Як в Інстаграмі знайти контакти з телефону за номером

Anonim

Інстаграм – це одна з найпопулярніших соціальних мереж. Неможливо знайти таку людину, яка не мала б свого особистого облікового запису в цій мережі. Популярність викликана зручним сервісом, а також численними можливостями, які надають розробники своїм користувачам.

Як знайти контакти за номером телефону в Інстаграмі

Якщо виникла потреба в тому, щоб знайти людину в цій соцмережі, то це цілком можна зробити за номером телефону. Щоб зареєструватися, необхідно прив'язати свій номер телефону до облікового запису. Це потрібно для того, щоб:

  • Запобігти злому сторінки;
  • Забезпечити конфіденційність даних;
  • Надати легкий пошук своїм друзям.

Все помічали, що коли перший раз зайшов на свою сторінку, Інстаграм відразу пропонує підписатися на своїх друзів, які соцмережа взяла з телефонної книжки людину. Виявляється, що знайти сторінку потрібно тобі друга дуже просто навіть за номером телефону.

Для того, щоб провести таку маніпуляцію, потрібно синхронізувати контакти зі своєю сторінкою. Для цього:

  1. Додати мобільний телефон необхідної людини у свою абонентську книжку;
  2. Зайти до свого профілю в Інстаграм;
  3. Відкрити в правому верхньому кутку на головній сторінці меню, яке нагадує 3 чорні смужки;
  4. В меню знайти розділ з налаштуваннями;
  5. Відкрити в налаштуваннях вкладку «Акаунт»;
  6. Клікнути на «Синхронізацію контактів» і потім підключити контакти.

Тепер завдяки синхронізації знайти контакт легко і просто. Залишилося подивитись, як це зробити правильно. Для цієї маніпуляції достатньо 5 хвилин.

Включити синхронізацію – це важлива дія. Залишилося кілька кроків, щоб якісно знайти той чи інший абонент. Необхідно:

  1. Відкрити свій аккаунт на головній сторінці профілю (щоб перейти на головну сторінку, потрібно клікнути на нижній правий кут, на крайню іконку);
  2. Далі слід клікнути на меню, яке розташовується в тому ж місці – правий верхній куточок;
  3. Знайти розділ «Цікаві люди» та натиснути на нього;
  4. Автоматично вилазять усі акаунти, серед яких є не тільки люди, які близькі вам за інтересами, а також номери контактів.

Знайти контакт в Інстаграмі – дуже просто і легко будь-якій людині.

Де подивитися свої контакти в Інстаграмі

Щоб подивитися всі номери, необхідно спочатку запитати у людини про те, чи є у неї сторінка в соцмережі і чи прив'язана вона до облікового запису. Якщо друг відповість негативно, то знайти його не вдасться.

Можна переглянути ті контакти, які вже мають свої профілі в інстаграмі. Для цього достатньо зайти до того ж розділу «Цікаві люди» та знайти вкладку «Контакти». Саме в ній надана вся необхідна інформація про тих чи інших користувачів, які залишили свої контактні дані в мережі.

Чому в Інстаграмі не показує контакти телефону

Бурхливу реакцію суспільства викликав той факт, що іноді соціальна мережа просто не хоче показувати абонентів та їх профілі. Є кілька причин, чому Інстаграм не показує ті чи інші мобільні контакти. Відмінності є як і таку систему, як iPhone, і на Андроїд. Відмінності полягають в операційних системах, тому причини у кожної свої.

На iPhone

Чаще всього причина в тому, що пристрій просто не синхронізувався із соцмережею через iCloud. Не варто виключати можливість системного збою програми.

На Android

На андроїд може статися така сама проблема, як і на Айфон. Тільки синхронізація відбувається не через iCloud, а через звичайну контактну програму. Щоб усунути цей баг, необхідно синхронізувати контакти або перезаписати їх в абонентській книжці.

Проблеми та шляхи вирішення, які можливі з усіма користувачами, незалежно від того, яка у них система телефону, наведені в таблиці.

Проблема Шлях рішення
Наявність проблеми з функціоналом програми, перешкоди в роботі з некоректної роботи розробників. Достатньо дочекатися вирішення цих проблем. Можна звернутися до служби підтримки або простежити інші облікові записи. Якщо у когось виникла така ж проблема, то справа точно в некоректній роботі програми.
Баг програми Є другий вихід із цієї ситуації – завантаження більш ранньої версії. Для цього необхідно повністю видалити стару та встановити з Інтернету.

Варто це робити на свій страх і ризик. Завантаження має відбуватися з перевірених сайтів.

Перешкоди з роботою телефону Іноді не тільки розробники винні в тому, що програма працює не так, як це потрібно. Іноді корінь проблеми криється в телефоні користувача.

Щоб знайти причину, можна подивитися на роботу інших програм. Якщо з ними такі ж проблеми, як і з Інстаграм, то рішення в повному очищенні телефону. Це можуть бути як і віруси, так і прості глюки.

Переустановка програми Можлива короткочасна перешкода в роботі соцмережі, тому користувач може спробувати перевстановити її через офіційні