Бонусна програма Ростелеком

Anonim

Бонусні програми від операторів зв'язку виховують в абонентах почуття прихильності. Завдяки їм користувачі отримують приємні подарунки, які з'являються за рахунок накопичення бонусів. Аналогічна програма реалізована у провідного російського провайдера Ростелеком. І цей огляд буде повністю присвячений цій цікавій пропозиції. Ми розповімо, як зареєструватися в програмі, як здійснити обмін балів на Ростелекомі та як накопичити ще більше бонусів.

Опис бонусної програми Ростелеком

Бонусна програма Ростелекому побудована за традиційною схемою, що передбачає накопичення бонусів, що нараховуються за користування різними послугами зв'язку.Згодом отримані бали обмінюються на різні винагороди. Система має великі можливості, а низька вартість винагород дозволяє розраховувати на зацікавленість існуючих і потенційних користувачів.

Бонусна програма лояльності від Ростелекому створена для тих, хто користується «Особистим кабінетом» Тобто, стати її учасником, не маючи облікового запису у цій простій системі управління неможливо. Після реєстрації бали нараховуватимуться за користування всіма послугами зв'язку – це телефонія, домашній інтернет та телебачення від Ростелекому. Згодом отримані бонуси обмінюються з отриманням різних призів.

Для того щоб зареєструватися в програмі Ростелекому і розпочати бали, необхідно вжити наступних дій:

  • Стати користувачем «Особистого кабінету», пройшовши просту процедуру реєстрації та додавши до ЛК використовувані послуги;
  • Пройти до розділу «Бонуси – Програма «Бонус»;
  • Прийняти умови програми та підтвердити свою участь.

Тепер ви можете почати отримувати бали, щоб після їх накопичення піддати їх обміну на щось цінне та цікаве.

Накопичення балів

Перш ніж ми розповімо, як обміняти бали Ростелекому на винагороди, ми розповімо про способи поповнення бонусного балансу. Одна тільки реєстрація нараховує на бонусний баланс одразу 500 бонусних одиниць – це своєрідний стартовий поштовх. До речі, цього вже достатньо, щоб отримати досить цікаві подарунки від Ростелекому. А у свій день народження ви зможете розраховувати одразу на 1000 балів – чудовий подарунковий пакет для кожного абонента.

У «Особистому кабінеті» Ростелекому періодично проводяться різні опитування, цікаві тим, що в них можна взяти участь та поповнити свій бонусний баланс – за кожну участь нараховується від 100 балів та вищеТому рекомендуємо регулярно відвідувати свій ЛК, щоб не пропустити старт чергового опитування. Але це не означає, що вони проводяться дуже часто. Ще 300 балів можна отримати лише за підключення доставки рахунку за використані послуги на електронну пошту.

Ця можливість активна з 2 червня 2014 року. Якщо ви ще не зробили цього, рекомендуємо здійснити підключення зараз. Ще 100 одиниць буде нараховано за заповнення додаткових полів у ЛК. Не можна не скористатися і такою цікавою пропозицією, як налаштування автоплатежу – вона передбачає такі нарахування:

  • Перший місяць – 100 балів;
  • Другий місяць – 150 бонусних одиниць;
  • Третій місяць – 200 бонусів.

На жаль, починаючи з четвертого місяця нарахувань вже не буде, але й цього цілком достатньо, щоб набрати халявні 450 бонусів-балів.Не слід забувати і про те, що ви отримаєте ще 500 бонусів за те, що запросите в Ростелеком свого друга (чем більше друзів, тим більше бонусів-балів). Бали Ростелекома нараховуються не лише за різні дії, а й за поповнення балансу – ви отримаєте одну бонусну одиницю за кожен 5 рублів, якщо внесете на особовий рахунок суму від 1000 рублів одноразово (а це вже 200 приємних бонусів). Також передбачені нарахування за користування послугами – один бонус за кожні витрачені 5 рублів на інтернет, ТБ та телефонію.

Програма лояльності передбачає присвоєння абонентам таких статусів:

  • Протягом перших 12 місяців користувачам видається статус «Базовий»;
  • Статус «Стандартний» присвоюється при накопиченні 4000 балів та передбачає знижку у розмірі 5% на всі доступні винагороди;
  • Статус «Привілей» присвоюється при накопиченні 10000 бонусів-балів та передбачає аналогічну знижку у розмірі 10%;
  • Отримати статус «VIP» зможуть користувачі, які накопичили 20000 бонусних одиниць – їх знижка на винагороди становитиме вже 15%.

Зверніть увагу, що всі статуси, за винятком «Базового», надаються на 24 місяці.

Обмін на винагороди

Якщо ви є учасником бонусної програми Ростелеком, то обмінювати бали на винагороди ви зможете у будь-який час. Обмін здійснюється через «Особистий кабінет». На вибір користувачів передбачені такі винагороди:

  • Набори командира або танкіста для гравців у популярну гру World of Tanks – обидві винагороди коштують по 600 бонусних балів (б. б) кожна;
  • Відеоконтент з розділу «Відеопрокат» - тут дуже багато винагород вартістю від 800 б. б. Здійсніть обмін і подивіться будь-який фільм або серіал абсолютно безкоштовно;
  • Доступ до пакету телевізійних каналів «Дорослий» від Ростелекому – за нього доведеться віддати 3400 балів. Також передбачені винагороди у вигляді пакетів «Твоє кіно» за 1700 байт. б, Viasat Преміум HD за 6800 б. б, "ТВІЙ ІДЕАЛЬНИЙ HD" за 5100 б. б, "Наш Футбол" за 3700 б. б, «МАТЧ! ФУТБОЛ» за 6400 б. б, "Amedia Premium" за 3400 б. б, "Жіночий світ" за 2500 б. б. та "Amedia + Viasat Преміум HD" за 9000 б. б;
  • Доступ до додаткових послуг для ТБ – «Управління переглядом» за 800 бонусів, «Додаткова файлова квота 5 Гб» за 300 бонусів, «Додаткова файлова квота 10 Гб» за 500 бонусів, «Додаткова файлова квота 15 Гб» за 800 балів, «Додаткова файлова квота 20 Гб» за 1000 бонусів, «Додаткова файлова квота 25 Гб» за 1300 балів та «Додаткова файлова квота 30 Гб» за 1500 балів;
  • Знижка на інтернет-послуги (діє протягом місяця з моменту активації) у розмірі 25% за 1950 б. б;
  • Антивіруси, передплата відразу на два місяці з моменту обміну - 500-600 б. б;
  • Местный телефонний зв'язок (для домашнього телефону) – 370 балів за 60 хвилин або 750 балів за 120 хвилин;
  • Бонуси для гравців в онлайн-ігри – 600 б. б. для World of Warships та 600 б. б. для World of Tanks (тільки на ПК).

Якщо у вас накопичилися бонуси від Ростелекому, сміливо вирушайте в «Особистий кабінет» для того, щоб провести вигідний обмін і отримати у своє розпорядження цікаві винагороди. Програма лояльності дійсно дуже вигідна, а якщо у вашому розпорядженні є можливості на запрошення у Ростелекому великої кількості людей, то ваш баланс зростатиме буквально з кожним днем.