Як на Ростелеком дізнатися заборгованість за особовим рахунком

Anonim

Звичайна людська забудькуватість нерідко призводить до того, що про утворення заборгованості дізнаєшся при відключенні послуг зв'язку. Не вніс черговий платіж, отже, сидиш без телефону та інтернету. Як дізнатися про заборгованість на Ростелекомі – зайти на www.rt.ru чи звернутися до довідкової служби? Способів отримання інформації про заборгованість досить багато, спробуємо розглянути їх по порядку.

Дізнаємося про заборгованість на Ростелекомі через інтернет

Найпростіший спосіб дізнатися заборгованість на Ростелекомі за інтернет або за домашній телефон – зайти на сайт оператора та відвідати «Особистий кабінет».Далі заходимо до розділу управління послугами, вибираємо потрібні послуги і дивимося баланс. Тут же можна буде внести черговий платіж, щоб продовжити користуватися послугами зв'язку.

Якщо ви все ще не зареєстровані в «Особистому кабінеті», пройдіть просту процедуру реєстрації та додайте до свого кабінету використовувані послуги. Реєстрація здійснюється на сайті Ростелекому, тут вам потрібно буде вказати свої дані, вибрати регіон обслуговування, а також вписати в реєстраційну форму номер телефону та адресу електронної пошти. Після підтвердження реєстрації ви зможете додати необхідні послуги – домашній телефон, інтернет або цифрове телебачення.

«Особистий кабінет» від Ростелекома дуже простий у освоєнні і не викликає зайвих питань. Крім того, якщо у вас утворюється заборгованість за тими чи іншими послугами,

Ви отримаєте на електронну пошту відповідне повідомлення У цьому повідомленні буде вказано тип послуги та сума заборгованості, що утворилася.

Дізнаємося про заборгованість за телефоном

Як дізнатися заборгованість на Ростелекомі за номером телефону? Спробуйте зателефонувати до довідкової служби оператора – назвіть консультанту свій номер (для цього прочитайте про те, як дізнатися свій номер Ростелеком), а також передайте ідентифікаційну інформацію (дані паспорт, ПІБ абонента тощо). Консультант з'ясує інформацію з цього питання та вкаже розмір заборгованості. У вас виник борг за інтернет? Тоді вам потрібно дізнатися заборгованість на Ростелекому за особовим рахунком – зателефонуйте за номером техпідтримки та повідомте його консультанту. Після ідентифікації ви зможете дізнатись баланс на своєму особовому рахунку.

А ось з'ясувати заборгованість по чужому рахунку, швидше за все, не вдасться Для того, щоб дізнатися номер телефону техпідтримки у своєму регіоні, зайдіть на сайт Ростелекому, виберіть там найменування регіону та пройдіть у розділ «Підтримка» - там ви знайдете всі необхідні номери.Крім того, в деяких регіонах працюють автоінформатори, за допомогою яких ви зможете дізнатися про заборгованість за інтернет або телефон.

Дізнаємося про заборгованість на Ростелекомі через банкомат

У вас є банківська карта від Ощадбанку? Тоді ви можете дізнатися про свою заборгованість на Ростелекомі через найближчий банкомат. Вставте в нього свою картку, введіть PIN-код, далі перейдіть до розділу з платежами і знайдіть там пункт оплати послуг від Ростелекому. Ввівши тут свій номер телефону або номер особового рахунку, Ви зможете в режимі онлайн дізнатися розмір заборгованості Якщо на картці є кошти, сплатіть ними поточну заборгованість та відновіть доступ до послуг зв'язку.