Юлія Маргуліс - біографія, фото, особисте життя, зріст, вага 2019

Anonim

Біографія Юлії Маргуліс

Юлія Маргуліс - російська актриса театру і кіно, що прославилася завдяки ролі Марини Касаткиной в телесеріалі «Молодіжка».

Зірка «Молодіжки» Юлія Маргуліс

Дитинство і юність

Юлія Маргуліс народилася 23 червня 1987 року. Дитинство і юність дівчина провела в Казані. Маленька Юля мріяла стати юристом або астрологом, але заняття вокалом і виступи на сцені допомогли дівчині зробити остаточний життєвий вибір - після дев'ятого класу Маргуліс подала документи в Казанське театральне училище.

У дитинстві Юлія Маргуліс займалася танцями Закінчивши училище в 2006 році, Юлія поступила на факультет естради в Російський інститут театрального мистецтва - ГИТИС (майстерня Валерія Гаркаліна) і переїхала в Москву. В цьому ж році Маргуліс пройшла кастинг і вийшла в півфінал популярного музичного конкурсу «Народний Артист-3».

ГИТИС: Юлія Маргуліс з одногрупницями

Кар'єра

Будучи студенткою театрального інституту, Маргуліс вперше опинилася на знімальному майданчику; їй дісталася епізодична роль в серіалі «Універ» - Ірина, колишня дівчина Олександра Сергєєва (герой Андрія Гайдулян).

Перша роль Юлії Маргуліс в кіно ( «Універ») У наступні два роки Маргуліс з'явилася в невеликих ролях в декількох російських серіалах: в 2010 році - в серіалі «Нанолюбовь» (Соня), в 2011 році - «Останній акорд» (Олена, подруга Ніни), «Об'єкт 11» (12-я серія, співачка Ірма), «Приколи на перерві. Нова школа »(Снігуронька),« Господиня моєї долі »(Алла Дамірова) і« Дільничний »(Олена). Юлія Маргуліс - один день з життя У 2012 році Маргуліс була прийнята в трупу «Театру Мюзиклу» (художній керівник. - Михайло Швидкой), якому присвятила рік життя. Паралельно з початком роботою в театрі Юля продовжила зйомки в серіалах.Так, в 2012 і 2013 роках дівчина з'явилася в серіалах «Супер Макс» в ролі Олени і «Скліфосовський», в першому сезоні якого вона зіграла годує мати Олю.

Кадр із серіалу «Скліфосовський» Справжню популярність Юлії принесли зйомки в серіалі «Молодіжка». Маргуліс зіграла Чирлідери Марину Касаткину, капітана групи підтримки хокейної команди «Ведмеді», яскраву, впевнену в собі дівчину, наречену центрального нападника Єгора Щукіна (актор Олександр Соколовський).

Зростання Юлії Маргуліс 165 сантиметрів «Марина дуже схожа на мене. Я не боюся труднощів і ніколи не кидаю близьких у важкій ситуації », - розповідала про свою героїню актриса. Після зйомок її звали в свої ряди знімалися в серіалі чирлідери з групи «Багіра», але Юля відмовилася. За її словами, незважаючи на заняття танцями в дитинстві, їй не вистачає професіоналізму.

«Молодіжка»: Юлія Маргуліс в ролі Марини Касаткиной За кілька років зйомок Маргуліс пощастило попрацювати на одному майданчику з такими відомими акторами, як Федір Бондарчук, Михайло Жигалов і Сергій Габріелян, а також подружитися з молодими зірками - Софією Шуткин, Ігорем Огурцова, Іваном Жвакин .

На зйомках «Молодіжки» У 2015 році Юлія отримала одну з головних ролей в серіалі «Окрилені» (бортпровідниця Соня), а в наступному році їй дісталася роль другого плану в міні-серіалі «Інтим не пропонувати».
З 2016 дівчина знялася в кліпі групи My Sister's Band на пісню «Лечу, лечу». Юлія Маргуліс в кліпі My Sister's Band

Особисте життя Юлії Маргуліс

Незважаючи на те що шанувальники активно приписують Маргуліс роман з колегою по серіалу Олександром Соколовським, серце дівчини зайняте молодим чоловіком на ім'я Ігор Ібрагімов.

Олександр Соколовський і Юлія Маргуліс просто друзі 1 квітня 2017 року на сторінці Ібрагімова в соціальній мережі з'явилася фотографія, на якій закохані постали з обручками і букетом квітів. «Хочете -верьте, хочете - ні. Доводити я нічого не буду », - прокоментувала фото Юлія.

У Юлії Маргуліс є хлопець Актриса непогано катається на сноуборді, обожнює блошині ринки, захоплюється фотографією та сучасними танцями.

Юлія Маргуліс зараз

На початку квітня 2017 року Україна вийшла 1 серія нового серіалу з Маргуліс, Олександром Соколовським, Владиславом Никитюк та Ігорем Лівановим - «Заповіт принцеси» (режисер Роман Барабаш).
В цей же час Юлія знялася у відвертій фотосесії. Дівчина зізналася, що давно хотіла потрапити на сторінки журналу, але їй було непросто подолати горе і скромність.

Відверта фотосесія Юлії Маргуліс За словами актриси, в даний момент вона думає тільки про кар'єру. Маргуліс хоче знятися в кіно про війну, історичному фільмі, фільмі-мюзиклі або психологічній драмі, де вона змогла б відійти від образу легковажної красуні, а вже потім народити дітей і сконцентруватися на родині.