Як зберегти фото на телефоні з інтернету

Anonim

Доволі часто такий контент захищений авторським правом, тому після завантаження його можна використовувати тільки в особистих цілях. Якщо така картинка буде завантажена і після використана з комерційною метою, то це порушить авторські права, з усіма наслідками, що випливають. Скопіювати картинку на телефоні нескладно, зробити це можна кількома способами. Все залежить від того, на якому сайті розміщено потрібне зображення.

Як зберегти картинку на телефон з інтернету

Доволі часто користувачам необхідно зберегти картинку, знайдену в інтернеті, на телефон.Це потрібно, коли зображення хочеться поставити у вигляді заставки або коли його потрібно переслати іншому користувачеві. Як зберегти картинку, знайдену в інтернеті на телефоні? Розглянемо на прикладі смартфона Android.

  1. Знаходять відповідне зображення, після чого ставлять на нього палець і утримують пару секунд. Після цього на дисплеї з'являється меню. Потрібно вибрати рядок "Зберегти зображення" (Зберегти зображення) - в залежності від моделі телефону). Фото зберігається в папці Download. Щоб знайти потрібну картинку, достатньо зайти до “Галереї”.

  2. Якщо мова йде про браузер Опера, то тут алгоритм дій ідентичний.
  3. Щоб зберегти картинку з браузера Google Chrome на смартфон, достатньо на фото кілька секунд потримати палець, а потім натиснути «Завантажити зображення»

  4. Затем відкрити картинку зі скачаних, обравши «Галерея».

У будь-якому випадку збережені зображення можна знайти в галереї або розділі Мої файли.

Як зберегти фото з Інстаграм

Зараз є багато різних сервісів та програм, які дозволяють зберегти фотографії з Інстаграм на смартфон. Якщо немає бажання встановлювати додаткові програми, можна скористатися універсальним способом.

Якщо сподобалася якась фотографія, то:

  1. Її можна просто додати до колекції Обране.
  2. Для цього потрібно поставити позначку на прапорець, який розташований під контентом з лівого боку.

Якщо хочеться скачати фотографію на смартфон і мати до неї доступ незалежно від інтернету, то можна скористатися іншими інструментами для збереження. Тут є два варіанти.

  1. Можна скористатися посиланням, щоб зберегти фотографію з Інстаграма. Для цього встановлюють додаток на свій смартфон, знаходять публікацію, що сподобалася, і натискають кнопку з трьома точками, розташовану в правому верхньому кутку екрану. З'являється контекстне меню, де потрібно знайти рядок «Копіювати посилання» та клацнути на нього. Далі надіслати посилання самому собі, наприклад, зайти до програми Telegram, почати діалог самому із собою і відправити посилання на зображення. Далі відкривають зображення звичайним способом і завантажують на смартфон як завжди.
  2. Створити скріншот, щоб завантажити фотографію з Інстаграм. Для цього відкривають картинку, яка зацікавила, потім роблять знімок екрана, одночасно затиснувши кнопки Home і Блокування. Далі переходять до галереї і тут обрізають малюнок, використовуючи класичні інструменти редагування. Це допоможе позбавитися стандартної рамки Інстаграм.

Користувачі яблучних пристроїв також без проблем можуть копіювати картинки на свій смартфон. Є безліч різних сервісів, які допомагають завантажувати картинки та відео з Instagram. Усі вони працюють ідентично, відмінність лише у плані дизайну. Найбільш затребуваними на сьогоднішній день є Instagrab та InstaRegram.

Як зберегти фото з ВК або Однокласників

Зберегти фотографію з Однокласників або ВК на свій смартфон можна різними способами.

  1. Заходять у соціальну мережу і тут обирають зображення, яке потрібно зберегти. Натискають на картинку і утримують палець кілька секунд, з'являється список всіх можливих дій з картинкою. Вибирають пункт "Зберегти зображення як". Потім вибирають папку, куди зображення потрібно зберегти.
  2. У будь-якому браузері заходять у соціальну мережу.Знаходять потрібну фотографію та натискають на перегляд. Натискають на картинку і утримують пару секунд палець, з'явиться меню. Вибирають пункт «завантажити зображення», напис може бути дещо іншим, але сенс саме зберегти. Далі слід підтвердити свої дії. Знайти фотографію можна в галереї.
  3. Зробити скріншот на своєму смартфоні. У цьому випадку ми отримуємо фотографію відмінної якості.
Зі збереженням фотографій на телефон Андроїд часто виникають проблеми. Якщо не вдається зберегти фотографію з ВК вищевикладеними способами, то діють так:
  1. Натискають на потрібну картинку і утримують палець пару секунд.
  2. Натискаємо на значок коментування під фотографією.
  3. Тупають за посиланням «Завантажити оригінал».
  4. Затем довго натискають на картинку і зберігають.

Як видно, нічого складного зі збереженням картинок у соціальній мережі ВКонтакте немає. Якщо щось не виходить, потрібно спробувати інший спосіб.

Як зберегти фото з Viber або Whatsapp на телефон

Щоб зберегти фотографії та картинки, отримані за допомогою месенджера, особливо нічого робити не потрібно. Система самостійно збирає у галерею всі надіслані файли, які під визначення графічний файл. У такий спосіб можна зберегти картинки, фотографії, малюнки та фрагменти карток із зазначеним місцезнаходженням.

Місце для зберігання таких файлів вибирається системою за промовчанням. Щоб знайти контент, збережений у такий спосіб, потрібно діяти так:

  • Відкривають галерею;
  • Вибирають розділ Альбоми;
  • Далі вибирають Viber та Viber Images.

У смартфонах, що працюють на ОС Андроїд місце призначення для графічних файлів міняти не можна. Тут можна тільки переміщувати картинки з папки до папки.

Корисно знати, як зберегти фотографії з месенджерів відразу в певну папку.

  1. Відкривають меню смартфона.
  2. Переходять до галереї.
  3. Не відкриваючи зображення, торкаються на плитці до нього пальцем і утримують кілька секунд.
  4. З'являється список, де потрібно вибрати «Перемістити фото» або «В альбом». Тут можна створити новий альбом або завантажити картинку в наявний.

На айфонах зберегти зображення дуже просто. Для цього натискають на картинку, утримують палець пару секунд і потім у меню вибирають пункт Зберегти у фотоплівку або в Галерею.

Як зберегти фото з Pinterest на телефон

За необхідності можна завантажити фотографії з цієї програми. Для цього потрібно торкнутися трьох точок над фотографією, щоб відкрити меню.

Тут вибирають пункт «Завантажити зображення». Після цього знайти збережений контент можна в галереї.

Крім цього можна зробити скріншот екрану, а потім додатково обробити фотографію в редакторі. У такому випадку картинка завантажиться не тільки на сам смартфон, а й на окрему дошку в обліковому записі.

Як завантажити фото з Facebook

Щоб скачувати фотографії та картинки з Фейсбук, необхідно встановити спеціальний додаток. Послідовність дій така:

  1. Знаходять у Google Play програму Androidify та завантажують її на смартфон.
  2. Відкривають додаток Фейсбук для Андроїд, далі знаходять фотографію, яку потрібно завантажити. Натискають меню Options і топають по кнопці Set as. Якщо ці розділи на екрані не видно, то натискають на кнопку Больше.
  3. Після встановлення програми в діалоговому вікні можна знайти галерею. Натискають на неї і з'являється повідомлення "Droid saved to image gallery".
  4. Тепер слід відкрити галерею та папки кешу, щоб побачити всі фотографії, збережені з Фейсбук.

Також можна піти іншим шляхом. Під фотографією є кнопка "Повнорозмірне фото", натискають на неї. Тепер на зображення ставлять палець і утримують його, доки не з'явиться меню. Тут вибирають рядок Зберегти.

Всі збережені зображення можна знайти і у внутрішній пам'яті телефону, пройшовши за адресою Android\data\com.facebook.katana\cache.

Як зберегти картинку з Яндекса в телефон

На смартфоні відкривають Яндекс. Далі заходять у пошук, де вбивають запит картинки. Далі система перекидає користувача на сайт Яндекс Картинки, де можна знайти багато безкоштовних зображень.

  • Натискають на відповідну картинку, щоб відкрити її. Праворуч у нижній частині можна побачити кнопку у вигляді стрілочки вниз, її потрібно натиснути, щоб завантажити фотографію.

З'являється віконце, де потрібно підтвердити завантаження файлу, натиснувши на кнопку ТАК.

  • Дозволяють Яндексу доступ до фотографій на мобільному пристрої.
  • Ось і все, тепер завантажені картинки можна знайти в галереї.

Як показує практика, на смартфони з операційною системою Андроїд можна завантажити зображення практично з будь-якого сайту.

Найпростіший спосіб для будь-якого зображення

Найпростіший спосіб зберегти зображення на своєму смартфоні – це зробити скріншот екрану. Для цього одночасно затискають кнопку вимкнення і додому.Після цього зображення можна знайти у галереї. Якщо на ньому є якісь зайві елементи – логотип або рамка, їх дуже швидко можна видалити в редакторі фотографій.

Де знайти в телефоні збережені фото

Іноді користувач не може знайти на своєму смартфоні збережені фотографії. Проблем може бути декілька.

Питання експерту Чому після завантаження з Google не завжди можна знайти картинки на смартфоні?

"Якщо у галереї зображень немає, варто переглянути в папці Downloads. Чи можна перенести файли зі смартфона на комп&39;ютер?"

Так, зробити це можна за допомогою кабелю USB. Чи можна переглянути вміст папки Download?

Так, переглянути вміст легко. Цю папку можна знайти в Завантаженнях або Пам'яті пристрою.

Скопіювати зображення на мобільний телефон нескладно. Для цього достатньо знайти потрібну картинку, натиснути на неї та утримувати палець пару секунд. Після цього в меню вибирають рядок Зберегти.