Як поміняти номер телефону в ВК через телефон

Anonim

З'явилася можливість швидко змінювати номер телефону ВКонтакте, до якого прив'язана сторінка користувача. Ця функція буде корисною для тих, хто забув свій старий номер. Щоб виконати зміни, достатньо зайти в налаштування соціальної мережі та вибрати потрібний пункт.

Спосіб змінити номер телефону в ВК

Є 2 способи зміни номера телефону, до якого прив'язана сторінка в соцмережі ВКонтакте.

  1. Зміна номера, якщо доступ до старого телефону.У цьому випадку всі зміни займають не більше кількох хвилин. На старий та новий номер приходять секретні коди, які потрібно ввести до відповідної графи у соцмережі. Після цього телефонний номер змінюється відразу ж.
  2. Якщо немає доступу до старого телефону. В даному випадку процес розтягнеться на два тижні, що зроблено з метою безпеки. На новий номер прийде код підтвердження, але підтвердити свої наміри потрібно через прив'язану адресу електронної пошти. Протягом двох тижнів на сторінці буде нагадувати, що подано запит на внесення змін. За бажання все можна скасувати одним натисканням кнопки.

Якщо немає бажання чекати два тижні, можна написати в технічну підтримку, попередньо заповнивши форму зміни номера. Зазвичай такі заявки обробляють лише кілька годин, після чого номер змінюється.

Як змінити номер телефону в ВК, маючи доступ до старого номера

Маючи доступ до старого телефону, можна швидко внести зміни. Цей варіант найоптимальніший і займає всього кілька хвилин.

Одразу заходять у налаштування ВКонтакте. Вони розташовані зараз у правому верхньому куточку, виглядають як шестерня.

Вгору налаштування в самий низ, до пункту Номер телефону. Тут натискають пункт Змінити.

З'являється віконце, в нього необхідно вписати новий телефонний номер, після чого натискають на кнопку Отримати код.

З'являється віконце, де потрібно вписати код, що прийшов на мобільний пристрій.

Якщо є доступ до старого телефону, то необхідно натиснути на посилання, підтверджуючи свої наміри. на нові.

Як поміняти номер телефону в ВК через телефон

Змінити номер телефону в ВК моно не тільки через комп'ютер, а й через телефон. Цей процес займе зовсім небагато часу. Розглянемо з прикладу смартфона на ОС Андроїд.

  • На головній сторінці натискають на значок шестерні, розташований у верхньому куточку;
  • Вибирають у переліку пункт «аккаунт»;
  • Вибирають розділ «номер телефону»;

  • відкривається віконце, де можна прив'язати новий контакт.

Це стандартне налаштування, де потрібен доступ до старого номера телефону. На нього прийде код підтвердження операції. Його потрібно ввести у спеціальне віконце і підтвердити свої наміри.

Як поміняти номер, якщо немає доступу до старого

Якщо до сторінки ВКонтакті колись був прив'язаний номер телефону, а тепер його необхідно змінити, то це не важко. Проблем не виникне, навіть якщо стара сим-карта втрачена або заблокована. Алгоритм дій такий:

  • Переходять на сайт за посиланням, яке веде на сторінку відновлення профілю;
  • У нижній частині сторінки є команда «натисніть сюди», якщо немає доступу до мобільного телефону;

  • Вводять посилання на свій профіль. Для цього необхідно натиснути на розділ «Пошук по людях», тут легко знайти свій профіль та скопіювати адресу. Не варто розраховувати на те, що вийде знайти свою сторінку за номером телефону, хоча іноді ця функція теж корисна;

  • Відкривається сторінка з полями, які потрібно заповнити максимально точно. Щоб змінити свій номер телефону у ВК, слід згадати старий пароль, а також прикріплений до сторінки телефон та електронну адресу. Вся ця інформація потрібна для того, щоб фахівці служби підтримки переконалися, що ви є справжнім господарем профілю;
  • Після закінчення заповнення анкети слід натиснути на кнопку «Подати заявку».

Після відправки запиту нагорі сторінки з'являється невеликий жовтий значок, який повідомляє про швидку зміну телефонного номера, прив'язаного до сторінки. За бажання цей значок можна приховати на дві доби. Крім того, поки на сторінці є таке жовте повідомлення, зміну номера можна анулювати.

Якщо система “кричить” про те, що цей номер прив'язаний до іншої сторінки, залишається лише змінити його на додатковій сторінці, щоб прив'язати до номера новий обліковий запис.

Якщо дані потрібно змінити якнайшвидше, то натискають на кнопку Натиснути сюди. Але для термінової зміни номера при собі потрібно мати активну стару сім-карту.

Як прискорити процес зміни номера

Інколи прив'язати номер до іншого телефону необхідно терміново. Зазвичай така потреба виникає у тому випадку, якщо є підозра, що сторінка була зламана. Проблема швидко відв'язати контактні дані виникає тоді, коли немає доступу до старої сім-карти. Тут єдиний вихід зі становища – це подати заявку на технічну підтримку з проханням змінити номер, прив'язаний до сторінки.

Щоб техпідтримка розглянула та схвалила заявку, форму слід заповнювати акуратно та уважно, не пропускаючи пункти. Важливо надавати правильну інформацію. Тільки в такому разі є шанс, що заявку буде швидко схвалено.Зазвичай розгляд займає лише кілька годин.

Навіщо потрібна прив'язка телефонного номера в ВК

Користувачі, які реєструвалися в ВК відразу, як тільки з'явилася ця соціальна мережа, пам'ятають, що прив'язки до номера телефону тоді не було взагалі. Важко сказати, кому на думку спала ця геніальна ідея, але в неї дійсно багато переваг:

  1. Наприклад, користувач ніколи не втратить доступ до свого облікового запису, якщо телефон під рукою. Відновлення сторінки відбувається досить швидко.
  2. Крім цього можна змінити налаштування так, що на телефон будуть надходити повідомлення про будь-які дії в соціальній мережі. Користувач буде повідомлений про нові повідомлення, лайки та відповіді на свої публікації.

Одразу прив'язка телефонного номера до сторінки була необов'язковою, можна було відразу користуватися соціальною мережею без жодних обмежень.Проте кілька років тому прив'язка сторінок до номерів стала обов'язковою. Одні люди навіть не сильно звернули увагу на це нововведення, інші невдоволені. Але, якщо подивитися об'єктивно, то це досить геніальна задумка.

Що можна зробити в тому випадку, якщо сторінка в соціальній мережі заблокована або видалена? У цьому випадку необхідно написати в службу підтримки та детально описати проблему. Звернутися до фахівців потрібно і в тому випадку, якщо ви намагаєтеся створити сторінку, а система не пропускає її, кажучи, що номер вже прив'язаний до облікового запису іншого користувача. Таке цілком може бути, особливо якщо сім-карта була куплена відносно недавно.

Змінити номер телефону, до якого прив'язана сторінка ВКонтакте, зовсім не складно. Зазвичай на це йде всього кілька хвилин. Якщо під рукою немає своєї старої сім-карти, то доведеться почекати 14 днів. Якщо змінити дані потрібно терміново, то роблять це через техпідтримку.