Як поміняти телефон в Інстаграмі через телефон

Anonim

Існує безліч причин, через які потрібно було змінити номер телефону в Інстаграм. Контакт смартфона – це не тільки захист даних, але й ключ до облікового запису.

Коли потрібно міняти номер телефону в Інстаграмі

Найчастішими причинами зміни контактної адреси телефону є:

  • Втрата смартфона. Зі зникненням смартфона автоматично втрачається і сім-карта, яка відповідає за сам контакт. Звичайно, відновити номер телефону можна в будь-якому мобільному сервісі, але іноді це набагато важче, ніж зареєструвати новий номер телефону.Саме з цієї причини може виникнути потреба в зміні контактної адреси інстаграм-акаунта;
  • Змінився мобільний оператор. Теж найчастіша причина. Можливо, користувач вирішив змінити мережу, і у нього з'явилася нова контактна адреса телефону, яка не зареєстрована в інстаграм-акаунті. У цьому випадку зміна номера в профілі – це обов'язковий крок;
  • Є другий контактний набір цифр. Можливий випадок, коли користувач має дві мобільні адреси. Один йому потрібний для бізнес-цілей, наприклад, а другий просто для особистого життя. Обліковий запис зареєстровано на бізнес-телефону, а потрібно переробити його на особистий.

В будь-якому випадку зміна контакту телефону в Інстаграм – це важливий і вирішальний крок. Від нього залежать дані користувача, які в жодному разі не можна втрачати, оскільки шахраїв в інтернеті повно. Але як змінити набір цифр правильно, щоб потім не переживати за свої дані?

Як змінити номер телефону в Інстаграм через телефон

Існує офіційний спосіб зміни набору цифр у профілі. Для цього способу не знадобляться додаткові програми, тільки сам інстаграм і смартфон користувача.

Щоб побачити відновлення на Айфоні, можна подивитися ось це відео

У смартфонах на базі Андроїд потрібно зробити наступні кроки для зміни номера мобільного телефону:

  1. Запустити програму;
  2. Знайти в нижній панелі «Акаунт». Він розташований у правому кутку нижньої панелі. Виглядає він як чоловічок. Натискаємо на нього;

  3. Далі під кількістю підписок знаходимо кнопку «редагувати профіль». За допомогою неї можна налаштовувати свій обліковий запис. Клацаємо та переходимо в меню;

  4. У ньому знаходимо велику кількість функцій. Потрібно знайти «Особиста інформація». Вона знаходиться в самому низу. Переходимо до цього розділу;
  5. У розділі «Особиста інформація» знаходимо пункт «Номер телефону»;

  6. У ньому потрібно ввести новий мобільний телефон і натиснути кнопку підтвердження.

Такими легкими маніпуляціями можна змінити контактний телефон в інстаграм-акаунті через смартфон.

Як змінити номер телефону в Інстаграмі через комп'ютер

Змінити номер смартфона можна не тільки через офіційний мобільний додаток, а й через комп'ютерну версію соціальної мережі. Це дуже зручно в тому випадку, якщо смартфон був втрачений і до нього немає доступу.

Для того, щоб змінити набір цифр у профілі, потрібно зайти на офіційний сайт інстаграма через комп'ютер. Щоб знайти його, достатньо в будь-якій із платформ інтернету забити в пошуку «Інстаграм», провести пошук і натиснути на перше посилання, видане системою.

Далі потрібно зайти у профіль. Для цього вказується логін і сам пароль.

Після входу в аккаунт, потрібно клікнути по іконці у вигляді чоловічка. Вона знаходиться у верхньому правому кутку. Ця іконка переведе користувача до його профілю.

Після переходу потрібно знайти кнопку «Редагувати профіль». У ньому вносяться всі зміни по аккаунту.

Одразу буде дано поле, де можна змінити номер. Внісши відповідні дані, потрібно натиснути кнопку «Надіслати» і все. Набір цифр зміниться на потрібний. Людина зможе керувати своєю сторінкою за допомогою нового набору цифр.

Що робити, якщо немає доступу до старого номера

Для заміни телефонної контактної адреси необов'язково мати доступ до старого. Під час першої реєстрації Інстаграм просить користувача зареєструватися у соціальній мережі Facebook. Ця мережа допомагає керувати сторінкою в Інстаграмі. Обидві мережі співпрацюють один з одним і передають дані про користувачів.

Для початку потрібно відкрити програму. Немає різниці, з якого пристрою здійснюється вхід до мережі. Провести цю маніпуляцію можна як через комп'ютер, так і через смартфон. Після відкриття потрібно натиснути кнопку «Увійти через Фейсбук», а потім внести дані від сторінки в цій соціальній мережі.

Система запропонує увійти в інстаграм як користувачеві, який зареєстрований на Фейсбуці. Потрібно клікнути та погодитися входом від імені користувача Фейсбука.Далі варто натиснути на іконку чоловічка і провести всі маніпуляції зі зміною номера телефону, які були описані раніше.

Варто зробити висновок, що головною проблемою був безпосередній вхід до інстаграма. Далі події повторюються. У такий спосіб можна увійти в інстаграм і поміняти номер телефону навіть без доступу до нього.

У цьому відео можна подивитися, як увійти в інстаграм на електронну адресу:

Можливі проблеми

Незважаючи на легкість процесу зміни номера телефону, іноді виникають проблеми, з якими користувач може зіткнутися в будь-який момент. Щоб не припускатися помилок і знати, як вирішити ту чи іншу проблему, нижче наведено запитання-відповіді нашого експерта. Виконавши рішення, в більшості випадків усувається і проблема, що виникла.

Питання експерту Не надходить смс на телефон про підтвердження

У таких випадках краще зробити так:Попросити надіслати смс ще раз;Якщо після повторного надсилання смс не надійшло, повідомити про проблему в технічну підтримку Інстаграм. Швидше за все виникла якась системна помилка. З нею можуть впоратися лише розробники соціальної мережі. Номер вже прив'язаний до іншого облікового запису.

У цьому випадку можна звернутися до технічної підтримки, якщо користувач впевнений, що телефон прив'язаний лише до одного облікового запису. Системна помилка також часто виникає на платформі, тому користувачеві варто у будь-якому випадку звертатися до технічної підтримки. Самостійно цю проблему вирішити не вдасться. Не пригадую номер телефону.

Існує кілька способів увійти до інстаграм: 1. Через Фейсбук; 2. Через електронну пошту. Обидва варіанти були розглянуті раніше. За допомогою них можна легко та швидко увійти до мережі.

Інстаграм – це продумана мережа. У ній є різні способи входу, а технічна підтримка відгукується досить швидко і без уповільнень.

Поміняти номер телефону дуже просто, достатньо вибрати спосіб і дотримуватися інструкцій.