Редактор музики онлайн

Anonim

Для редагування музики користувачеві потрібні лише самі доріжки та функціональна програма. За допомогою цього можна виконати елементарні дії, обрізати музику, звести декілька треків або вирізати зайві моменти. Користувачеві не знадобиться навіть спеціальних знань у цій сфері.

Не завжди є можливість встановлювати повноцінний додаток на комп'ютер. Найчастіше вони платні і містять велику кількість функцій, в яких не так просто розібратися. Особливо це стосується недосвідчених користувачів.

Альтернативою стануть онлайн-редактори.Їх не потрібно завантажувати на комп'ютер. Перевагою буде і невеликий набір функцій. Так, онлайн редактори дозволяють лише обрізати та склеювати музику, в деяких випадках і додавати ефекти. Завдяки цьому розібратися в редакторі буде досить легко. Якщо ж користувачеві знадобиться додаткові можливості, краще віддати перевагу повноцінним додаткам.

В інтернеті існує безліч редакторів музики. Нижче буде описано найбільш популярні сервіси. Вони призначені для простого редагування і виконують свої функції досить якісно.

Рейтинг онлайн-редакторів

Назва Опис Ціна Рейтинг
Beautiful Audio Editor Повноцінний редактор із зручним інтерфейсом та відмінним набором можливостей Безкоштовно ★★★★★
Bear Audio Tool Додаток з російським інтерфейсом та відмінним набором функцій Безкоштовно ★★★★★
Hya-Wave Для обробки треків сервіс надає більше 18 ефектів Безкоштовно ★★★★★
Audiotool У редакторі можна не тільки редагувати, а й створювати треки. Безкоштовно ★★★★★
TwistedWave Online Умовно-безкоштовний додаток, який дозволяє обрізати музику та обробляти її. Підписка ★★★★★
Qiqer Додаток російською для обробки треків Безкоштовно ★★★★★
Sodaphonic Сервіс дозволяє записувати та обробляти аудіо, використовуючи невеликий набір ефектів Безкоштовно ★★★★★
Diktorov.net Просте додаток для запису та редагування треків Безкоштовно ★★★★★
Online Audio Joiner Редактор призначений для змішування треків Безкоштовно ★★★★★
Cut MP3 Online Додаток створений лише для обрізання музики Безкоштовно ★★★★★

Sodaphonic

Ця програма досить проста і має стандартний набір функцій. З його допомогою можна обрізати аудіо доріжку. Також вдасться вирізати окремі фрагменти треку. Аудіо можна завантажити з комп'ютера. Для цього достатньо перетягнути файл у відкрите вікно. Доріжку можна записати прямо у програмі, використовуючи мікрофон на пристрої. Після цього обробити та зберегти на пристрої.

Онлайн редактор абсолютно безкоштовний, що також буде перевагою. Тут є кілька ефектів, які можна застосувати до треку. Для користувача доступні наростання та згасання звуку, окремі уривки доріжки замінити на тишу, а також відтворити трек у зворотній послідовності.

Плюси та мінуси Редактор доступний безкоштовно Простий інтерфейс Є можливість записати аудіо прямо у додатку Наявність ефектів Невеликий набір ефектів Інтерфейс англійською мовою Немає можливості додавати кілька треків Вартість 10 Можливості 8 Інтерфейс 9 Додаткові функції 7 Разом 8.5 Простий редактор, який надає стандартний набір функцій.

Hya-Wave

Hya-Wave чудовий редактор, який призначений для простого редагування аудіо доріжки. Тут не можна поєднати кілька треків. Редактор дозволяє додавати лише одну доріжку. Це означає, що у його основні функції полягає в обрізанні музики. Користувач може вирізати непотрібні моменти та з'єднати трек.

Также, користувачеві надано додаткові можливості. Редактор дає змогу накладати ефекти.Їх у додатку налічується 18. До них відноситься фільтр частот, підсилювач сигналу, дилей та багато іншого. Є можливість завантажувати доріжки з комп'ютера або записувати безпосередньо в додатку.

Плюси та мінуси Редактор доступний безкоштовно Простий інтерфейс Є можливість записати аудіо прямо в додатку Наявність ефектів Немає можливості додавати кілька треків Інтерфейс програми англійською мовою Вартість 10 Можливості 8 Інтерфейс 9 Додаткові функції 8 Разом 8.8 Редактор відмінно підійде, якщо користувачеві потрібно додати корисні ефекти .

Bear Audio Tool

Bear Audio Tool буде безкоштовним додатком для швидкого редагування аудіо доріжок. Користувач може завантажити треки з комп'ютера або записати їх безпосередньо у програмі. Для цього потрібно скористатися спеціальною функцією та мікрофоном на пристрої.

На відміну від попередніх редакторів, Bear Audio Tool дозволяє додавати не один, а відразу кілька треків. Недоліком буде те, що вони додаються на одну доріжку. Це означає, що треки можна поєднати, але не накладати один на одного.

Онлайн додаток не може похвалитися приємним інтерфейсом. Але він повністю російською мовою, тож розібратися з редактором буде не складно. Сервіс пропонує вбудовану базу звуків, які можна додавати до треку.

Плюси та мінуси Редактор доступний безкоштовно Інтерфейс російською мовою Вбудована база звуків та конвертер Є можливість записати аудіо прямо в додатку Можна додавати кілька треків Немає можливості накладати треки один на одного Незручний інтерфейс Вартість 10 Можливості 9 Інтерфейс 9 Додаткові Функції 8 Разом 9 Додаток пропонує відмінні функції та представлений з російським інтерфейсом.

TwistedWave Online

Онлайн редактор TwistedWave Online надає набагато більше можливостей, ніж інші сервіси. Тут користувач може не тільки обрізати музику, а й змінити швидкість, а також тон. До функцій програми відноситься завантаження треків з Google Drive та SoundCloud та багато іншого.

У онлайн редактора є і недолік. Він належить до вартості використання. Всі ці функції надаються користувачеві безкоштовно, але з обмеженнями. Так, тривалість доріжки має перевищувати 5 хвилин. Щоб зняти це обмеження, знадобиться оформити передплату. Її вартість складає 5 доларів на місяць.

Плюси та мінуси Редактор доступний безкоштовно Зручний інтерфейс Є можливість записати аудіо прямо у додатку Великий набір функцій Обмеження у використанні редактора без платної підписки Інтерфейс програми представлений англійською мовою Вартість 8 Можливості 9 Інтерфейс 9 Додаткові функції 8 Разом 8.5 Умовно-безкоштовний редактор музики з великим набором корисних функцій.

Beautiful Audio Editor

Beautiful Audio Editor є безкоштовною програмою, яка надає великий набір функцій. Користувач може завантажувати кілька треків та накладати їх один на одного. Тут є широкий вибір різних ефектів. Так, користувач може змінювати гучність відтворення для всієї доріжки або окремих частин.

Додаток має досить простий інтерфейс, особливо для тих, хто звик працювати в Audacity. Але він повністю англійською. Ще однією перевагою буде тривалість оброблюваних треків. Користувач може додавати як короткі, так і довгі записи. Головне, щоб вони не перевищували 60 хвилин.

Плюси та мінуси Редактор доступний безкоштовно Простий інтерфейс Наявність додаткових ефектів Велика кількість функцій Інтерфейс програми представлений англійською мовою Вартість 10 Можливості 9 Інтерфейс 9 Додаткові функції 9 Разом 9.3 Багатофункціональний редактор, доступний повністю безкоштовно.

Audiotool

Audiotool призначений для створення електронних композицій. Тут можна не лише обробляти, а й створювати власну музику. Для цих цілей користувачеві надається понад 200 тисяч ефектів, які надаються безкоштовно.

Як тільки трек буде створено, ним можна поділитися з іншими користувачами цієї платформи. Крім того, створену музику можна додавати до SoundCloud. На платформі є треки інших користувачів.

Плюси та мінуси Редактор доступний безкоштовно Є можливість створення треків Є можливість записати аудіо прямо в додатку Наявність великої кількості ефектів Інтерфейс представлений англійською Більш підходить для створення музики, а не редагування Вартість 10 Можливості 8 Інтерфейс 9 Додаткові функції 8 Разом 8.8 В онлайн програмі можна не тільки редагувати, а й створювати треки.

Даний ресурс був створений на основі найбільшого дикторського порталу в Росії. Його головне завдання полягає у створенні та швидкої обробки запису. Для цього на платформі представлені всі можливості.

Так, Diktorov.net має у своєму арсеналі три онлайн інструменти. Перший запускається у зміні формату треку. Тут можна конвертувати доріжку. Другий інструмент розрахований на запис треку з використанням мікрофона пристрою.

У третьому інструменті можна редагувати завантажений або записаний трек. Тут вдасться змінити його тривалість та гучність. Наявності додаткових ефектів та функцій у програмі не передбачено. Але сервіс непогано справляється зі своїм основним завданням.

Плюси та мінуси Редактор доступний безкоштовно Простий інтерфейс російською мовою Є можливість записати аудіо прямо в додатку Відсутність додаткових ефектів Немає можливості додавати кілька треків Вартість 10 Можливості 6 Інтерфейс 10 Додаткові функції 5 Разом 7.8 Безкоштовний додаток для швидкої обробки доріжок.

Online Audio Joiner

Головне призначення цієї програми полягає в з'єднанні треків між собою. Тут можна поєднати необмежену кількість доріжок. Достатньо завантажити їх у редактор. В онлайн сервісі представлено безліч форматів, понад 300, в які можна конвертувати готовий трек.

Плюси та мінуси Редактор доступний безкоштовно Простий інтерфейс російською мовою Можна змішувати необмежену кількість треків Представлено більше 300 аудіо форматів Немає додаткових ефектів Вартість 10 Можливості 8 Інтерфейс 9 Додаткові функції 5 Разом 8 Редактор розрахований на змішування треків між собою та відмінно справляється.

Cut MP3 Online

Cut MP3 Online можна назвати найпростішим редактором. Тут немає жодних додаткових функцій та можливостей.Основне завдання полягає в обрізанні музики. У редакторі можна знайти лише три кнопки. Вони відповідають за відтворення, зупинку та обрізання треку. Достатньо завантажити аудіо в редактор, зробити тривалість і зберегти на пристрої.

Плюси та мінуси Редактор доступний безкоштовно Простий інтерфейс Додаток чудово справляється зі своїм основним завданням Немає додаткових ефектів Інтерфейс програми представлений англійською мовою. Вартість 10 Можливості 6 Інтерфейс 9 Додаткові функції 5 Разом 7.5 Простий редактор, який надає стандартний набір функцій.

Qiqer

Редактор Qiqer також створений на основі 6 популярного та якісного додатка Audacity. Він представлений повністю російською мовою, що дозволить користувачеві досить просто освоїться у додатку. Для початку потрібно завантажити трек.Зробити це можна простим перетягуванням з комп'ютера. Він має бути представлений в одному з доступних форматів, wave, ogg, mp3.

Після того, як трек буде обрізаний, до нього можна додати ефектів. Доступні такі можливості, як наростання чи згасання, зміна гучності та інше. Готовий трек є у форматі wav.

Плюси та мінуси Редактор доступний безкоштовно Простий інтерфейс російською Наявність ефектів Невеликий набір ефектів Немає можливості змішувати треки Вартість 10 Можливості 8 Інтерфейс 9 Додаткові функції 7 Разом 8.5 Відмінний редактор зі стандартним набором функцій.