Що таке промокод для Ростелекому і де його взяти

Anonim

Бонусна програма від Ростелекому дозволяє отримувати приємні винагороди за накопичені бали. Вона доступна всім абонентам, які є фізичними особами. В рамках цієї програми діє акція «Приведи друга» – використовуючи промокод від Ростелекому, можна запрошувати до підключення друзів та знайомих, отримуючи за це додаткові бонусні бали. Є у оператора та деякі інші промокоди – інформацію про них ви знайдете в нашій статті.

Для чого потрібні промокоди

Промокод у Ростелекомі – це можливість підключитися на більш вигідних умовах або отримати ту чи іншу винагороду.Отримати його можна безкоштовно на різних сайтах-купонаторах. Це так звані купонні ресурси, через які просуваються купони зі знижками та бонусами. В інтернеті їх десятки, якщо не сотні – на всі випадки життя. Тут є промокоди як для магазинів, так і для провайдерів інтернет-послуг.

На одному з таких ресурсів ми відшукали для наших читачів одразу дві подарункові пропозиції – для послуги «Мультискрин» та послуги «Управління переглядом». Щоб активувати промокод (наприклад, промокод на «Інтерактивне ТБ» Ростелекому), необхідно просто пройти за посиланням – ви потрапите на сайт Ростелекому та зможете підключити ту чи іншу послугу на вигідніших умовах (у тому числі й безкоштовно, отримавши знижку до 100% на той чи інший термін).

Відшукати промокоди в інтернеті дуже легко – достатньо задати відповідний пошуковий запит в «Яндексі» або «Гугле». У результатах пошуку будуть представлені десятки посилань на купонні та інші ресурси з потрібними кодами.Далі необхідно взяти відповідний варіант та скористатися ним. Пам'ятайте, що кожен код обмежений за часом використання.

Промокоди в рамках програми «БОНУС»

Давайте подивимося, як отримати промокод Ростелекому в програмі бонусів. Поширюючи його, можна отримати додаткові бонусні бали і витратити їх на різні винагороди.

  • Через соціальні мережі – відмінне поле для діяльності.
  • Через власні сайти – актуально для вебмайстрів.
  • Електронною поштою – розсилаємо промокоди нужденним.
  • Через форуми та інші майданчики для спілкування – акуратно, без спаму та настирливості.

За кожного запрошеного друга ви отримуватимете бонуси – за кожну послугу, підключену за промокодом, покладено 1000 балів.Наприклад, за інтернет, телебачення та домашній телефон (це послуги, підключені у наведеного друга) ви отримаєте одразу 3000 бонусів. У друзів бонусів буде менше – по 300 за кожну послугу, підключену за промокодом.

За один місяць можна запросити в Ростелеком до 1000 чоловік. Досягти такої цифри дуже складно, тому що доведеться чимало попрацювати, залучаючи таку кількість народу. До того ж багато людей вже користуються будь-яким провайдером і навряд чи погодяться його змінювати. Але особливо наполегливих це ніяк не зупиняє.

За отримані бали можна отримати:

  • Винагороди для онлайн-іграшок.
  • Додаткові пакети каналів, дискові квоти та послуги для «Інтерактивного ТБ».
  • Знижку на абонентську плату на інтернет.
  • Ключі для антивірусних програм.
  • Хвилини для місцевого, внутрішньозонового та міжміського зв'язку.

Для отримання та подальшого поширення промокодів від Ростелекому необхідно зареєструватися в програмі «БОНУС». Максимальна кількість кодів – 1000 шт., термін дії – один календарний місяць, починаючи з дати видачі. Спосіб поширення вибирається користувачем самостійно.