Як відновити сторінку в ВК через телефон після видалення

Anonim

Ситуацією, коли потрібно терміново відновити свою сторінку ВКонтакте, щодня стикається маса користувачів цієї соціальної мережі. Це відбувається з різних причин. Хтось просто подумав і вирішив відновити спілкування через соціальну мережу, а комусь це потрібно за робочими моментами. Якщо ви зіткнулися з подібною ситуацією, то знайте – відновити доступ до свого профілю можна. У деяких випадках це можливо, навіть через тривалий час з моменту її видалення.

Відновлення облікового запису ВК після видалення через телефон

Якщо сторінку в ВК було видалено, то відновити її можна протягом 7 місяців. Зробити це можна абсолютно безкоштовно, нічого не потрібно платити. Якщо інформація про оплату з'явилася на сторінці, то це не що інше, як шахрайство.

Якщо на сторінці постійно спливає повідомлення, що ваша сторінка заблокована і потрібно оплатити розблокування, то мова найчастіше йде про вірусні програми. У цьому випадку рекомендується уважно переглянути всі нещодавно встановлені програми, видалити підозрілі та оновити антивірусник.

Щоб відновити свою сторінку в соціальній мережі ВКонтакте, необхідно діяти так:

  • Відкривають сайт vk.com. У відповідних графах вводять логін та пароль, після чого потрапляють у свій обліковий запис;
  • Система сповістить, що ваша сторінка видалена. Щоб її відновити, необхідно натиснути на подане посилання.

Після повторного натискання кнопки «Відновити» можна знову повноцінно користуватися своїм обліковим записом. Всі друзі, коментарі та повідомлення відновляться в повному обсязі.

Як відновити обліковий запис під час блокування або спроби злому

Користувачу можуть заблокувати сторінку в соціальній мережі ВКонтакте з різних причин.

  1. Сторінка була зламана, і від вашого обличчя іншим користувачам розсилався спам. В даному випадку система автоматично тимчасово заморожує профілі і при спробах увійти до нього з'являється відповідне повідомлення.
  2. Сторінку було заморожено за підозрілу активність. Це відбувається в тому випадку, якщо занадто багато користувачів за короткий час заходять до вашого облікового запису.
  3. За постійне розсилання спаму зі сторінки профіль може бути заблокований на певний час. Термін блокування буде зазначений у плашці, який з'являється при спробах зайти у свій профіль.

У третьому випадку все може бути серйознішим. За систематичні порушення профіль може бути заблокований назавжди. І тут відновити його буде неможливо. Щоб не втратити свій обліковий запис, рекомендується відразу звернутися до технічної підтримки користувачів. Внизу плашки повідомлення є кнопка, яка переносить на екран форми звернення.

При зверненні до техпідтримки потрібно максимально чітко описати свою проблему. Можна написати і те, що блокування було здійснено помилково. Цілком можливо, що після такого звернення доступ до профілю буде відновлено.

Відновлення облікового запису при втраті логіна або пароля

Якщо ви пам'ятаєте свій логін і номер телефону, до якого прив'язана сторінка, але не можете згадати пароль, його можна дуже швидко відновити. Для цього під рядком введення натискають кнопку або переходять за адресою. Крім цього, потрібно виконати такі дії:

Ввести посилання на обліковий запис, до якого потрібно відновити доступ;

  • У вікні, що відкрилося, вводять свою адресу електронної пошти та номер телефону;
  • Після цього на вказаний телефон прийде смс-повідомлення з кодом, який слід ввести у віконце.

Завдання дещо ускладнюється, якщо користувач не пам'ятає логіна та телефону, але пам'ятає свій пароль. У цьому випадку профіль зазвичай активний і потрібно просто відновити дані. У цій ситуації слід діяти так:

  • Натискаємо на кнопку «Забули пароль?». Після цього з'являється віконце, де потрібно ввести адресу електронної пошти. Ви потрапите в стандартну процедуру відновлення за номером телефону. Але тут потрібно натиснути кнопку, розташовану нижче «Якщо у вас немає ...».;
  • Можна відразу ж перейти на цю сторінку і в віконці ввести посилання на свій профіль у ВК;

Якщо ви не можете знайти свій профіль, то можна скористатися пошуком людей, тут вводять прізвище та ім'я. У переліку знайдених сторінок знаходять свій профіль та натискають на кнопку «Це моя сторінка»;

Далі в графі, що з'явилася, слід ввести активний номер телефону, на який можна отримати смс-повідомлення;

  • Після потрібно зробити селфі свого обличчя на тлі своєї сторінки. Це потрібно модераторам для ідентифікації особистості;
  • Відправляють дані та очікують відповіді. Обробка зазвичай займає не більше 12 днів.

Якщо адміністрація прийме позитивне рішення, то при спробі зайти у свій профіль з'явиться лист від адміністрації. Якщо користувач був під псевдонімом, він зміниться на реальні ім'я і прізвище. Потім буде надіслано новий логін і пароль, за якими можна буде заходити у свій профіль. За бажання їх можна пізніше змінити.

Радикальний метод – техпідтримка

Якщо відновити доступ самостійно не виходить, можна звернутися в техпідтримку.

Окрім цього може знадобитися відправити фотографію своєї особи, зроблену на тлі відкритої сторінки.

Як захиститися від блокування та злому

Щоденно зламуються сторінки у ВКонтакті великої кількості людей. Щоб уникнути такої неприємності, необхідно дотримуватися таких правил:

  • Не довіряти дані від свого профілю нікому, навіть близьким знайомим та друзям;
  • Не можна вводити свої дані нікуди, окрім як на офіційному сайті соціальної мережі ВКонтакте;
  • Потрібно стежити, на яку сторінку в соцмережу ви зайшли. Адреса має бути формату com, без будь-яких додатково приписаних слів попереду;
  • Не можна переходити за сумнівними посиланнями, оскільки вони майже завжди містять віруси. З цієї ж причини не варто заходити на сумнівні сайти та завантажувати там інформацію;
  • Головне – не можна надсилати смс-повідомлення на номери телефону, якщо вас про це просить адміністрація ВК. У цій соціальній мережі немає таких опцій, тому таке прохання має насторожити у плані шахрайства;
  • Пароль для соціальної мережі не повинен бути надто простим. Оптимально, якщо він міститиме літери різних регістрів та цифри. Щоб логін та пароль не забути, його варто десь записати;
  • Якщо ви користуєтеся соцмережею ВКонтакте на чужому комп'ютері або, підключившись через публічну мережу вай-фай, то після цього потрібно вийти з профілю та не зберігати дані.

Загалом відновити віддалений профіль нескладно, особливо якщо минуло зовсім небагато часу після його деактивації. Якщо йдеться про злом або розсилку спаму, то тут ситуація складніша і обліковий запис можуть відновити не у всіх випадках. При зверненні на техпідтримку абонентів розгляд питання може зайняти до 2-х тижнів і факт, що рішення буде позитивне і профіль буде відновлено.