Хорор-ігри для Android

Anonim

Зовсім недавно користувачі і не знали про те, що існують подібні ігри, в яких можна ходити, переміщатися, а також лякатися кожного шереху. З появою жанру «Хорор» багато ігор стали набагато цікавішими. Виробники і розробники стали розробляти іграшки не тільки просто як проходження або сюжет, а стали додавати свої цікаві фішки, які в прямому і переносному сенсі розріджують кров гравців.

Жанр «Хорор» з'явився для того, щоб лякати користувачів. Насправді на телефоні також є безліч ігор, які допоможуть користувачеві відчути страх, відчути те, коли не знаєш, що на тебе чекає. У прямому та переносному сенсі – ефект несподіванки.

Які найцікавіші ігри можна запропонувати користувачеві, щоб той знатно зміг полоскотати свої нерви? Варто розібратися, що на телефоні Андроїд вартий уваги, а що можна відкласти в довгу скриньку і не згадувати про існування подібних ігор.

Рейтинг кращих хорор ігор на Андроїд

На телефоні системи Андроїд багато ігор варті уваги. Нижче представлений рейтинг найцікавіших ігор, починаючи від нудних, закінчуючи найстрашнішими та найновішими:

Назва Опис Рейтинг
Eyes: The Horror Game Хорор «Око» призначений для тих, хто хоче випробувати свої нерви і побігати від привидів.
Slenderman Origins Хто не знає слендермена? Людина, яка жодного разу не відчувала його дихання в спину… ★★
Five Nights at Freddy's Мало хто не знає про те, хто такий ведмедик Фредді та його друзі. Хорор з атмосферою жаху і постійного мандражу. ★★
Dead Effect 2 Не хорор, а швидше шутер про те, як багато монстрів оселилося на космічний корабель. ★★★
Ice Scream: Horror Neighborhood В один жахливий день у місто приїжджає морозиво і забирає друга незрозуміло куди. Гравець повинен зрозуміти, де морозивник ховає друга. ★★★
Horrorfield Гра для тих, хто хоче пограти зі своїми друзями в цікавий сюжет. ★★★
True Fear: Forsaken Souls I Щоб розгадати долю маленької дівчинки Холлі, необхідно шукати підказки та вирішувати головоломки. ★★★
Fran Bow Дівчинка потрапляє до психіатричної клініки. Під дією препаратів починає бачити монстрів. ★★★★
Granny За гравцем женеться бабуся, від якої треба втекти. ★★★★
Evil Nun Точно така ж гра, що і «Бабуся», тільки в ній треба тікати від монашки з кувалдою. ★★★★
Neverending Nightmares Психологічна головоломка, яка лоскоче нерви знатно. ★★★★
The Walking Dead: Season One Хорор про зомбі та порятунок людей. ★★★★★
CASE: Animatronics Продовження легендарної гри «П'ять ночей з Фредді». ★★★★★
DISTRAINT: Pocket Pixel Horror Незвичайна піксельна гра із захоплюючим сюжетом. ★★★★★
The School: White Day Культова гра про школу та про виживання. ★★★★★

Варто розглянути кожну гру окремо, виділивши всі переваги та недоліки, підвівши підсумкову оцінку іграшки.

Відразу варто сказати, що кожна гра унікальна по-своєму, просто деякі ігри займають особливе місце в серцях користувача, а якісь зовсім його не цікавлять. На основі цього підбито підсумки та складено топ.

Eyes: The Horror Game

Ця гра здатна відкрити топ найстрашніших ігор, тому що у неї досить невигадливий і цікавий концепт: гравець опиняється в будівлі, причому ця будівля – покинута. Також є в грі багато локацій, наприклад, занедбаний особняк, стара лікарня і таке інше. Завдання користувача полягає в тому, щоб піти неушкодженим. Здавалося б, що в цьому складного, але все ускладнюється через те, що в будинку мешкає привид. Йому потрібна кров.

Для того щоб уникнути нього, користувачеві необхідно будувати грамотно свій маршрут, у своїй постійно стежити за активністю привида.Для перемоги необхідно думати наперед, а також передбачати перебіг гри. Також для виграшу варто мати міцні нерви, щоби взяти і не злякатися. Варто постійно перевіряти себе на міцність, тому що в грі багато пугалок, скримерів і таке інше.

Плюси та мінуси У грі досить страшна атмосфера. За словами більшості користувачів, вона дуже затягує, в неї хочеться грати постійно. У гри непогана графіка, а також чудовий музичний супровід. Намальовані лінії, а також персонажі. Грати досить важко, тому що після другого рівня все автоматично стає дуже похмурим. Гра цікава, але вона досить швидко набридає і набридає. Вся гра англійською мовою. Користувачеві, який не знає мови, буде складно грати та розібратися в управлінні. Декому не подобається те, що сюжет є досить дурним. Функціональність 7 Геймплей 5 Графіка 6 Сюжет 4 Доступність 5 Обсяг (у МБ) 8 Разом 5.8 Непоганий хорор, який швидко набридне.Проте в неї можна пограти, коли є вільний час, до того ж, коли його не так багато.

Slenderman Origins

Хто не знає про те, хто такий слендермен? Це такий персонаж міських легенд, який є також яскравим і страшним монстром. Варто відзначити, що багато користувачів спеціально шукають ігри, які будуть із цим персонажем. Звичайно, адже хто не хоче потріпати свої нерви з таким цікавим монстром?

Сюжет гри полягає в тому, що гравець потрапляє до лісу. Щоб вийти з нього втекти від слендермена, йому необхідно часто орієнтуватися на дитячий плач і крики, різні шерехи. Так можна побачити наближення скримера. Якщо слендермен поруч, він прямо дихає користувачеві в спину. Перевага гри в тому, що можна грати вічно! Ніхто не зрозумієш, звідки з'явиться слендермен. До того що вийти із самого лісу дуже складно.

Плюси та мінуси У гри дуже цікавий сюжет, який не схожий на інші хорор гри. Програма має дуже реалістичний звук. Саме по ньому необхідно орієнтуватися, щоб не потрапити до лап монстра. Як тільки входиш у гру, відчуваєш атмосферу, яка вже чекає на користувача. Гра страшна, тому що в ній добре пророблені скримери. Деякі користувачі скаржаться на те, що в самій грі не найцікавіша і найгідніша графіка. Деяким не подобається озвучка. Є платні рівні, які не відкриєш без додаткової оплати. Платні рівні погано опрацьовані, акцент зроблено на основні та головні рівні. Функціональність 6 Геймплей 7 Графіка 5 Сюжет 6 Доступність 5 Об'єм (у займаних МБ) 6 Разом 5.8 Непоганий хорор для тих, хто хоче полоскотати свої нерви, при цьому хоче цікавих сюжет на довгий час.

Five Nights at Freddy's

5 ночей з ведмедиком Фредді чи краще відразу відключити гру? Легендарний хорор, який знає практично кожен школяр або людина, яка любить подібні ігри. Взагалі існує цілих ігрові сюжети, у кількох частинах. У перших трьох частинах гравець може відчути себе як охоронець піцерії. Вдень іграшки – це просто роботи, які бавлять дітлахів, але як тільки настає ніч… Вони прокидаються з місією вбити того, хто стане на їхньому шляху.

Варто зазначити, що гравцеві необхідно постійно дивитися в камери, щоб розуміти, де йдуть аніматроніки. Плюшеві монстри можуть бути будь-де. Також щоб їх зупинити, з ними потрібно постійно грати. Їх багато, але користувальницька мета - пройти всі ночі і вижити. Плюси і мінуси Гра досить лякає атмосфера. Багато локацій промальовані чудово, в гру цікаво та приємно грати. Відчувається, ніби аніматронники завжди поряд. Цікавий сюжет та унікальна ідея.Гра лише англійською мовою. Щоб грати у неї повноцінно, необхідно її купити. Деяким користувачам не подобається графіка окремо промальованих кімнатах. Нудний геймплей. Функціональність 7 Геймплей 5 Графіка 6 Сюжет 9 Доступність 7 Об'єм (у МБ) 6 Разом 6.7 Відмінний хорор для дітей, але для дорослих він буде досить нудний.

Dead Effect 2

Складно назвати цю гру хорор, швидше за все, це такий цікавий науковий шутер. Варто відзначити, що в ньому не так багато страху, тому що сюжет полягає в тому, що гравець опиняється на космічному кораблі, на якому завелося дуже багато монстрів. Необхідно зробити так, щоб не потрапити до них у лапи, при цьому не варто приховувати страх і жахливу атмосферу.

Гра дуже цікава і захоплююча. Хоч у неї і нудний сюжет, зате опрацьовано графіку, а також багато місій, кожна з яких унікальна по-своєму.

Плюси та мінуси У гри досить цікава графіка, загалом гемплей вражає. Багато продуманих місій. Немає жодних обмежень у мові. Багато зброї, щоб вбивати монстрів. Немає такого особливого сюжету. Іноді гра може класти, якщо на пристрої недостатньо місця. Важить чимало. Рідко оновлюється. Функціональність 6 Геймплей 7 Графіка 5 Сюжет 6 Доступність 5 Обсяг (кількість займаних МБ) 3 Разом 5.3 Велика гра, яку складно назвати хорором, зате можна назвати шутером.

Ice Scream: Horror Neighborhood

Унікальний хорор, який лякає користувача не темнотою та гучними звуками. У грі зроблено ставку на те, що користувач злякається похмурих таємниць, а також те, що їх необхідно розгадати. У місто приїжджає фургон із морозивом, причому ваш друг виявляється першим покупцем. Користувачеві потрібно розгадати, куди продавець морозива подів друга, а також розгадати його інші секрети.

Плюси та мінуси Дуже моторошна гра для користувачів. Гра, яка допоможе розбудити мозок. Опрацьована та цікава графіка. Незвичайний сюжет Гра не підходить для маленьких користувачів. Гра можна скачати безкоштовно. У хорорі в основному лише головоломки та нічого більше. Функціональність 7 Геймплей 6 Графіка 5 Сюжет 7 Доступність 8 Об'єм (у МБ) 7 Разом 6.7 Гра-головоломка для дорослих, а не для дітей.

Horrorfield

Якщо користувач хоче зрозуміти, яка гра варта його уваги на Андроїд російською мовою, то йому варто звернути увагу саме на цю програму. Іграшка унікальна, а незвичайна вона своїм сюжетом. Гравцю даються чотири персонажі. Їхнє головне завдання в тому, щоб втекти з карти живими, але щоб втекти необхідно виконати деякі завдання.

Причому один гравець отримує роль маніяка. У маніяка головне завдання – убити решту гравців. Є деякі ролі. Кожен гравець отримує свою роль. Грати можна з друзями п мережі або з роботизованими персонажами.

Плюси та мінуси Гра мережна, тобто можна грати зі своїми друзями. Цікавий та незвичайний сюжет. Користувач може грати як і онлайн, так і з грою по мережі. Чудова графіка. Якщо грати по мережі, то гра може досить сильно класти. Гра не може бути перекладена іншою мовою. Мало ролей. Мало цікавих локацій. Функціональність 6 Геймплей 7 Графіка 5 Сюжет 4 Доступність 6 Обсяг (кількість займаних МБ) 5 Разом 5.5 Непогана мережева гра російською мовою, в яку можна пограти з друзями.

True Fear: Forsaken Souls I

Цю гру досить складно назвати хорором, тому що вона складається з двох частин і нагадує психологічний трилер. Перший епізод присвячений знайомству із героями. Гравець дізнається про те, що вся гра присвячена одній дівчині Холлі Стоунхаус. У неї непроста доля, бо в неї померла мати.

Проходячи кожен епізод, гравець дізнається про нові тонкощі її долі, розгадує головоломки. На шляху трапляються різні скримери, які користувач також повинен боятися.

Плюси та мінуси Цікавий та незвичайний сюжет. Захоплююче заповнення. У гру можна грати дуже довго. Багато оглядів та користувальницьких плюсів. Достатньо пасток у самій грі. Графіка бажає кращого. Іноді кладе. Бабуся може спокійно піти у стіну. Рідко оновлюється. Функціональність 6 Геймплей 7 Графіка 5 Сюжет 6 Доступність 8 Об'єм (у займаних МБ) 6 Разом 6.3 Непогана гра - трилер, причому з психологічним ухилом.

Fran Bow

Це ціла серія ігор, в якому дівчинка Фер опиняється в психіатричній клініці після смерті своїх родичів. Ліки, які видають їй лікарі, відправляють її у світ, який сповнений монстрів, жахів та скримерів. Користувачеві необхідно зробити так, щоб дівчинка врятувалася і не потрапила до рук монстрів.

Плюси та мінуси Візуальна складова гри простір прекрасна.У хорору цікавий сюжет. Гра дійсно жахлива. Багато локацій. Якщо на телефоні мало ОЗУ, гра кладе. За словами користувачів, гра може іноді набридати. Когось подібне малювання відштовхує. Чи не підійде для дітей. Функціональність 6 Геймплей 7 Графіка 8 Сюжет 7 Доступність 6 Об'єм (у МБ) 8 Разом 7 Відмінний і страшних хорор.

Granny

Страшний хорор, на який зроблено багато оглядів. Суть у тому, що користувач потрапляє в гості до шаленої бабусі. Вона постійно хоче вбити гравця, тому ставить різні пастки по своїй квартирі.

Плюси та мінуси Цікавий та незвичайний сюжет. Захоплююче заповнення. У гру можна грати дуже довго. Багато оглядів та користувальницьких плюсів. Достатньо пасток у самій грі. Графіка бажає кращого. Іноді кладе. Бабуся може спокійно піти у стіну.Рідко оновлюється. Функціональність 6 Геймплей 7 Графіка 5 Сюжет 4 Доступність 6 Обсяг (кількість займаних МБ) 7 Разом 5.8 Відмінний хорор пугалка для тих, кому хочеться побігати і не так важливий сюжет.

Evil Nun

Це точно така ж гра, що і продуділа, головною відмінністю є те, що як монстр виступає не бабуся, а черниця, яка озброєна кувалдою. Вона чує кожні звуки, тому женеться за гравцем дуже швидко. У грі заплутані головоломки, які потрібно розібрати, щоб вибратися. Плюси та мінуси Цікаві та інтерактивні головоломки. Монашка справді лякає. Сама атмосфера у грі лякає. Багато оглядів. Гра точно повторює Granny. Іноді може класти. Гра англійською мовою. Нудна графіка. Функціональність 7 Геймплей 5 Графіка 6 Сюжет 4 Доступність 5 Обсяг (у МБ) 8 Разом 5.8 Якщо користувача дістала Granny, він може пограти в цю гру.

Neverending Nightmares

Дуже страшний хорор, який виконаний ще й у цікавому малюванні. Хорор про психологічні проблеми, які можуть з'їдати і перетворюватися на страшних монстрів. Користувач, який грає в цю гру, повинен сам розібратися, де починається ілюзія, а де реальність. Плюси та мінуси Цікавий сюжет, побудований на психологічних проблемах самого розробника. Шалено красивий дизайн, захоплюючий чорно-білий стиль. Страшний хорор. Багато пасток та головоломок. Платна гра. Немає в офіційних джерелах, потрібно завантажувати зі сторонніх сайтів із кешем. Функціональність 6 Геймплей 7 Графіка 5 Сюжет 6 Доступність 4 Обсяг (кількість займаних МБ) 5 Разом 5.5 Гра-головоломка, яка занурить користувача в психологічні проблеми.

The Walking Dead: Season One

Гра про зомбіапокаліпсис, яка виконана з цікавою графікою та сюжетом. Це не просто гра, а ціла реальність, де міститься і квест, і сюжетна новела. Користувач може оцінити все, починаючи від локацій, закінчуючи тим, що для виграшу йому потрібно збирати різні предмети.

Це історія, яка не тільки лякає, а й змушує буквально співчувати головним героям. Якісний сюжет - ось, що дійсно відрізняє цю гру від інших хорорів.

Плюси та мінуси Прекрасна графіка та захоплюючий сюжет. Багато локацій, а також можливостей для користувача. Немає лагів. Гра постійно оновлюється. Важко знайти в налаштуваннях переклад російською мовою. Потрібно оплачувати, щоб пограти через офіційне джерело. Функціональність 7 Геймплей 6 Графіка 8 Сюжет 7 Доступність 8 Обсяг (у МБ) 9 Разом 7.5 Прекрасна гра для тих, хто хоче оцінити цікавий сюжет.

CASE: Animatronics

Аніматроніки – вони знову повернулися? Так, вони готові створювати нові проблеми. Це гра – продовження «П'яти ночей з Фредді», тільки тепер користувачеві необхідно прямо бігти від аніматроніків, а не сидіти і дивитися в камери.

Плюси та мінуси Удосконалена та реалістична графіка. Прекрасне опрацювання вже набридлого сюжету. Багато можливостей та головоломок. Гра платна. Користувачеві потрібно багато МБ на телефоні, щоб пограти в гру гідно. Рідко оновлюється. Функціональність 7 Геймплей 8 Графіка 9 Сюжет 7 Доступність 8 Обсяг (кількість займаних МБ) 6 Разом 7.5 Гра-продовження вже забутого хорору, тільки тепер все набагато інтерактивніше і цікавіше.

DISTRAINT: Pocket Pixel Horror

Для багатьох дивно побачити в топі гру, яка практично повністю побудована на пікселях. Як би не так, тому що цей хорор – один із найцікавіших та захоплюючих. Головний герой – злочинець, який пограбував жінку похилого віку. Він замкнений у будинку, де йому необхідно переступати через свій страх та монстрів, щоб вибратися назовні. Чи вийде це у нього чи ні?

Плюси та мінуси Цікавий та самобутній стиль. Прекрасний сюжет та можливість його реалізації. Гра практично безкоштовна. Є доступ російською. Гра може іноді класти, якщо на пристрої не так багато місця. Функціональність 8 Геймплей 9 Графіка 8 Сюжет 7 Доступність 8 Обсяг (кількість займаних МБ) 6 Разом 7.7 Цікавий хорор, у якому дуже багато скримерів і пугалок.

The School: White Day

Це потужна культова гра-жахливість про те, як школярі опиняються на території навчального закладу вночі. Там творяться страшні речі. Щоб вижити, необхідно дослідити кабінети, шукати підказки для виходу.

Гра очолює топ, тому що на пронизана японським колоритом монстрів, а також загалом затьмарює інших за сюжетом, графікою та геймплею.

Зверніть увагу! Ця гра є як і на ПК, так і на телефоні.

Плюси та мінуси Цікавий сюжет про школярів. Гра є на комп'ютері. Здобула визнання користувачів. Багато головоломок, скримерів та пугалок. Їх практично немає. Функціональність 9 Геймплей 8 Графіка 10 Сюжет 9 Доступність 8 Обсяг (у МБ) 7 Разом 8.5 Найкращий хорор на даний момент за графіком і сюжетом. Як видно, на Андроїд можна знайти багато цікавих і захоплюючих ігор. Головне – завантажувати їх з офіційних джерел, а також знати, що справді може налякати і які ігри варті уваги.