількість секретних локацій, що робить вивчення набагато цікавішим.

Плюси та мінуси Атмосферна графіка Інтуїтивне управління Контамінація персонажа Вбудовані внутрішньоігрові покупки Необхідність дивитися рекламу Гра англійською мовою Геймплей 8 Графіка 6 Сюжет 6 Оптимізація 8 Музика 7 Разом 7 Хороший платформер для геймерів різного.

9. Woody Block Puzzle

Woody Block Puzzle - оригінальна головоломка, яка змусить розкинути мізками навіть знавців жанру.

Ігрове поле є квадрат, який поділений на дев'ять поменше, а вони в свою чергу на ще більш маленькі. Гравцю уявити переміщати деталі пазла таким чином, щоб лінії по горизонталі та вертикалі, а також середні квадрати були заповнені. Тоді вони знищуються та звільняють місце для нових деталей. Гра закінчується, коли на ігровому полі немає вільного місця.

Як ще один мінус можна виділити присутність реклами навіть в офлайн режимі гри. Після кожного завершення партії, розробники вставили невеликий ролик з іншими проектами їхньої компанії. На щастя, відео можна відразу пропустити, не чекаючи кінця реклами.

Плюси та мінуси Оригінальний геймплей Приємний дизайн Музичний супровід Наявність реклами навіть в онлайновому режимі Одноманітність ігрового процесу Додаток англійською мовою Геймплей 9 Графіка 5 Сюжет 1 Оптимізація 10 Музика 8 Разом 6.6 Цікава головоломка.

8. Vampire's Fall: Origins

Vampire's Fall: Origins - рольова гра, яка спирається на старі RPG-проекти.

Сюжет базується навколо поява у світі гри чорного мага. Персонаж гравця - один із новобранців війська, яке збирається протистояти темним силам. Однак для героя - ця війна виявиться чимось більшим.

Гравцю необхідно створити свого персонажа, вибрати свій клан і вирушить на пошуки пригод.

Плюси та мінуси Похмура атмосфера Цікавий сюжет Геймплей відсилає до старих RPG-проектів Робота програми вимагає пристрою з гарною продуктивністю Необхідно докачувати дані Займає пристойну кількість вільного місця на пристрої Геймплей 9 Графіка 8 Сюжет 10 Оптимізація 6 Музика 8 найкращий ігрових RPG-проектів на мобільних пристроях.

7. Swamp Attack

Swamp Attack - на перший погляд нагадує раніше популярну гру Plants vs. Zombie, проте чим більше граєш у цей проект, тим ясніше видніються відмінності.

Сюжет розповідає про простого хлопця з околиці болота, який зазнає віроломного нападу диких тварин, однак у нашого героя є дробовик, отже, не все втрачено.

Також варто відзначити наявність мультиплеєра, проте в офлайн режимі скористатися ним, звичайно, не можна.

Плюси та мінуси Гумор і сатира в оповіданні сюжету Інтуїтивне управління Чудовий музичний супровід Одноманітний геймплей Довго чекати відновлення енергії, щоб продовжити грати Графіка на любителя «мультяшної» малювання Геймплей 7 Графіка 7 Сюжет 6 та «захисту веж».

6. HAWK

У HAWK гравцеві належить керувати бойовим літаком і битися з усією ворожою авіацією. Ігровий процес гри схожий зі старими космічними аркадами, тому нудьгувати геймеру точно не доведеться.

Плюси та мінуси Динамічний ігровий процес Приємна графіка Одноманітний геймплей Вбудовані покупки Геймплей 8 Графіка 8 Сюжет 4 Оптимізація 8 Музика 7 Разом 7 Аркадний екшен з динамічним ігровим процесом та приємною оку графікою.

5. Swordigo

Swordigo - проект, який на перший погляд здається звичайним платформером, проте ця програма приховує в собі набагато більше, ніж видно спочатку.

Плюси і мінуси Захоплюючий геймплей Інтригуючий сюжет Фізика об'єктів Полігональна графіка Інколи виникають проблеми з керуванням Гра повністю англійською мовою Геймплей 9 Графіка 6 Сюжет 9 Оптимізація 9 Музика 8 Разом 8.2 Приємний симбіоз RPG і платформера, який можна за допомогою Android.

4. Fallout Shelter

У грі Fallout Shelter гравцеві належить взяти на себе відповідальність і стати наглядачем притулку - останніх оплотів цивілізації на випаленій землі Пустошей, яка раніше була територією Сполучених Штатів Америки.

Геймплей включає управління жменькою тих, хто вижив, правильному розподілі ресурсів і енергії, поліпшення бази, відкриття нових територій і боїв з мутантами.

Варто також відзначити, що при використанні хмарного сховища збережень, геймер може продовжити гру, розпочату на смартфоні з операційною системою Android, на персональному комп'ютері, планшеті і навіть техніці компанії Apple.

Плюси і мінуси Оригінальний геймплей Неповторна атмосфера Fallout Кросплатформенность Проблеми з оптимізацією Багатьом новачкам важко дається освоєння геймплею Для повноцінного ігрового процесу потрібен інтернет Геймплей 8 Сюжет 8 Сюжет 8

3. Monopoly

Monopoly - це офіційне перенесення популярної настільної гри на смартфони та планшети. Воюйте за звання кращого економічного стратега зі своїми друзями або комп'ютерними гравцями різної складності.

Плюси та мінуси При перенесенні на смартфон не одна з ігрових особливостей не була прибрана Приємна графіка Присутня мультиплеєр Гра платна Додаток англійською мовою Трапляються технічні помилки Геймплей 10 Графіка 8 Сюжет 5 Оптимізація 10 Музика 7 Разом ігри Android.

2. Terraria

Terraria - проект пісочниця, на кшталт популярної програми MineCraft.

Гравцю належить вивчати світ, добувати ресурси, будувати поселення і боротися з монстрами. Відмінні риси проекту Terraria від подібних ігор: піксельна 2D графіка і чудовий музичний супровід.

Вартість програми 389 рублів.

Плюси та мінуси Приємний музичний супровід Чудова ігрова атмосфера Можливість мультиплеєра Гра платна Відсутність сюжету Не всім може сподобатися піксельна графіка Геймплей 10 Графіка 8 Сюжет 8 Оптимізація 8 Музика 10 Разом 8.8 Відмінна пісочниця з неймовірно атмосферним ігровим світом.

1. This War of Mine

This War of Mine - висловлювання проти війни. Гравець має глянути на збройний конфлікт не очима бравого солдата, а мирними жителями, яким війна принесла тільки розруху, голод і смерть близьких людей.

This War of Mine - платний проект і обійдеться геймеру в 799 рублів.

Під управлінням геймера потрапляє невеликий загін тих, хто вижив і біженців, які застрягли в місті, охопленому бойовими діями. Гравцеві належить відбудовувати тимчасовий притулок, пускатися в нічні вилазки та здійснювати непрості моральні вибори.

Гра вимагає від пристрою ресурсів, тому запускати This War of Mine слід або на флагманському смартфоні, або на планшеті.

Плюси та мінуси Оригінальний геймплей Гнітюча атмосфера війни Моральні вибори, що впливають на геймплей Гра платна Проект вимагає від смартфона відмінної продуктивності Займає велику кількість місця на диску Геймплей 10 Графіка 10 Сюжет 9 Оптимізація 6 , який змусить будь-якого гравця замислитися над цінністю життя.

This War of Mine - неймовірно красивий і зворушливий проект, який змусить будь-якого гравця задуматися про цінність життя.