Послуга Ростелеком «Плати просто»

Anonim

Сплатити послуги Ростелекому можна різними способами, наприклад, електронними грошима або банківською карткою. Для цього потрібно знати найменування послуги та номер особового рахунку. Також у процесі проведення платежів зазначаються багато інших даних. Нещодавно в платіжних пристроях з'явилася кнопка «Ростелеком – плати просто». Її поява значно спростила процес проведення платежів. Давайте подивимося, як працює ця кнопка і як виглядає нова система оплати.

Опис нового процесу оплати

Послуга «Плати просто» від Ростелеком не є послугою – це спрощена методика проведення платежів.Сьогодні вона з'явилася у багатьох платіжних терміналах та банкоматах, значно спростивши життя абонентів. Відправити гроші на свій чи чужий баланс стало значно легше, хоча деякі люди вважають, що модернізація була абсолютно непотрібною (і не найуспішнішою). У певному сенсі ці люди мають рацію, тому що раніше їм не потрібно було пам'ятати зайві цифри.

«Ростелеком – Плати просто», що це таке і з чим його їдять – про це розповість наш докладний огляд. Плати просто – це результат модернізації системи особових рахунків у компанії Ростелеком. Метою заходу було полегшити процес оплати послуг зв'язку. В результаті

у кожної використовуваної послуги з'явився свій персональний особовий рахунок Складається він з наступних елементів:

  • Перші дві цифри – код міжрегіональної філії;
  • Третя і четверта цифри – код регіону;
  • Все наступні цифри – код послуги (телефон, інтернет тощо).

Система стала простою та уніфікованою, як номер будь-якого мобільного або стаціонарного телефону – він унікальний для всієї планети (за умови використання міжнародного формату набору). Раніше процес оплати за послуги зв'язку виглядав таким чином – потрібно було вибрати свій регіон, вказати найменування послуги, що вдається, ввести номер телефону або номер особового рахунку. Тобто ми можемо відзначити деяку заплутаність.

Кнопка «Ростелеком – Плати просто» покликана позбутися плутанини. В результаті проведеної модернізації проведення платежу виглядає так:

  • Натискаємо на кнопку «Ростелеком – Плати просто»;
  • Вводимо унікальний номер послуги;
  • Вказуємо суму та завершуємо платіж.

Все – жодних зайвих найменувань, жодних регіонів та інших труднощів.

Впровадження кнопки «Ростелеком – Плати просто» позбавило абонентів від плутанини і труднощів Тепер їм потрібно пам'ятати лише ті чи інші номери особових рахунків ( їх можна уточнити у довідковій або у найближчому офісі обслуговування). Наведемо приклад – як оплатити інтернет від Ростелекому за старою системою. Підходимо до терміналу чи банкомату, вибираємо оператора, шукаємо у великому списку найменування своєї регіональної філії, вибираємо найменування послуги, вводимо номер телефону чи номер рахунку, завершуємо платіжний процес. Найпростіше помилитися тут на етапі вибору філії та послуги – в результаті гроші можуть піти іншому абоненту.

Давайте подивимося, як оплатити за допомогою кнопки «Ростелеком – Плати просто» інтернет, користуючись новою системою. Для цього ми натискаємо на відповідну кнопку в банкоматі чи терміналі, зазначаємо номер особового рахунку, завершуємо платіж. Далі система розбереться з платежем самостійно, надіславши його на потрібний особовий рахунок.Для тих, хто сумнівається у доцільності нової системи, у платіжних терміналах та банкоматах доступний звичний спосіб проведення платежів. Скільки він ще буде доступний - поки невідомо.

Кнопка «Ростелеком – Плати просто» доступна поки не у всіх платіжних пристроях Сьогодні її можна побачити в терміналах та банкоматах Ощадбанку, як у найбільшої мережі пристроїв самообслуговування. Також вона доступна в системі «Кіберплат» та мережі терміналів «Євросеть». Надалі кількість систем та мереж, де буде доступна кнопка «Ростелеком – Плати просто», буде збільшуватися.