10 кращих дропшипінг платформ для інтернет-магазину

Anonim

Продовжуємо розбиратися в темі - торгівля в інтернеті за системою дропшипінгу. Раніше ми вже писали, що таке дропшипінг і як знайти постачальників .

Настав час познайомитися з дропшиппінг-платформами – ресурсами, які роблять торгівлю через інтернет ще простіше. На базі платформи ви можете створити свій інтернет-магазин або сторінку (лендинг), що продає, тут же знайти постачальників і в два кліки перенести потрібні товари на свою вітрину.


Чому вигідніше відкривати інтернет-магазин з дропшиппінгу на готовій платформі:

  • ви заощаджуєте на створенні власного сайту-вітрини (або інтернет-магазину);
  • платформи співпрацюють з перевіреними постачальниками, у тому числі з-за кордону. Це спрощує вам пошук надійного постачальника і відповідного товару.
  • готовий сайт із завантаженими товарами буде у вас буквально за кілька годин.

Справа за малим – знайти відповідну платформу.

Критерії вибору сайту дропшипінг майданчика

На що потрібно звернути увагу при пошуку платформи з дропшипінгу:

  • Чи можна створити на базі платформи свій магазин, лендинг або вітрину. Практично, кожна платформа дає можливість створити на своїй базі готовий сайт для торгівлі товарами.Уточніть, що саме це буде сайт-вітрина, односторінник або повноцінний інтернет-магазин. Останній краще.
  • Який функціонал у інтернет-магазину: чи можна відстежувати залишки, міняти ціни тощо.
  • Як відбувається обробка замовлень – обробляєте їх ви або платформа.
  • Чи є інструменти для просування інтернет-магазину. Є платформи, які пропонують послуги з просування, реєстрації в Яндекс.Маркеті та налаштування контекстної реклами, пропонують готові креативи, розповідають про способи проходження модерації.
  • Асортимент товаров. На платформах зазвичай продаються різні товари, але бувають і платформи з вузькою спеціалізацією - продаж іграшок; дитячі товари; одяг.
  • Чисельність постачальників. Дізнайтеся, чи є постачальники з-за кордону, наприклад, з Китаю. Через платформу співпрацювати з ними простіше, ніж безпосередньо.
  • Підключення до складів постачальників. У такому разі ви завжди будете в курсі, чи є товар у наявності.
  • Скільки коштує створення інтернет-магазину та його підтримка? При виборі відштовхуйтеся від співвідношення «ціна – функціональність».

10 кращих дропшипінг платформ для інтернет-магазину

Існує багато дропшиппінг-платформ, що пропонують різні послуги як вже для досвідчених бізнесменів, так і для дропшипперів-початківців. Ми зібрали для вас десятку найкращих.

OpenMall

Одна з найпрогресивніших платформ з дропшиппінгу на ринку. За допомогою платформи можна легко отримати магазин з будь-яким постачальником на вибір або вказати свого постачальника. Також за допомогою майданчика легко отримати магазин з товарами таких постачальників як Taobao, Aliexpress, KupiVip, SimaLand, V3toys, Biggeek та багатьох інших.Або можете просто вибрати нішу, під яку хочете відкрити магазин, і Вам менеджери платформи підберуть постачальників і порадять. Також додатково зможете самі додавати будь-який свій товар.

Всі товари автоматично оновлюватимуться від обраних постачальників, завдяки чому у Вас буде більше часу на просування сайту. Openmall не бере жодних комісій із продажу, все налаштовується на пряму роботу з постачальниками. Ваші витрати на підтримку сайту становитимуть близько 10-39$ на місяць, і при цьому Вам не потрібні жодні технічні навички, за роботою Вашого сайту стежитиме команда фахівців і надаватиме підтримку. Тарифи на послуги Openmall: https://blog.openmall.info/tarify-i-ceny/.

На одному сайті – Ви зможете комбінувати різних постачальників та послуги. Також є можливість підключити модуль «Продавці» – це означає, що Ваші клієнти зможуть виступити продавцями на Вашому сайті та додавати свій товар до Вашого сайту, таким чином доповнюючи Ваш сайт.З таких продавців Ви можете брати орендну плату або комісійні.

Так само на базі платформи, крім інтернет магазину – Ви можете швидко запустити під своїм брендом ряд інших сервісів – таких як Сервіс бронювання готелів та авіаквитків, Кешбек сервіс, Магазин Автозапчастин, Відкрити свою платіжну систему, Маркет плейс, Пошук по фото та багато інших готових IT проектів.

Також є можливість створити свій магазин у вигляді програми, на базі Фейсбук та ВКонтакті, причому асортимент буде оновлюватися автоматично. І дуже доступно можна створити на базі платформи програми для Android та iOS.

Реєстрація на сервісі: https://openmall.biz/admin

Ru-dropshipping

Ця платформа ідеально підійде бізнесменові-початківцю. Тут можна придбати готовий інтернет-магазин, який вже наповнений товарами від постачальників. Вам потрібно провести мінімальні налаштування. Ціни вже вказані з націнкою, але ви можете їх відредагувати.

Далі просто обробляєте замовлення і передає їх постачальнику.

У кожному магазині є вже вбудований рекламний модуль.

Вартість – від 990 рублів на місяць.

МегаОпт24

Пропонує торгівлю товарами з-за кордону.

Для тих, хто вже має сайт, платформа надає фотографії без водяних знаків. У кого немає сайту - може вибрати і купити готовий односторінок за 1000 рублів.

Платформа пропонує послуги з реклами: налаштування контексту, SEO, SMM.

З майданчиком можна працювати і без сайту. Доступне замовлення товару від 1 одиниці, можна зробити пробне замовлення. Реєстрація на платформі.

Qnits.ru

Дропшиппінг-платформа, яка надає понад 500 найменувань товарів інтернет-магазинів. Принадність майданчика полягає в тому, що до нього можна підключити необмежену кількість лендингів або інтернет-магазинів.

Через панель керування можна створити багатосторінкову вітрину. Налаштуйте її на свій смак: можна змінити дизайн, ціни, контент.

Платформа пропонує готові інструменти для пошуку вашого інтернет-магазину.

Замовлення можна передавати як вручну, так і через api.

Читайте також: Найкращі платформа для створення онлайн-школи

МегаДроп24

З платформою можна працювати безпосередньо: замовити товар на свою адресу за оптовою ціною або вказати адресу свого клієнта.

Робота із замовленням ведеться через особистий кабінет. Є вбудована CRM.

Можливості створити свій інтернет-магазин немає. Але тут є товари для односторінкових сайтів.

Dizes.ru

Платформа пропонує сайти та інтернет-магазини з асортиментом від постачальників. Інтернет магазини повністю готові до роботи, не вимагають додаткового обслуговування. Можна підібрати інтернет-магазин відповідної тематики.

Шукати постачальників самостійно і створювати сайт з нуля вже не потрібно. Контакти постачальника йдуть у комплекті з сайтом.

Особливо майданчик пропонує послуги з просування сайту.

Чесний дропшипінг

З майданчиком можна працювати безпосередньо, або купити готовий інтернет-магазин для свого бізнесу.

У сайту буде адаптивний дизайн. Платформа пропонує допомогу в просуванні сайту та його розміщення в прайс-агрегаторах.

Замовлення з інтернет-магазину автоматично потрапляє у CRM платформи, і вам виплачують винагороду.

Дропшипінг платформа

Дропшиппінг платформа співпрацює з більш ніж 13 тисячами партнерів. На ній можна створити свій лендинг для продажу товарів. Лендінг легко налаштовується: вказуйте свої ціни, знаходите ідеальний баланс націнки.

Виплата винагороди дропшипперам – двічі на тиждень, по суботах та понеділках.

Платформа надає необхідні інструменти для аналітики, для аналізу ціни ліда та чистого прибутку.

Dropo

На цій платформі представлений величезний асортимент товарів. З послуг, що пропонуються: створення та просування інтернет-магазину, розміщення в Яндекс.Маркет, курс зі створення свого інтернет-магазину, або товари для вже готового сайту.

Вартість створення сайту – від 21 900 рублів, просування – від 5900 рублів

Landing Shops

Платформа пропонує готові лендинги, які здатні розраховувати доставку на основі параметра замовлення та геопозоції клієнта. Готовий дизайн, добре налагоджена логістика – ще дві переваги майданчика.

Сторінки адаптивні, мультимовні та з вбудованим перерахунком курсу валют.

Вартість - від 2490/місяць.

Висновок

Вибирайте відповідну платформу і починайте свій бізнес в інтернеті практично без вкладень.

Високого заробітку!