У Росії введуть єдиний квиток на громадський транспорт

Anonim
Те, що в Європі вже діє десятиліття, приходить в Росію тільки зараз.
Єдиний квиток на всі види громадського транспорту з'явиться в Росії До такого рішення прийшли недавно в Мінтрансі Росії. Треба сказати, що подібний квиток вже давно існує в багатьох європейських країнах. Тобто, він однаково рівнозначний в метро, ​​автобусах, тролейбусах і трамваях. Це дуже зручно і значно полегшує життя достатньої частини населення міст, яка постійно користується громадським транспортом. А ось з повітряним транспортом справи йдуть інакше. Тут єдиного квитка ніяк не купиш. Зате теж є свої незаперечні переваги. Це, зокрема, чартерні рейси. Наприклад, квитки в Італію часто можна придбати на чартери, адже подібних рейсів в цю туристичну мекку літає досить багато. Звичайно, чартерні авіаквитки в Італію та інші країни купуються разом з туром, а чартерний рейс замовляє певний туроператор для своїх туристів.
Блогери діляться в соцмережі: "Іноді, коли залишаються місця на чартерних перельотах, квиток на чартер можна купити окремо в Інтернеті. І це буде казково дешево. Однак треба знати, якщо раптом тур скасують, то квиток може пропасти".
Ну, а що стосується єдиного квитка на громадський транспорт, то він буде залізно діяти на всіх видах міського транспорту.
"Ну, нарешті-то вони до цього прийшли. А раніше якось не могли додуматися. Та ж Італія так вже років 20 їздить", - пише блогер ЖЖ.
В редакції всім бажають безпечного, зручного і недорогого переміщення по землі і в повітрі.