Як видалити сторінку в ВК з Айфону

Anonim

Контакте – одна з найуславленіших соцмереж на пострадянському просторі. При цьому бувають різні випадки і може статися так, що користувач захоче видалити власну сторінку ВК. Наприклад, він взагалі перестав користуватись цією соціальною мережею і не бажає, щоб його дані залишилися у відкритому доступі для інших людей. Або ж користувач вирішив кардинально змінити своє життя, почати все заново, змінив прізвище і тепер йому треба видалити стару сторінку, щоб створити замість нового.

Особливості видалення сторінки в ВК

Соцмережа ВК має одну дивовижну здатність – реєстрація вкрай проста, здійснюється в пару кліків за лічені секунди.Але повністю стерти дані про особисту сторінку з сервера практично неможливо. Або операція супроводжується такими складнощами, що поки розберешся з нюансами, прати профіль схочеться.

У кожного свої причини видалення персональної сторінки, але процедура має бути виконано правильно. Інакше особисті дані не зітруться. Тим більше, що профіль у ВК може існувати не тільки на комп'ютері, а й на телефоні.

На даний момент усі користувачі мають можливість скачувати власні дані із соціальної мережі. Це буде особистий профайл, зібраний за час існування профілю. Особливо актуально перед видаленням сторінки. Операція зводиться до того, що створюється архів з усіма даними користувача, накопиченими на сервері соцмережі, який далі передається на електронну пошту клієнта.

Даний архів складається з:

  1. Вся інформація про профіль – кількість друзів, подарунки, підписки, повідомлення, музика, документи, відео, інформація про чорний список тощо
  2. Платежні дані – прив'язані кредитки, історія кожної транзакції, переклади та інше.
  3. Рекламна інформація та відвідувані місця.
  4. Інші дані – звернення до служби підтримки, імпорт контактів, інформація про блокування тощо

Щоб завантажити такий архів необхідно перейти в підрозділ «Захист даних», а потім опуститися вниз сторінки і натиснути на значок «Запитати архів». Далі система запропонує користувачеві вибрати дані, які потрібно заархівувати. На завершення операції треба клікнути по значку «Надсилання запиту».

В мережі ходить інформація про те, що можна встановити правильну комбінацію в розділі «Приватність», нібито користувач погоджується на повне видалення і дані з профілю будуть стерті з сервера ВК. Насправді таких методів немає, інформація не відповідає реальності.

Не кожен користувач знає, що VK є величезна чисельність правил внутрішнього типу, з якими він погодився під час реєстрації (їх просто ніхто не читає). Сенс у тому, що коли він їх порушує – його сторінка блокується, а лише перевірки видаляється.

Розглянемо основні питання користувачів.

Запитання експерту Моя сторінка буде видалена назавжди?

Так, але тільки через 210 днів з моменту видалення. У цей період профіль можна відновити. Чи обов'язково вказувати причину видалення профілю?

Ні! Вказувати причину чи ні – рішення користувача.

Як видалити сторінку в ВК через Айфон

Процес видалення сторінки VK через Айфон ідентичний процедурі її видалення з комп'ютера. Різниця тут мінімальна - дрібні відмінності в інтерфейсах цих двох версій ВК.

Свій профіль у соціальній мережі можна видалити як на певний час, так і назавжди.

Видалити на час

Щоб видалити власний обліковий запис VK на якийсь час необхідно виконати такі кроки:

  1. Потрібно увійти в особистий профіль ВК за допомогою будь-якого браузера, а потім пройти процес авторизації.
  2. Потім потрібно зайти в навігаційну панель, яка розташовується в нижній частині сторінки.
  3. Далі треба перейти в налаштування та перегорнути всі доступні пункти в самий низ.
  4. Відшукати останній пункт з найменуванням «Видалити сторінку» та клацнути по ньому.
  5. Слідкувати запропонованою системою інструкцією, після чого обліковий запис буде видалено.

Для відключення свого профілю VK через Айфон не потрібно жодних додаткових програм. Але перед початком видалення користувачеві потрібно зважити всі «за» і «проти», оскільки процес відновлення сторінки набагато складніший. Тим не менш, функцією відновлення даних може скористатися будь-який користувач, який проходив офіційну процедуру реєстрації в ВК.Куплені та подаровані акаунти навряд чи вдасться «реанімувати».

Видалити назавжди

Багато користувачів цікавить питання – як видалити свій профіль ВК назавжди?

Якщо комусь захочеться зламати профіль користувача та скористатися ним у своїх цілях – у нього це не вийде.

Для входу до облікового запису буде запрошено код для активації, а він надійде на телефон, який раніше прив'язувався до ВК. Без номера відновлення доступу жодним чином неможливе.

Для відкріплення особистого номера телефону, прив'язаного до облікового запису, необхідно виконати:

  1. Зайти у власний профіль та авторизуватися.
  2. Відкрити вкладку «Налаштування» та перейти до підрозділу «Загальне».
  3. Опуститись до підпункту «Номер телефону» і навпроти нього клацнути по значку «Змінити».

  4. Система перенаправить користувача на сторінку, де йому необхідно прибрати свій номер телефону і просто не вказувати новий.

Як видалити програму з Айфона

Коли користувач успішно видалив власну сторінку в ВК з Айфона, то і додаток йому стало вже не потрібним, а значить і його потрібно видалити. Виконати це можна двома способами: із робочого столу як звичайну програму; за допомогою системного сховища.

Спосіб №1

Для видалення програми VK власникам Айфонів потрібно просто затиснути і не відпускати його іконку до тих пір, поки всі значки робочого столу не почнуть трястись і поряд з кожним з'явиться червоний хрестик. При натисканні на цей хрестик система запропонує користувачеві видалити непотрібну програму, йому потрібно просто підтвердити операцію натисканням на значок «Ok».

Спосіб №2

Даний спосіб видалення також дуже просто і не викликає труднощів.

Користувачам необхідно:

  1. Зайти до «Налаштування» свого гаджета.
  2. Перейти до розділу «Основні».
  3. Відкрити пункт «Сховище та iCloud».
  4. Натиснути на кнопку «Керувати».
  5. У списку вибрати програму ВК і клацнути по значку «Видалення програми».

Ну і не варто забувати, що всі облікові записи, які видалялися без відв'язки телефонного номера, можна відновити протягом наступних 210 днів.