Apple ID Apple.com деактивовано

Anonim
Кожен сучасний користувач знає про те, що є дві основні системи для пристроїв – Apple та Android. Розглядаючи першу систему, не можна не помітити, що загалом вона унікальна та по-своєму цікава. Користувач може виявити зовсім інші структури, які він не спостерігав у системі для Андроїд.

Ця відмінна риса також говорить про те, що в системі Айфон є так званий Apple ID, яка присвоюється окремому користувачеві. Говорячи простою мовою, Apple ID – це електронна пошта, до якої користувач надав телефон.

Що означає - Apple iD деактивовано

Опція Еппл Айді дуже зручна, оскільки з появою нового iOS 7 користувачі змогли легко перевіряти безпеку, входячи за допомогою електронної пошти. Це збільшувало ймовірність того, що телефон могли поцупити, а дані звідти – викрасти.

Якщо користувач побачив повідомлення про те, що його електронна пошта деактивована, то необхідно розібратися, чому це сталося, а також що це в цілому означає. Коли пристрій заблоковано, користувач побачить на екрані відповідне повідомлення. Система пояснює, що пристрій заблоковано з метою безпеки.

Незважаючи на те, що інформація може висвітитися різне, деактивація пошти говорить про те, що користувач не може користуватися своїм пристроєм рівно до того моменту, поки він не активує її знову, скинувши при цьому пароль.

Для того, щоб переконатися в блокуванні пошти, користувач може скористатися системними вимогами та функціями:

  1. Для початку йому необхідно перейти на офіційний сайт компанії;
  2. Після цього в полі, де можна вводити текст, варто ввести свій власний iMEI, який також для кожного пристрою свій;
  3. Далі необхідно тапнути на інформацію «Про пристрій»;
  4. Вводимо капчу, яка підтверджує те, що все робить людина;
  5. Далі необхідно клікнути на кнопку «Продовжити».

Система видасть всю інформацію, яка цікавить користувача. Докладніше про те, що означає деактивація Еппл Айді, можна подивитися в цьому відео.

Чому Apple ID може бути заблокований

Як говорилося раніше, можуть бути зовсім різні причини того, що електронна пошта користувача блокується. Як правило, користувач може просто неправильно вводити пароль, у результаті система автоматично заблокує всю інформацію і не дасть користувачеві проходу.

Також, якщо власник пристрою змінює свої дані постійно, у своїй його пристрій то приходять, то йдуть додаткові кошти, це також говорить системі у тому, що виникла підозріла активність. Через це також можна заморозити обліковий запис.

Наступний варіант - хакерський злом. На жаль, причина блокування часто може лежати не на самому користувачі, а на тих хакерах, хто пробирається в чужі системи з тією метою, щоб просто отримати дані користувача. Далі вони можуть використовувати їх у своїх цілях, наприклад, щоб вивести гроші. У таких випадках система безпеки зробила правильно та вчасно зупинила хакера.

Також поширеними причинами, через які користувач може побачити деактивовану пошту, є такі елементи, як:

  • Некоректне оновлення системи телефону;
  • Системні помилки;
  • Підозіркова активність з банківськими картками;
  • Користувач забув свій пароль.

Якщо власник пристрою знайшов хоча б одну можливу причину, то рішення для всієї проблеми тільки одне – необхідно якісно скинути пароль, але зробити це можна також різними способами, детальніше про які варто поговорити далі.

Як скинути пароль

Скидання пароля залежить від того, як користувач виявив те, що у нього відбулася деактивація, а також яка причина. Якщо це просте незнання пароля, то користувач може легко виконати стандартну деактивацію.

Однак якщо людина намагається відновити не свій аккаунт, то з цим пунктом можуть бути деякі проблеми, які також можуть надалі вплинути на роботу системи.

Детальніше про те, як скинути пароль, можна подивитися в цьому відео

Відповідь на контрольні питання

Цей спосіб підійде тим користувачам, у кого раніше зовсім не був налаштований коректний двофакторний захист, а також людина могла просто забути свій пароль. Цей спосіб дуже простий, але для нього буде потрібно браузер, а також вхід в інтернет.

Зверніть увагу! Спосіб підходить для тих випадків, коли користувач відновлює власний обліковий запис, а також пам'ятає всі питання, які він виставляв при реєстрації.

  1. Для початку необхідно перейти на офіційну сторінку з входом до Apple ID. Якщо у користувача виникли проблеми зі знаходженням сайту, то в браузері варто ввести "Епл Айді". Перший сайт із галочкою є офіційним;
  2. Після цього необхідно тапнути на кнопку «Забули Apple ID або пароль від облікового запису»;
  3. Сторінка автоматично перейде до вибору: необхідно вибрати або скидання пароля, або відповідь на контрольні питання;

  4. Вибираємо другий спосіб. Система запропонує користувачеві деякі питання, куди він відповідав під час реєстрації власного профілю. Вводимо необхідні дані та відновлює пароль.

Таким чином можна легко отримати доступ до своєї пошти знову.

За допомогою електронної пошти

Другий варіант також проводиться через сайт з відновлення, а також користувачеві буде необхідно мати власний доступ до електронної пошти, щоб він з легкістю зміг до неї увійти, а також відповісти на лист:

  1. Заходимо на той самий офіційний сайт, за допомогою якого можна провести відновлення;
  2. Після цього необхідно тапнути на пункт «Забули пароль від облікового запису»;
  3. Вибираємо перший варіант – я хочу запитати пароль;
  4. У цьому способі користувачеві необхідно прийняти лист на прив'язаному email. Необхідно буде перейти за цим посиланням, щоб підтвердити правильність;

  5. Якщо користувач підтвердив свою пошту, то йому буде запропоновано скинути пароль, внаслідок чого до електронної пошти Еппл буде прив'язаний зовсім інший пароль.

Це також простий спосіб, але він підійде тільки для тих, хто має додаткову електронну пошту для вказівки інформації.

Двоетапна перевірка

Як говорить сама система, цей спосіб є найзручнішим, а також перевіреним. Для нього користувачеві необхідно було заздалегідь активувати двофакторну перевірку, яка є на кожному пристрої від Apple. Для цього необхідно наступне:

  1. Также переходимо на сайт, де користувач може відновити пароль;
  2. Вводимо свій власний логін від електронної пошти, якщо користувач пам'ятає його, а також вибираємо пункт під назвою «Скинути пароль»;
  3. Після цього необхідно вибрати спосіб за двофакторним типом;

  4. Тепер необхідно ввести той ключ відновлення, який необхідний, а потім вибрати довірений пристрій;
  5. Далі вводимо код підтвердження. Як правило, він приходить за SMS;
  6. Вказуємо на сайті новий пароль, а потім тапаємо на скидання.

Це чудовий спосіб, за допомогою якого можна легко відновити пароль, при цьому робити це за допомогою додаткових пристроїв.

Відновлення на довіреному пристрої

Довірений пристрій – це і є двофакторний захист, який встановлюється заздалегідь. Користувачеві необхідно заздалегідь встановити цю функцію, щоб надалі скористатися нею у будь-який момент.

Звернення до Служби підтримки

Один із крайніх випадків - це звернення до служби підтримки. Щоб це зробити, користувачеві необхідно виконати такі дії:

  • Варто оглянути на виносці сторінки з відновлення пароля необхідний номер;

  • На самому сайті можна обрати звернення до служби підтримки.

Як правило, служба підтримки допомагає в подібних ситуаціях, при цьому всіляко перевіряючи користувача на те, він це чи ні.

Якщо нічого не допомогло

Якщо користувачу нічого не допомогло, необхідно створювати нову пошту, а також Apple ID. Це може бути неможливо, тому крайній варіант – це звернутися до служби підтримки.

Як правило, міняти пароль можна тільки раз на 3 місяці. Інакше система розцінить це як підозрілу активність.
Питання Ответ
Як часто можна змінювати пароль?
Що робити, якщо служба не відповідає? Варто спробувати звернутися знову або написати в чат підтримки.
Яку інформацію можуть дізнатися хакери? Якщо у них буде пароль до пошти, то вони з легкістю можуть дізнатися абсолютно все про користувача.

Як захистити себе від блокування або злому Apple ID

Для того, щоб захистити себе від злому, необхідно користуватися кількома правилами:

  1. Встановлювати якісний пароль на електронну пошту, при цьому не варто вибирати прості варіанти;
  2. Не видавати нікому власні дані, у тому числі логін або номер пристрою;
  3. Не варто відвідувати, а також вводити свої дані на підозрілих сайтах;
  4. Не можна давати свій телефон неперевіреним людям;
  5. Не часто відправляти переклади та підозріло активувати зі своєї пошти.

Застосовуючи прості правила, можна захистити себе від блокування, щоб надалі не відновлювати пароль.