Як отримати Айфон безкоштовно

Anonim

iPhone був і залишається найбажанішим смартфоном у світі. Найчастіше Айфон сприймається як показник достатку людини, а тому багато людей купують сучасний гаджет у кредит. Ми не радимо влазити в кредитні зобов'язання, тим більше, коли існує безліч способів отримати iPhone абсолютно безкоштовно.

Де можна виграти Айфон реально

Перед тим, як розглянути найкращі варіанти безоплатного отримання Айфона, варто згадати дуже корисне прислів'я.Вона говорить, що «безкоштовний сир буває лише в мишоловці».

В дійсності ймовірність отримати смартфон абсолютно безкоштовно – мінімальна. Якщо завдяки щасливому випадку ви не підібрали iPhone на вулиці, для отримання бажаного пристрою доведеться виконати певні дії. І в даному матеріалі ми поговоримо про тих, які є абсолютно законними та по-справжньому дієвими.

До презентації нового Айфон

Кожен фанат Apple знає, що презентація нового Айфона проходить щороку у вересні. Оскільки випуск нового «яблучного» пристрою є сильним інформаційним приводом, для залучення аудиторії активізується багато блогерів. Свої трансляції із презентації веде Wylsacom, YouTube-канал Rozetked, AndroNews, 808 та інші. Принагідно вони розігрують техніку Apple. Як правило, алгоритм участі у конкурсі передбачає такі дії з боку користувача:

  1. Поставити «лайк» під відео.
  2. Написати коментар.
  3. Підписатися на канал.

Далі за допомогою рандомайзерів блогери здійснюють вибір кількох щасливчиків.

Багато хто запитає: «У чому вигода для блогера?». Щоб відповісти на запитання, потрібно ще раз нагадати, що вихід нового Айфона – сильний інфопривід. Влаштовуючи трансляцію з презентації, блогер може принагідно рекламувати інші товари, а також отримувати так звані «донати» від аудиторії. Кількість глядачів буде набагато більшою, якщо на YouTube-каналі проходить розіграш. Тож радимо підписатися на найпопулярніші техно-канали напередодні наступної презентації та стежити за новинами.

Рекламні інформаційні акції

Крім того, іноді зовсім не обов'язково чекати початку осені, коли Apple презентує свої флагмани.На великих каналах розіграші відбуваються із завидною регулярністю. Знову ж таки, їхня мета – залучення нової аудиторії. Тому виграти Айфон можна не лише восени, а й протягом року, якщо уважно стежити за оновленнями.

Конкурси проводять не лише блогери, а й різні бренди. Це може бути Ощадбанк, Яндекс, МВідео та навіть Pepsi. Останні, до речі, свій розіграш завершать у березні 2020 року. За його правилами, учаснику потрібно купити продукцію, відсканувати QR-код та викласти у Instagram фото зі спеціальним хештегом. Настійно рекомендуємо брати участь у конкурсах лише від відомих компаній. Так ви зможете убезпечити себе від можливого обману.

Шахрайські схеми безкоштовної роздачі Айфонов

Через високий попит на смартфони компанії Apple, несумлінні люди намагаються отримати для себе вигоду, використовуючи шахрайські схеми. Опинитися у неприємній ситуації може кожен. У кращому випадку ви просто не зможете виграти iPhone, у гіршому - виявитеся «кинутими» на гроші або потрапите в небезпеку.

Щоб цього не сталося, радимо ознайомитися з найбільш поширеними шахрайськими схемами. Це буде не тільки корисно, а й досить кумедно. Адже в які ситуації не потрапляють люди в надії отримати бажаний Айфон.

Безкоштовно віддають старий Айфон через соцмережі

У соціальних мережах, наприклад, у «ВКонтакте» у групах з оголошеннями нерідко можна зустріти записи, де людина пропонує віддати iPhone. Умовний «мажор» просить лише оплатити доставку до потрібного населеного пункту. Здавалося б, сума доставки невелика (300-500 рублів). Чому б і не сплатити її, щоб отримати Айфон, ціна якого може досягати 100 тисяч.

А тепер подумайте, невже у людини, яка готова віддати iPhone, не знайдеться кілька сотень на пересилання смартфона.Відправляючи гроші за відправлення пристрою ви не тільки втрачаєте невелику суму грошей, але й спонукаєте несумлінну людину і далі займатись маніпуляціями.

А що, якщо людина готова безкоштовно віддати Айфон під час особистої зустрічі? Тут видно інші помисли «мажору». Цілком ймовірно, ви потрапите в неприємну ситуацію, адже зустріч може бути призначена де завгодно. Особливу небезпеку наражають дівчата, тому в жодному разі не ведіться на подібні оголошення.

Роздача Айфонів на честь ювілею компанії або виграш на сайті

Інтернет кишить величезною кількістю шахрайських ресурсів. Вони купують рекламу у сайтів, які не дорожать своєю репутацією. Людина, що качає фільм з торрент-трекера може побачити спливаюче вікно, де яскрава картинка повідомляє, що він став мільйонним відвідувачем. Від «щасливчика» потрібно лише вказати номер телефону чи електронну пошту.Виконавши ці умови, любитель легкої наживи стає жертвою. Його дані потрапляють до рук зловмисників.

Розглянемо ще один варіант, який зустрічається на просторах соцмереж або на односторінкових сайтах. Якийсь компанії виповнюється 10 років, і ось, на честь такої знаменної події, вона готова віддати Айфон першим 10 людям, які відгукнуться на оголошення. Умови прості: вказати особисті дані або здійснити переказ невеликої суми грошей за доставку. Але в такій ситуації обиватель знову перетвориться зі щасливчика на невдахи.

Верну знайдений Айфон

Що тільки не втрачають люди на вулицях. Від того немає нічого дивного, що на дошці оголошень можна зустріти повідомлення про те, що якась людина знайшла iPhone. Який любитель халяви не захоче «обдурити систему» ​​і отримати крутий смартфон абсолютно безкоштовно?

Але результат подібного сценарію як ніколи передбачуваний. Щоправда бувають винятки. У кращому випадку, якщо вирішите отримати безкоштовний iPhone, відгукнувшись на оголошення, ви потрапите в ситуацію з наступного відео.

Тепер поговоримо про те, що трапляється найчастіше. Як правило, написавши людині, яка нібито знайшла Айфон, починається стандартний діалог, що складається з наступних питань:

  • Коли пропав апарат?
  • Якого кольору?
  • Які на ньому були встановлені програми?

Якщо людина дійсно знайшла iPhone, ви просто ризикуєте опинитися в незручній ситуації. А якщо ні, то відповіді на питання неймовірним чином можуть виявитися правильними. І ось користувач, який розмістив оголошення, призначає місце зустрічі і пропонує перевести на карту символічну суму як винагороду. Але, зазвичай, історія закінчується тим, що людина перестає виходити зв'язок.

Айфон за репост

Дуже популярна махінація, яка використовується новими групами в соціальних мережах для залучення аудиторії. Умови «акції» є максимально прозорими:

  • Підписатися на паблік.
  • Поставити «лайк» запису.
  • Зробити репост на свою сторінку.

Через деякий час приходить час підбити підсумки. У групі може бути навіть влаштована пряма трансляція, де показується, як імена учасників, включаючи ваше, записуються в рандомайзер. Адмін натискає кнопку визначення переможця, і Айфон дістається… Звичайно ж, потрібній людині.

Нерідко у соціальній мережі VK можна натрапити на групи, які спеціалізуються саме на конкурсах репостів. У процесі «акцій» зростає аудиторія, з'являються пропозиції від рекламодавців, а приз знову опиняється не у ваших руках.

Айфон за опитування

Опитування допомагають великим компаніям чітко визначити свою привабливість для аудиторії. Бренди замовляють опитування у соціологічних фірм, а вони, у свою чергу, шукають людей, які готові відповісти на кілька запитань.

Зрозуміло, практично ніхто не погодиться пройти опитування безкоштовно. Тому існує безліч сервісів, де за відповіді питання нараховується невелика сума: 10-50 рублів. Деякі люди дійсно намагаються заробити, і виводять кілька тисяч за години безцільно витраченого часу.

І це був приклад сумлінної соціологічної служби. Менш відповідальні фірми можуть запропонувати пройти опитування та взяти участь у конкурсі, де розігрується новенький iPhone. Для того щоб фірма окупила свої витрати на мобільний апарат, їй потрібно, щоб в опитуванні взяло участь щонайменше 10-15 тисяч осіб.І навряд чи така кількість людей погодиться витратити свій час, сподіваючись стати учасником великого конкурсу.

В результаті опитування проходить 200-300 осіб. Фірма отримує свої гроші від замовника за проведене дослідження, а учасники так званого конкурсу залишаються ні з чим. А найголовніше – практично не існує способів покарати таких недобросовісних укладачів опитувань.

Ліквідація митного конфіскату

На перевірених сайтах оголошень на кшталт «Авіто» нерідко зустрічаються абсолютно шахрайські пропозиції. Щасливчикам пропонується купити товар за безпрецедентно низькою ціною, оскільки айфони затримали на кордоні. У цій ситуації людей приваблює той факт, що платити нічого не треба. Сума виплачується тільки при отриманні товару на пошті.

Людина в передчутті побачити новий Айфон природно платить смішну суму, відкриває коробку і відчуває справжній шок. У дуже схожій на справжній iPhone упаковці лежить підробка або, того гірше, купа непотрібного мотлоху.

Тепер покупець, очевидно, захоче зв'язатися з продавцем, щоб повідомити, що йому помилково доставили не той товар. Але його номер перебуває в чорному списку, а на сайті або в оголошенні фірми немає юридичної адреси.

Як відрізнити реальну акцію від обману

Боїтесь потрапити в одну із ситуацій, описаних вище? Тоді не піддавайтесь спокусі взяти участь у конкурсі репостів або відгукнутися на оголошення про знахідку гаджета. Краще візьміть старішу модель Айфона або підкопіть грошей.

Питання експерту Як взяти участь у реальному конкурсі, а не у черговій махінації?

Уважно ознайомтеся з діяльністю компанії/блогера, яка проводить розіграш. Якщо це відомий по всій Росії бренд або популярний техноблогер, ви з високою ймовірністю візьміть участь у чесному розіграші. Але пам'ятайте, що у зв'язку з величезною кількістю учасників шанс на виграш неймовірно низький.Як збільшити шанс на виграш iPhone у розіграші?

Відповідь проста – візьміть участь відразу у кількох конкурсах. Якщо розіграші проводять блогери, то вам не важко буде поставити «лайк», написати коментар і підписатися на канал. А у разі програшу можна скасувати всі «підписки». Я виграв Айфон у конкурсі відомого блогера, але він довго не відправляє гаджет. Що мені робити?.

Торік презентація iPhone 11 відбулася 10 вересня. У продаж він надійшов лише 20 вересня. Отже, самому техноканалу доводиться чекати деякий час, перш ніж він зможе відправити Айфон. У будь-якому разі, якщо за місяць-два смартфон так і не вислали, спробуйте особисто написати блогеру або компанії, яка проводила розіграш. Бачу, що на AliExpress новий iPhone продається за смішні гроші. Ну їм можна вірити?.

Аліекспрес – перевірений маркетплейс. Але навіть там модератори не встигають стежити всіх продавців. Деякі викладають товар, дуже схожий на реальний iPhone та пропонують за нього 8-10 тисяч рублів. Це буде китайська підробка. Вартість справжнього Айфона на рік продажу не може опуститися більш ніж на 10-15%.