Як змінити тариф Ростелеком в особистому кабінеті та інші способи

Anonim

Користуючись послугами Ростелекома, ми часто хочемо змінити набір послуг або змінити тарифний план з метою оптимізації витрат. Сьогодні для внесення змін до умов обслуговування передбачено безліч інструментів. І один із них – це «Особистий кабінет». Як змінити тариф Ростелекому у «Особистому кабінеті» і чи є інші способи зміни тарифу? Про засоби зміни тарифних планів розповість наш невеликий огляд.

Існують чотири способи зміни тарифного плану:

  • За допомогою «Особистого кабінету»;
  • Шляхом дзвінка до контактного центру;
  • Через фірмовий мобільний додаток;
  • За допомогою найближчого офісу продажів.

У кожного способу є свої переваги та недоліки.

Як змінити тариф Ростелекому в «Особистому кабінеті»

Ми постійно згадуємо «Особистий кабінет» Ростелекому як зручний інструмент самообслуговування. Він дозволяє виконувати операції з підключення та відключення послуг, проводити платежі за допомогою банківських карток та електронних платіжних систем, отримувати статистичну інформацію. Також він дозволяє працювати з тарифними планами, змінюючи їх у міру потреби. Як змінити тариф на інтернет від Ростелекому через «Особистий кабінет»?

Для цього потрібно пройти реєстрацію та додати до свого кабінету послугу, що використовується. Реєстрація здійснюється за допомогою особистих даних, адреси електронної пошти та номера телефону.Після реєстрації необхідно додати послугу доступу до Інтернету та підтвердити її відповідно до інструкцій Ростелекому. Як тільки послуга буде додана, ми зможемо розпочати керування.

Вибравши послугу, ми можемо побачити її статус, переглянути статистику використання та дізнатися про найменування тарифного плану. Тут же, в пункті управління доступом в інтернет, ми зможемо змінити тариф - він вибирається зі списку, що випадає. Зверніть увагу, що тут будуть вказані лише доступні для вас пропозиції.

Зміна тарифу на Ростелекомі через «Особистий кабінет» дозволить знизити або підвищити швидкість, а також скористатися вигіднішими сучасними пропозиціями. Також тут можна змінити тарифи на домашній телефон або цифрове телебачення. Плюсом «Особистого кабінету» є те, що керування своїми послугами здійснюється в режимі самообслуговування. Є й невеликий мінус - іноді кабінет "гальмує" або зовсім не працює.

Зміна тарифного плану Ростелекому за телефоном

Якщо змінити тариф через «Особистий кабінет» не виходить, ви можете скористатися за допомогою контактного центру. Для цього потрібно зателефонувати за номером 8-800-100-08-00. Дзвінок на цей номер здійснюється абсолютно безкоштовно. Додзвонившись до вільного консультанта, необхідно розповісти йому про своє бажання змінити тариф Консультант оформить заявку, після чого тариф зміниться.

У даного способу є безперечна перевага – не потрібно розбиратися в премудростях «Особистого кабінету» і виконувати операції з додавання послуг. Достатньо одного дзвінка, після чого тариф буде змінено. Також консультанти нададуть допомогу у виборі тарифу та допоможуть підключити додаткові опції. Явним недоліком є ​​те, що додзвонитися в контактний центр буває важкувато.

Зміна тарифу в офісі

Останній спосіб зміни тарифу полягає у відвідуванні найближчого офісу обслуговування оператора Ростелеком.Прийдіть туди з паспортом і напишіть заяву про зміну тарифного плану. Плюсом цього способу є порівняльна простота, а мінусом – необхідність спілкуватися з консультантами офісу, які нерідко вдають, що не розуміють побажання абонентів. Найкраще користуватися «Особистим кабінетом»