Пакет «Легкий» Ростелеком: опис

Anonim

Як великий російський провайдер, компанія Ростелеком розробила для своїх абонентів велику кількість тарифних планів, що роблять доступ до мережі більш вигідним. Також вона пропонує своїм користувачам послуги цифрового телебачення, які представлені кількома пакетами. Давайте подивимося, що є пакетом «Легкий» від Ростелекому і які переваги він пропонує тим, хто користується цифровим ТБ.

Опис пакету «Легкий»

Цифрове телебачення – це послуга для тих, хто любить дивитися телевізор, насолоджуючись улюбленими телешоу, випусками новин та відомими серіалами.Спеціально для них Ростелеком розробив пакет «Легкий», який передбачає досить цікаву тарифікацію. Даний пакет доступний в рамках однойменної акції, але ця акція є безстроковою – принаймні жодної інформації про терміни її дії немає.

Пакет «Легкий» від Ростелекому створений спеціально для тих, кого не влаштовує стандартна пакетна тарифікація. Наприклад, сьогоднішні тарифи передбачають абонентську плату від 320 до 1700 руб./міс., пропонуючи абонентам до 200 і більше телеканалів. Абонплата повинна вноситись щомісяця, інакше доступ до послуг цифрового домашнього телебачення припиняється. Якщо ви забули внести черговий платіж, сидітимете без улюблених шоу та серіалів.

Пакет «Легкий» від Ростелекому готовий запропонувати абонентам такі переваги:

  • Підключення популярних каналів раз і назавжди;
  • Відсутність обов'язкової щомісячної плати;
  • Простота активації пакету «Легкий»;
  • Спосіб оплати – разовий платіж.

Список каналів на пакеті «Легкий» від Ростелекома включає безкоштовні федеральні телеканали і деякі додаткові. Іншими словами, це відмінний додаток для невибагливих глядачів, яким не потрібні зайві ТВ-канали, що вимагають оплати.

Поговоримо про оплату за пакет «Легкий» від Ростелекому. Абонентської плати тут справді немає, а за підключення необхідно віддати 1000 рублів – причому разово вибираємо там потрібний пакет. Тепер ви зможете насолоджуватися 36 телеканалами в цифровій якості, підключеними раз і назавжди.

Ростелеком ТБ, пакет «Легкий», список каналів

Давайте ознайомимося зі списком каналів на пакеті «Легкий» від Ростелеком ТБ.Скориставшись даною пропозицією, ви отримаєте доступ до наступних телеканалів – Перший канал, RU.TV, Росія 1, MUSICBOX, Матч ТБ, RUSSIAN MUSICBOX, НТВ, П'ятий канал, ТНТ MUSIC, Гумор BOX, Росія К, Росія 24, Сарафан, Мама, Карусель, ОТР, Просвітництво, КРАЇНА, ТБ «Центр», REN-TV, Перший освітній, Lifenews, Спас, Мир24, NHK World TV, СТС, Домашній, DW-TV, Russia Today, ТБ 3, П'ятниця, France 24, МУЗ ТБ, СВІТ та Зірка. Список цілком пристойний, багатьом глядачам і цього багато.

Відсутність зайвих каналів – це солідний плюс Підключаючи гігантські пакети, ми нерідко дивуємося тому, що дивитися, як і раніше, нічого, мріючи про більше обмежених та дешевих наборах. Ростелеком почув благання своїх користувачів і подарував їм можливість підключити канал «Легкий». До речі, набір телеканалів може періодично змінюватися – актуальний список завжди доступний до вашої приставки.

Сегодня пакет «Легкий» винесено до окремого тарифного плану, він підключається через особистий кабінет.