Програми для Смарт ТБ

Anonim

Зараз складно знайти телевізор, який не був би оснащений операційною системою. Такі пристрої називають смарт-ТБ або розумними телевізорами. Окрім стандартної функції телебачення, тут є і додаткові можливості, підключення до інтернету, програми, веб-браузер та багато іншого. Саме це відрізняє смарт модель від звичайного ТБ.

Со смарт ТБ можна підключитися до різних сервісів. Всі вони представлені у відповідному магазині та розділені за категоріями. Тут представлені програми, які містять список фільмів та серіалів. Також є програми для налаштування системи та інших можливостей.

Серед величезної кількості додатків, користувачеві іноді важко знайти варті. Рекомендується звертати увагу на перевірених розробників, щоб не зіпсувати пристрій. Також можна прочитати відгуки інших користувачів.

Рейтинг програм для смарт ТВ

Найменування Опис Ціна Рейтинг
YouTube Кращий відеохостинг з великим вибором відеороликів та зручним інтерфейсом Підписка ★★★★★
DIVAN.TV Одна з найкращих програм для перегляду фільмів і каналів, частина з них доступна без передплати Підписка ★★★★★
Radioline Програма розрахована на прослуховування музики та подкастів, тут зібрано велику кількість радіостанцій та записів Безкоштовно ★★★★★
Megogo Платформа містить понад 18 тисяч фільмів та серіалів, які доступні користувачу за підпискою Підписка ★★★★★
Android TV Додаток замінює звичайний пульт, достатньо встановити його на смартфон і підключити до телевізора Безкоштовно ★★★★★
Gismeteo За допомогою програми користувач буде завжди в курсі актуальної погоди на кілька днів вперед Безкоштовно ★★★★★
Кулінарна академія У додатку представлена ​​велика кількість різноманітних рецептів Безкоштовно ★★★★★
Pixel Fixer Додаток призначений для виправлення роботи матриці, особливо буде корисно, якщо телевізор працює досить довго Безкоштовно ★★★★★
Ivi У даному онлайн-кінотеатрі можна дивитися фільми та серіали з підпискою, деякі з них доступні та безкоштовно Підписка ★★★★★
Sweet TV Сервіс дозволяє переглядати фільми та серіали після оформлення підписки Підписка ★★★★★

Megogo

Megogo є сервісом для перегляду телебачення. Тут представлено понад 200 різних телеканалів. Крім цього, платформа пропонує великий вибір фільмів та серіалів на будь-який смак.

Будь-яку передачу можна записати та переглянути пізніше. Запис зберігатиметься протягом 2 тижнів. Програма доступна в магазині з пробним періодом 14 днів. Після його закінчення потрібно буде оформити передплату. Користувач може вибрати один із варіантів передплат, які пропонує сервіс.

Плюси та мінуси Доступно на пристроях iOS, Android, Windows, smart-TV Більше 200 доступних каналів 18000 фільмів та серіалів Доступна вартість підписки Зручний інтерфейс Сервіс доступний лише за підпискою Вартість 7 Функціональність 10 Інтерфейс 9 Додаткові можливості 9 Разом 8.8 Безліч можливостей за доступною вартістю передплати.

Ivi

Ще один сервіс, який містить великий вибір фільмів та серіалів, Ivi. Платформа сортує мультимедію, завдяки чому знайти цікавий фільм стає дуже просто. На сайті не представлено телеканалів. Він націлений тільки на фільми та серіали.

Платформа Ivi працює не лише за підпискою. Тут можна переглянути фільми і без реєстрації. Але оформлення підписки надасть користувачеві доступу до всього кіно на сайті. До того ж, передплата на сайті коштує не так дорого.

Сервіс Ivi працює на декількох платформах. Можна скачати програму на смартфон Android або iOS. Переглянути сайт можна і з комп'ютера. Для смарт ТБ підготовлена ​​спеціальна програма, яка доступна в магазині.

Плюси та мінуси Доступно на пристроях iOS, Android, Windows, smart-TV Безліч фільмів доступна без реєстрації Інтерфейс 9 Додаткові можливості 8 Разом 8.3 Зручний сервіс дозволяє переглядати фільми та серіали у чудовій якості.

DIVAN.TV

Divan TV створений спеціально для тих, хто любить дивитися телевізор. Це доступний додаток для кожного, хто цінує перегляд не лише цікавих фільмів, а й каналів. Платформа доступна для смартфонів, комп'ютерів та smart TV. Завантажити його можна у спеціальному магазині.

Перевагою даної платформи буде її доступність. Щоб отримати доступ до всіх телеканалів та фільмів, користувач повинен оформити передплату. На сайті надано кілька варіантів підписки за доступною ціною. Але найпопулярніші телеканали можна дивитися без реєстрації. Достатньо перейти до програми та відкрити розділ з безкоштовними каналами.

Плюси та мінуси Доступно на пристроях iOS, Android, Windows, smart-TV 50000 фільмів Більше 200 каналів Безкоштовні канали без підписки Щоб отримати доступ до всіх можливостей, необхідно оформити передплату Наявність реклами без підписки Вартість 8 Функціональність 10 Інтерфейс 9 Додаткові можливості 9 Разом 9 Відмінні можливості платформи та доступна вартість.

Sweet.TV

Sweet TV досить новий сервіс. Він є платформою, на якій зібрано велику кількість фільмів і серіалів. Крім того, в додатку або на сайті можна переглядати телеканали.

Цей сервіс відрізняється простим інтерфейсом і відмінним набором функцій. Так, можна не лише переглядати канали, а й записувати улюблені телепередачі. Сподобалися фільми можна додавати у вибране. Також користувач може змінювати звукові доріжки.

Sweet TV надає користувачам безкоштовний пробний період на тиждень. Після цього потрібно буде оформити передплату. Сервіс пропонує кілька тарифів, з якого можна вибрати найкращий. Безкоштовно переглядати фільми або канали не вийде.

Плюси та мінуси Більше 200 каналів у високій якості Доступно на пристроях iOS, Android, Windows, smart-TV Великий вибір фільмів та серіалів Доступ надається тільки за підпискою Вартість 7 Функціональність 8 Інтерфейс 8 Додаткові можливості 8 Разом 7 .8 Гарний набір функцій за доступною ціною.

Gismeteo

Смарт телевізори створені не тільки для розваг. Переглядати фільми та серіали можна і на звичайному ТБ, яке не оснащене операційною системою. На смарт-ТВ можна встановлювати і корисні програми. Наприклад, прогноз погоди. Тепер достатньо запустити відповідну програму на телевізорі та переглянути погоду в регіоні.

Додаток Gismeteo повністю безкоштовний. Тут немає підписок чи пробних періодів. Достатньо завантажити та запустити програму. Gismeteo показує прогноз на 3, 7 та 10 днів вперед. Інформація оновлюється кожен 6 годин, щойно надходять дані зі світових метеостанцій. У додатку можна подивитися не тільки температуру, але і вологість повітря, швидкість і напрям вітру.

Плюси та мінуси Безкоштовна програма Відмінний набір функцій Доступно на пристроях iOS, Android, Windows, smart-TV Погода доступна безпосередньо в додатку Вартість 10 Функціональність 10 Інтерфейс 9 Додаткові можливості 5 Разом 8.5 Додаток чудово справляється зі своїм головним завданням.

YouTube

Платформа YouTube за час існування стала незамінною для кожного користувача. Тут зібрано велику кількість роликів на будь-який смак. Можна знайти навіть фільми, мультфільми та серіали.

Спочатку сервіс був доступний тільки на комп'ютерах. Але з появою смарт-ТВ, розробники попрацювали і над створенням програми для цієї платформи. Функціонал не змінився, а інтерфейс підігнали під телевізор.

YouTube – безкоштовна платформа. Користувач має доступ до всіх відео. Але тут можна оформити передплату. За її наявності перед і під час відеороликів не буде реклами. Це питання залишається на розсуд користувача. Переглядати відео з рекламою або оплачувати щомісячну передплату.

Плюси та мінуси Доступно на пристроях iOS, Android, Windows, smart-TV Зручний інтерфейс Безкоштовний додаток Велика кількість відео Є можливість транслювати відео зі смартфона на телевізор Користувач може пройти авторизацію Щоб прибрати рекламу, необхідно оформити підписку Вартість 9 Функціональність 10 Інтерфейс 10 Додаткові можливості 10 Разом 9.8 Незамінна програма з відео для смарт-ТВ.

Pixel Fixer

Pixel Fixer є системною утилітою. Вона потрібна для відновлення роботи телевізора. Додаток буде корисним у тому випадку, коли ТБ працює вже досить довго. Її головне призначення полягає у поверненні матриці LCD-дисплея у вихідний стан.

Так, при тривалій роботі телевізора можуть виникати биті та застиглі пікселі. За допомогою цієї програми користувач може повернути їх у вихідний стан. Відбувається це за рахунок циклічного перемикання кольорів. Час роботи програми залежить від стану телевізора. Для деяких достатньо 20-30 хвилин, тоді як інші ТБ краще залишити з цією програмою на кілька годин.

Плюси та мінуси Безкоштовний додаток Велика кількість відео Є можливість транслювати відео зі смартфона на телевізор Користувач може пройти авторизацію Щоб прибрати рекламу, необхідно оформити підписку Вартість 10 Функціональність 10 Інтерфейс 8 Додаткові можливості 5 Разом 8.3 Додаток чудово справляється зі своїми функціями.

Radioline

Телевізор можна використовувати не лише для перегляду фільмів. Програма Radioline дозволяє слухати радіо та подкасти. Для користувачів представлена ​​велика кількість радіостанцій більш ніж зі 130 країн світу на будь-який смак. Також є і подкасти, які можна слухати в будь-який зручний час.

Додаток доступний і на інших пристроях. Достатньо завантажити програму, додати аудіо до обраного та синхронізувати девайси.

Плюси та мінуси Зручний інтерфейс Велика кількість подкастів і радіостанцій Підключення до прямого ефіру На радіостанціях не виводить назви треків, хоч станції їх і передають у потоці По Росії дуже багато станцій, що не працюють, Немає еквалайзера Вартість 10 Функціональність 10 Інтерфейс 9 Додаткові можливості 7 Разом 9 підходить для любителів радіо.

Android TV Remote Control

Додаток Android TV Remote Control назавжди позбавить проблеми втрати пульта від телевізора. Тепер він перебуватиме прямо у смартфоні. Достатньо завантажити програму та підключити пристрій до телевізора.

Додаток має зручний та зрозумілий інтерфейс. На головному екрані розташовані основні клавіші, які є на звичайному пульті. Тому розібратись у ньому буде не складно. Є також і голосове введення, що буде перевагою перед звичайними пультами. Тут варто зазначити, що додаток слід завантажувати на смартфон, а не на телевізор.

Плюси та мінуси Зручний інтерфейс Відмінно справляється зі своїм завданням Повністю замінює звичайний пульт Є функція голосового введення Доступно не для всіх пристроїв Вартість 10 Функціональність 10 Інтерфейс 10 Додаткові можливості 5 Разом 8.8 Безкоштовна програма повністю замінює стандартний пульт.

Кулінарна академія

Кулінарна академія – відмінне рішення для тих, хто завжди хоче скуштувати новий рецепт. Програма встановлюється на смарт-ТБ і має відмінний інтерфейс. Тут досить легко розібратися і знайти потрібну страву.

Для початку користувачеві необхідно вказати на чому саме він готуватиме, а також доступний час. Після цього на екрані з'явиться список доступних страв, з якого можна вибрати найкраще. Улюблені рецепти можна додавати до обраного, щоб повертатися до них у будь-який час.

Плюси та мінуси Безкоштовний додаток Зручний інтерфейс Велика кількість рецептів на будь-який смак Різні підказки для приготування Додаток доступний не на всіх пристроях Вартість 10 Функціональність 10 Інтерфейс 9 Додаткові можливості 5 Разом 8.5 Зручна програма, яка відмінно справляється зі своїм завданням.