Настільні ігри для компанії дорослих за столом

Anonim

Зараз складно організувати відпочинок, тому що люди загрузли в інтернетівському павутинні. Щоб зробити вечір оригінальним, варто звернути увагу на ігри для компанії дорослих за столом. Будь-яка позиція рейтингу дозволить зробити дозвілля більш різноманітним. До того ж ігри такого плану зближують, сприяють спілкуванню та залишають приємні емоції.

Рейтинг настільних ігор

У рейтингу беруть участь тільки найпопулярніші настільні ігри, які мають багато позитивних відгуків. У докладному описі кожної позиції будуть вказані правила гри, а також переваги та недоліки кожного виду проведення часу.Слід проаналізувати кожну іграшку, порівняти переваги та недоліки в таблицях. Вибираючи настільну іграшку, важливо акцентувати увагу на універсальності продукту, нескладності правил і градусів захопленості компанії. Список:

Найменування Опис Рейтинг
Мафія Універсальна гра для великої компанії ★★★★★
Питання відповідь Бюджетний варіант настільної гри, яку можна зробити своїми руками ★★★★★
Cosmodrome Games Імаджінаріум Асоціативне дозвілля для всієї родини або компанії друзів ★★★★★
Детектор правди чи битва статей Дозвілля для дорослих. Ідеальний варіант, якщо зустрічаються на вечірки подружні пари ★★★★★
Монополія Настільна гра, яка може зайняти людей цілий вечір ★★★★★
Экивоки Ідеальний варіант для вечірки, коли зустрічаються старі друзі ★★★★★
Crowd games Серп Стратегічна настільна гра. Підійде лише для любителів аркади ★★★★★
Острів скарбів Гра-аркада для тих, хто любить стратегічні напрями ★★★★★
HOBBY WORLD Для фанатів серіалу «Гра престолів» та книг ★★★★★
Час Валери Іграшка для вечірки, де зустрічаються старі друзі ★★★★★

Мафія

Є кілька конфігурацій цієї гри. Краще купувати той комплект, де надаються маски із пластику. Тоді є шанс, що гра прослужить довше. У грі можуть брати участь від 5 до 15 осіб. Тут головне вміння гравців міркувати, блефувати та вести діалоги. На роль ведучого варто призначати тільки ту людину, яка вже кілька разів грала в Мафію.

Плюси та мінуси Може грати велика кількість людей Недорогий та якісний товар.Маски із високоякісного пластику, а картки із щільного картону Можна вигадувати різні комбінації гри та самостійно визначати сюжет Важливо добре знати правила. Якщо хтось у компанії не знайомий з цією грою, то процес викликатиме труднощі Діти часто не дотримуються правил гри, тому її універсальність ставлять під сумнів Багато що залежить від ведучого. Якщо немає «оратора», який зможе вигадувати сюжет на ходу, процес проходить нудно Вартість комплекту 9 Якість товару 10 Захопленість 9 Універсальність 9 Простота використання 6 Разом 8.6 Вартість комплекту Якість товару Захопленість Універсальність Простота використання.

Питання відповідь

Ця гра представлена ​​на рику величезною кількістю варіацій. Стандартний вид – це дві колоди карт: одна із запитаннями, інша – з відповідями. Інформація в картонках підібрана таким чином, що будь-яка відповідь ідеально підходить до питання, а поєднання двох фраз викликає сміх. Для дорослих продається іграшка з позначкою «18+», де трапляються запитання та відповіді із сексуальним підтекстом.

Плюси та мінуси Бюджетний варіант. Можна створити таку гру самостійно і включити питання особистого характеру, спеціально для присутніх. Різноманітність різних варіантів Можна імпровізувати і самостійно додавати правила дозвілля Фабричний варіант гри найчастіше дуже простий і дорослим не дуже цікаво Вміст карток не завжди вдало підібраний виробником Короткострокова гра. Довго зацікавити їй гостей не вийде Вартість комплекту 10 Якість товару 7 Захопленість 8 Універсальність 8 Простота використання 10 Разом 8.6 Можна грати навіть без підготовки та опрацювання правил.

Cosmodrome Games Імаджінаріум

Кожному учаснику гри лунають картки, фішки, а також жетони для голосування. Цей картковий дозвілля гумористичний, розвиває пам'ять, уважність і з його допомогою можна оцінити кмітливість гравців. Щоб грати тривалий час, потрібні додаткові колоди.

Плюси та мінуси Може грати велика кількість людей.Обмеження від 8 років Асоціативна гра, що дозволяє зайняти гостей на тривалий період. Зручний кейс для зберігання, який дозволяє надовго зберегти зовнішній вигляд іграшки. Не всім смішно Щоб гра стала цікавішою, доводиться докуповувати додаткові колоди карт. Кількість гравців обмежена. Не більше ніж 7 осіб. Щоб збільшити цю кількість, потрібно придбати додаткові картки. Вартість комплекту 8 Якість товару 9 Захопленість 9 Універсальність 9 Простота використання 8 Разом 8.6 Можна грати всією сім'єю, але ціна завищена.

Детектор правди, або Битва статей

Бюджетний варіант дозвілля, для осіб старше 16 років. Гра є вікториною. Спочатку лунають картки та жетони, потім вибирається сценарій. Щоб процес танув цікавіше, краще включати кмітливість. Гра дозволяє краще пізнати один одного людям за столом.

Плюси та мінуси Бюджетна гра-вікторія з цікавим сюжетом Не потрібно докуповувати додаткові колоди Розвиває ерудицію. Пропонується 4 сценарії дозвілля Картки створені з м'якого картону, тому швидко втрачають зовнішній вигляд Користувачі відзначають дуже примітивні питання, якщо брати до уваги, що гра для дорослих Гра виключно для підлітків. Дорослі швидко втрачають інтерес Вартість комплекту 10 Якість товару 7 Захопленість 8 Універсальність 7 Простота використання 9 Разом 8.2 Простий варіант дозвілля, але не для кожної компанії.

Монополія

Ця гра тривала і вимагає підготовки. На столі розкладається картка. Гравці обирають фішки та отримують стартовий капітал. Кидаючи заріки, відбуваються ходи. Люди можуть купувати заводи та підприємства, а інші, потрапляючи на їхню територію, сплачуватимуть штрафи. Переможе той, хто зможе скупити більше нерухомості та нагромадити капітал.

Плюси та мінуси Підходить, як дорослим, так і школярам. Захоплює з перших хвилин Це оновлене видання, старі карти. Розвиваючий варіант дозвілля Азартна гра з простими правилами Можуть брати участь не більше 4 осіб. Збільшення гравців вимагатиме додаткових витрат Ціна надто завищена. У деяких магазинах вартість доходить до 6000 рублів. Недовговічний матеріал. Користувачі радять відразу обклеїти картки скотчем Вартість комплекту 8 Якість товару 9 Захопленість 10 Універсальність 10 Простота використання 10 Разом 9.4 Захоплююче дозвілля для дорослих та дітей.

На Гра для всієї родини.

Экивоки

У цьому ігровому дозвіллі є обмеження – від 16 років і старше. Необхідно відгадувати сенс зображення на картках, яке пояснюватиметься за допомогою жестів. Є обмеження за словами та підказками.Потрібно не тільки правильно відгадувати картинки, але також дійти до фінішу першим.

Плюси та мінуси Великий набір карток та фішок розрахований на участь 2–6 гравців, не більше Гра добре розвиває інтелект і захоплює з перших хвилин Можна вигадувати різні комбінації гри та самостійно визначати сюжет Вартість гри сильно завищена. Якщо ігри з ідентичними правилами, але дешевше Якість матеріалу невисока, тому варто грати акуратно Для розширення можливостей гри, потрібні додаткові картки Вартість комплекту 9 Якість товару 8 Захопленість 9 Універсальність 9 Простота використання 9 Разом 8.8 Дозволяє урізноманітнити сімейний вечір.

Crowd games Серп

Ця гра виключно для любителів стратегій. У грі можуть брати участь не більше 4 осіб, тому дозвілля адаптоване під невелику компанію.Стартовий вік: від 14 років та старше. У грі потрібно захоплювати землі, підкорювати рабів та правити цілою федерацією. Стратегічна аркада розвиває інтелект і може захопити надовго.

Плюси та мінуси Перемагає найкмітливіший стратег Хороше оформлення карток, мініатюрних фігурок Можна збільшити кількість учасників до 7 осіб, якщо придбати додаткові картки Тільки для любителів стратегічного жанру Занадто довга. Щоб довести процес до кінця часом потрібно більше 2-3 годин. Занадто багато правил. З першого разу не всі учасники можуть повноцінно включитись у гру Вартість комплекту 8 Якість товару 8 Захопленість 7 Універсальність 7 Простота використання 5 Разом 7 Гра-аркада тільки для любителів жанру.

Острів скарбів

Стандартна настільна гра, яка була популярна ще в СРСР. Виробники трохи оновили її, але правила залишилися незмінними: перемагає той, який дістанешся до фінішу першим.

Плюси та мінуси Для любителів бродилок та стратегічного дозвілля Недорогий та якісний товар. Можна зміцнити карти за допомогою скотчу Гра з минулого, в яку із задоволенням грають і дорослі, і діти Можуть відчувати не більше 4 осіб, через що великі компанії відкидають цей варіант дозвілля Обмеження за віком – від 16 років, що не влаштовує багатьох підлітків Занадто довга гра. Займає від 2 до 3 години. Часто її кидають на півдорозі Вартість комплекту 8 Якість товару 7 Захопленість 7 Універсальність 7 Простота використання 8 Разом 7.4 Цікава, але примітивна стратегія.

Гра престолів

Стратегічна іграшка для осіб віком від 13 років і старше. Максимальна кількість гравців – 6 осіб. Картки створені з якісного пластику.

Плюси та мінуси Величезне ігрове поле для битв, що гарантує захоплюючий процес Добре розвиває аналітичне мислення Можна збільшувати кількість грачів за рахунок додаткових карток та змінювати сценарій на свій смак Важливо добре знати правила перед тим, як сідати за стіл.Цей процес може зайняти багато часу. Вартість комплекту завищена через тематику гри ».

Час Валери

Ідеальна іграшка для вечірки. Краще грати у компанії старих друзів, де люди можуть розкріпачитися. Проста гра в питання та відповіді, яку пожвавлює надувний помічник ведучого на ім'я Валера.

Плюси та мінуси Можуть грати відразу 8 осіб, тому можна залучити відразу всю вечірку Досить бюджетний вид дозвілля Можна вигадувати різні комбінації гри та самостійно визначати сюжет Користувачі відзначають не якісність матеріалу Обмеження за віком: 16 років. Не можна залучити дітей Потрібний ведучий, який керуватиме процесом Вартість комплекту 9 Якість товару 7 Захопленість 8 Універсальність 7 Простота використання 9 Разом 8 Захоплююча, але одноразова іграшка.

Якщо вечірка велика і люди зібралися на тривалий час, то можна задіяти одразу кілька настільних ігор із рейтингу. На який настільний варіант паде вибір, залежить від компанії, наявності дітей та загальної атмосфери. Перш ніж грати в будь-яку із запропонованих іграшок, необхідно вивчити правила та присвятити в них усіх учасників. Такий сумлінний підхід дозволить збільшити шанси веселого вечора.