Особистий кабінет Ростелеком

Anonim

Керувати телефонією, інтернетом та домашнім телебаченням допомагають засоби самообслуговування, що надаються провайдерами послуг. Одним із таких засобів є особистий кабінет Ростелеком. Це зручна система управління послугами в режимі online без походів в офіси обслуговування. Особистий кабінет абонента надається користувачам безкоштовно. Для початку роботи необхідно зареєструвати обліковий запис.

Увійти до особистого кабінету Ростелеком

lk.rt.ru

Реєстрація особистого кабінету

Всі дії здійснюються за адресою lk.rt.ru - тут розташовуються форми авторизації та реєстрації. Старі версії ЛК, що діють у деяких регіонах, поступово відключаються, оскільки вони не відповідають поточним потребам провайдера та користувачів. Якщо у старі ЛК був можливий вхід за номером договору, то тепер необхідно зареєструватися із зазначенням своїх особистих даних.

Щоб завести обліковий запис для фізичних осіб, виконайте такі дії:

  • Пройдіть на сторінку реєстрації;
  • Вкажіть у формі адресу електронної пошти або номер мобільного телефону;
  • Придумайте надійний пароль, який відповідає вимогам системи;
  • Виберіть регіон обслуговування.

Натисніть на кнопку «Продовжити» та завершіть процес реєстрації. Наприклад, при вказівці електронної пошти необхідно пройти посилання з підтверджуючого листа. Відразу після цього ви потрапите до особистого кабінету фізичної особи.

Зайти в особистий кабінет можна за допомогою акаунтів у соціальних мережах. соцмережам». Прив'яжіть обліковий запис до Яндекса, Mail.ru, Однокласників, Google+ або Вконтакте – тепер пам'ятати пароль від ЛК необов'язково. Для зручного доступу до системи самообслуговування скористайтеся програмами Ростелекому для соцмереж – посилання на них проставлені в особистому кабінеті.

Якщо в процесі реєстрації ви вказали свій мобільник, виконуйте вхід за номером телефону, вказуючи його у повному міжнародному форматі (з +7).

Авторизація особових рахунків

Наступне завдання – прив'язати особовий рахунок потрібної послуги. У старих особистих кабінетах це не потрібно, там працювала прив'язка за договором. Для початку прив'яжемо домашній інтернет - необхідно авторизувати особовий рахунок в особистому кабінеті.Натисніть кнопку «Прив'язати особовий рахунок», вкажіть регіон та номер рахунку. Після знаходження рахунку вкажіть логін та пароль для доступу до Інтернету та підтвердіть свої наміри.

Аналогічним чином пробуємо підключити до особистого кабінету цифрове телебачення Ростелекому. Виберіть послугу, введіть номер рахунку ТБ, введіть логін послуги та підтвердіть свої наміри. У такий же спосіб прив'яжіть домашній телефон (за його наявності) та номер мобільного зв'язку Ростелекому (якщо користуєтеся цією послугою). Реєстрація за номером особових рахунків займе у вас буквально кілька хвилин.

Як користуватися

  1. На підготовку до роботи з ЛК йде всього кілька хвилин.
  2. Дія перша – зареєструвати та активувати єдиний особистий кабінет Ростелекому.
  3. Друга дія – додати рахунки до «Моїх послуг» (відобразяться на головній сторінці сервісу).
  4. Дія третя – безпосередньо робота з послугами.

Особистий кабінет на сайті Ростелекому відкриває такі можливості:

  • Оплата всіх прив'язаних послуг банківськими картами, Яндекс.Грошами, Webmoney та іншими способами. Для зручнішого проведення оплати налаштуйте автоплатіж;
  • Самостійне відключення/підключення послуг;
  • Самостійна зміна тарифного плану на Ростелекомі онлайн;
  • Перегляд деталізованої інформації щодо спожитих послуг;
  • Участь у бонусній програмі Ростелекому.

Особистий кабінет – це зручний та сучасний засіб самообслуговування. Якщо ви досі працюєте у старій системі та виконуєте вхід за номером особового рахунку, зареєструйтесь у новому ЛК. Він більш зручний у роботі.

Відгуки кажуть, що іноді особистий кабінет Ростелекому буває недоступним. Таке трапляється під час проведення робіт на устаткуванні провайдера – до такого необхідно ставитись з розумінням. Якщо вхід викликає труднощі, зателефонуйте за номером 8-800-100-08-00 та отримайте консультацію спеціаліста. Залишившись без інтернету, використовуйте для роботи офіційний мобільний додаток «Мій Ростелеком» - він може працювати через мобільний інтернет.