Що можна подивитися на Новий рік

Anonim

Новорічні свята – це час, який багато хто з нас проводить вдома у родинному колі. І ніщо не може так прикрасити дозвілля, як перегляд відповідного фільму. На тему Нового року знято чимало картин, у різноманітті яких інколи складно розібратися. Тому ми вибрали 10 найкращих фільмів за відгуками глядачів.

Рейтинг новорічних фільмів

Назва Опис Рік Рейтинг
День бабака Добра і комедія, що зовсім не набридає, в зимовій атмосфері. 1993 ★★★★★
Один вдома Культова американська комедія про сім'ю, яка забула вдома винахідливого хлопчика. 1990 ★★★★★
Чародеї Радянська новорічна казка з харизматичними акторами. 1982 ★★★★★
Поганий Санта Мітлива комедія про грабіжника, який вирішує виправитися напередодні Різдва. 2003 ★★★★★
Відпустка по обміну Мелодрама про жінок, які вирішили помінятися будинками на Різдво. 2006 ★★★★★
Країна Оз Концептуальна російська комедія, яка протиставляє себе «Ялинкам». 2015 ★★★★★
Полярний експрес Новорічний мультфільм про хлопчика, який вирушив до Санти поїздом. 2004 ★★★★★
Грінч – викрадач Різдва Оповідання про дивну істоту, яка вирішила зіпсувати людям свято. 2000 ★★★★★
Крампус Один з кращих новорічних жахів. 2015 ★★★★★
Ласкаво просимо, або Сусідам вхід заборонено Різдвяна історія про суперечки сусідів навколо прикраси будинку. 2006 ★★★★★

День бабака

Рік випуску: 1993

Країна виробник: США

Тривалість: 101 хвилина

Жанр: фентезі, мелодрама, комедія

Рейтинг IMDb: 8, 0

Зимова комедія з Біллом Мюрреєм у головній ролі, що стала класикою американського кінематографа. Історія розвивається навколо телевізійного коментатора Філа Коннорса, який приїхав знімати репортаж про свято «День бабака».

Цей щорічний захід не спричиняє нічого незвичайного, але цього разу на календарі застигла дата – 2 лютого. Щодня Філа відтепер починається однаково. Але замість того, щоб шукати вихід із ситуації, герой намагається отримати максимальну вигоду з «Дня бабака».

Елисей Одна з моїх улюблених трагікомедій. Після кожного нового перегляду відкриваю щось нове. Семен Один із небагатьох фільмів, що стали ім'ям загальним. Ідеальна комедія на Новий рік! Давид Є щось у «Дні бабака», що змушує його переглядати щороку. Просто разюче кіно.

Один вдома

Рік випуску: 1990

Країна виробник: США

Тривалість: 103 хвилини

Жанр: комедія

Рейтинг IMDb: 7, 6

Американська сім'я вирушає на святкування Різдва до Європи, але при цьому забуває свого сина вдома в Чикаго. Така безглузда ситуація відкриває перед героєм Маколея Калкіна безліч можливостей. Але тут у будинок забираються грабіжники, і хлопчику доведеться виявити всю свою винахідливість.

Іван Найкраща комедія для Нового року! Не знаю чому, але завжди у січні чи 31 грудня переглядаємо цей фільм усією родиною. Ярослав Улюблений фільм дитинства і, мабуть, найкраща новорічна комедія, яку можна придумати. Маргарита Просто мила комедія, що створює унікальну атмосферу. Не втомлююся переглядати рік за роком.

Чародеї

Рік випуску: 1982

Країна виробник: СРСР

Тривалість: 147 хвилин

Жанр: мюзикл, фантастика, мелодрама, комедія

Рейтинг IMDb: 7, 3

У Науковому Універсальному Інституті Незвичайних Послуг усі зайняті виготовленням чарівної палички. Презентація такого незвичайного відкриття має відбутися 31 грудня під час новорічного вечора. Але плани вчених готуються зірвати противники директора НУІНУ, які мають свої плани.

Світлана Більш доброго, смішного та повчального фільму неможливо уявити. Найкраща радянська комедія під Новий рік! Тімур Улюблений фільм дитинства. Пам'ятаю, як його крутили на ТБ, і навіть зараз, коли є величезний вибір кіно, завжди повертаюся до перегляду «Чародеїв» у Новий рік. Діана Такі харизматичні актори! Зараз у нас подібного не знімають, тому цінність фільму підвищується.

Поганий Санта

Рік випуску: 2003

Країна виробник: Німеччина, США

Тривалість: 98 хвилин

Жанр: драма, комедія

Рейтинг IMDb: 7, 0

Віллі може комусь здатися звичайною людиною в костюмі Санта-Клауса. Але кожне Різдво він разом зі своїм напарником грабує універмаги. Плюс до всього Віллі вже встиг відсидіти у в'язниці. Гірше Санти просто неможливо уявити, проте тямущий хлопчик змушує лиходія творити чудеса в ім'я доброти.

Егор Фільм прикольний, але гумор у ньому нижчий за плінтус. Втім, це не заважає подивитись його на Новий рік. Одна з найнестандартніших комедій, які мені доводилося бачити. Дозволяє як посміятися, так і посумувати. Марк «Поганий Санта» міцно займає одне з перших місць серед моїх улюблених фільмів. Можна дивитися в компанії друзів або поодинці, взявши баночку пінного.

Відпустка по обміну

Рік випуску: 2006

Країна виробник: США

Тривалість: 136 хвилин

Жанр: мелодрама, комедія

Рейтинг IMDb: 6, 9

Айріс Сімпкінс живе в англійській провінції і працює журналісткою у виданні Daily Telegraph. Її, як і багатьох інших дівчат її віку, мучить нерозділене кохання. Водночас Аманда Вудс зі США також зіткнулася з нещастям, застав чоловіка за зрадою.

Незнайомі раніше дівчата знаходять один одного на сайті обміну житлом і вирішують на кілька тижнів помінятися будинками, незважаючи на те, що їх поділяють 10000 кілометрів. За ці 14 днів їхнє життя кардинально зміниться!

Олена Така добра, але водночас зворушлива картина… Постійно згадую про цей фільм, коли хочу відчути теплий смуток.Жак Відмінне кіно для перегляду зі своєю другою половинкою. Дівчині подобається, та й я сам не проти ще раз подивитися на одну з кращих ролей Кемерон Діаз. Валентина Чергова геніальна робота Ненсі Майєрс. Одна з улюблених мелодрам з відмінним акторським складом.

Країна Оз

Рік випуску: 2015

Країна виробник: Росія

Тривалість: 95 хвилин

Жанр: комедія

Рейтинг IMDb: 6, 9

Новий рік усі зустрічають по-різному. Наприклад, Ленка Шабадінова, головна героїня картини Василя Сигарєва, приїжджає з провінції у велике місто, щоби влаштуватися на роботу. Але Новий рік у Росії – це некерована стихія, яка навіть для найпростіших людей готує несподіваний сценарій.

Діана Арт-хаусна драма з безліччю комедійних елементів.Для сімейного перегляду не підходить, тому що багато матюки, зате надзвичайно смішно. Віталій Гарна російська трагікомедія в атмосфері Нового року. Маргарита Повний абсурд, але якийсь смішний! Просто кумедна комедія, яка однозначно увійде до колекції моїх улюблених фільмів.

Полярний експрес

Рік випуску: 2004

Країна виробник: США

Тривалість: 100 хвилин

Жанр: мюзикл, фентезі, пригоди, комедія

Рейтинг IMDb: 6, 6

Напередодні Різдва хлопчик, який ніколи не вірив у існування Санта-Клауса, отримує можливість особисто познайомитися з ним. Він вирушає в подорож потягом «Полярний експрес», де знаходить нових друзів і отримує важливий життєвий досвід.

Олена Прекрасна новорічна казка, яка нікого не залишить байдужим.Степан Добре знятий різдвяний мультфільм для сімейного перегляду. Однозначно одна з найкращих робіт Роберта Земекіса! Павло Один із тих мультфільмів, які однозначно варто включити дитині на Новий рік. Захоплююча подорож та крута графіка – лише мала частина того, чим може залучити «Полярний експрес».

Грінч – викрадач Різдва

Рік випуску: 2000

Країна виробник: США

Тривалість: 104 хвилини

Жанр: фентезі, комедія

Рейтинг IMDb: 6, 2

В одному маленькому містечку живе зелений чоловічок на ім'я Грінч. Ніхто його не любить, через що він вирішує втекти від навколишнього світу у своїй печерці і збирати свою злість там. Особливо Грінчу не подобається Різдво, а тому це кумедне створення вирішує зіпсувати людям свято раз і назавжди.

Тимур Ох, вже цей Грінч! Нагадав мені одного знайомого, тож обов'язково скину йому кіношку. Юлія Те саме кіно, яке варто подивитися і батькам, і дітям. Багато повчального. Олена Прикольний фільм про невдаху монстра, у якого нічого не виходить.

Крампус

Рік випуску: 2015

Країна виробник: США

Тривалість: 98 хвилин

Жанр: жахи, фентезі, драма, комедія

Рейтинг IMDb: 6, 1

В гості до однієї американської родини напередодні Різдва приїжджають родичі. Із самого початку святкування триває не за планом. Спочатку сім'ї сваряться, а вночі починається снігова буря, під час якої пропадають світло та зв'язок. З цього моменту історія починає набирати обертів.

Павло Досить страшне, але при цьому дуже цікаве кіно.Ілля Відмінний фільм, який дає зрозуміти, що у будь-якого свята є не лише світла, а й темна сторона. Наталія Фільм здасться страшним, напевно, лише дітям, але й дорослі знайдуть у «Крампусі» багато цікавого та захоплюючого.

Ласкаво просимо, або Сусідам вхід заборонено

Рік випуску: 2006

Країна виробник: США

Тривалість: 93 хвилини

Жанр: комедія

Рейтинг IMDb: 5, 0

Дія фільму розгортається в маленькому американському містечку напередодні Різдва. Один із місцевих мешканців вирішує прикрасити свій будинок такою кількістю гірлянд, щоб його можна було помітити із космосу. Зрозуміло, сусідам такий підхід до святкування навряд чи сподобається, а тому між городянами розгортається справжня війна.

Алена Традиційна різдвяна комедія, яка створює новорічний настрій. У ній є все, що потрібно для справжнього свята: Дені де Віто і класний сюжет, який змушує переживати за героїв. Олена Новорічний настрій із цим фільмом забезпечений! Приголомшливий Дені де Віто та інші відомі актори у зборі. Маргарита Відмінне кіно для сімейного перегляду, яке ідеально підходить для новорічних канікул.