Значення смайликів у Whatsapp

Anonim

Смайлик - це мініатюрна картинка, що відображає різні емоції та предмети. Завдяки їм, завсідники користувачі месенджера WhatsApp, можуть показувати певні дії, висловлюючи свої почуття. Щоб повноцінно використовувати смайли при діалозі зі співрозмовником, слід розібратися з їх значенням.

Різновиди смайлів у Ватсап

Смайли є невід'ємною частиною листування між користувачами як в одному діалозі, так і в різних чатах. Месенджер WhatsApp надає їх абсолютно безкоштовно, у відкритому доступі. За допомогою невеликих піктограм люди можуть передати свої емоції, виражати ставлення до предмета розмови або замінити якесь довге слово або фразу.

Для зручності використання всі смайли діляться на безліч категорій, починаючи зі стандартних емоцій і закінчуючи природою або тваринами.

Смайли WhatsApp можна поділити за кількома різновидами:

  • Стандартні - сюди відносяться різні пики. Користувач може натиснути по «личику», що сподобався, і відправити своєму співрозмовнику.
  • Стикери - це теж свого роду пики, тільки вони вдвічі більше, ніж стандартний набір смайлів.
  • Смайли в русі - такі веселі колобки можуть підморгувати, битися головою об стіну або показувати іншу сумну чи веселу емоцію.

Значення смайликів у Whatsapp

Початківці месенджера не завжди відразу можуть зрозуміти, як користуватися смайлами і що вони означають. За власним незнанням людина може відправити своєму співрозмовнику смайл, які замість радості означатимуть сум.Щоб не допустити помилки, потрібно зрозуміти, що означають смайли в WhatsApp.

Смайли для закоханих

У цю категорію смайлів входять такі особи:

  • Злегка збентежене - на щічках рум'янець, вираз добродушний. Показує, що співрозмовник щасливі та задоволені.
  • Усміхнений колобок із сердечками - щаслива посмішка, невеликий рум'янець вказують на позитивні емоції, сердечки, що літають навколо обличчя - закоханість і теплі почуття.

На обличчі очі з сердечками - передає почуття любові та захоплення. Використовується, щоб показати чарівність співрозмовником або певною річчю.

Смайли-колобки

У WhatsApp закладено величезну кількість смайликів-колобків. Більшість їх висловлює радісні емоції - посмішка, сміх (сильний чи нестримний). Інша частина показує полегшення (смайлик з крапелькою води та посмішкою), легку посмішку, що підморгує емоцію.

Роботи та наукова фантастика

До таких смайлів відносяться прибулець і робот. Прибулець - це інопланетна особа, яка зображується у старих науково-фантастичних фільмах про прибульців. У діалозі він може використовуватися для обговорення тем, пов'язаних з НЛО або космосом, іноді його застосовують для натяку на дивну поведінку свого співрозмовника.

Смайли у вигляді клоунів, демонів і привидів

Значення примари завжди розцінюється як доброзичливий смайл, можливо, це жарт на тему потойбічного світу, обговорення свята «Хеллоуїна» або фільму жахів.

Є демоном з японської міфології. Його сенс у тому, що він виходить на вулицю і ловить злих людей і небезпечних привидів.
Емодзі Розшифровка

Висловлює невдоволення, зі співрозмовником краще не жартувати, він не в настрої.

Хитрий і пустотливий погляд, можливо, планується якась витівка.

Тенгу - з японського «собака неба». Несе біду і має надприродні здібності.

Направлений, щоб веселити та піднімати настрій співрозмовнику. Має схожість із персонажем фільму «Воно» і може сприйматися як загроза.

Смайли-руки в whatsapp

Багато любителів месенджера ватсап люблять використовувати знаки у вигляді рук:

  • - означає веселощі та радість, показує гарний настрій;
  • - схвалення, передає значення «все класно», «все гаразд»;
  • - невдоволення та ганьба;
  • - «обережно» та «увага»;
  • - рішучість;
  • - найчастіше використовується, щоб показати, що справи йдуть добре або нагадати, що «рок живий»;
  • - відповідає питанням «як справи» - «все ок», «все гаразд»;
  • - жест образливого характеру.
  • -Підходить любителям спорту, впевненість у власних силах, бойовий настрій;
  • - молитва, переживання, надія на краще;
  • - вітання чи прощання.

Предмети

С смайликами-предметами все досить просто. Вони означають те, що зображають. Якщо м'ячик - то є м'ячик, а молоток - це молоток. Такі смайли зручно використовувати, якщо співрозмовник не хоче писати слово та відображає його у вигляді предмета-зображення.

Символи Якщо користувач шукає відповідний символ для діалогу, то в месенджері їх повно. Наприклад, червоне серце, яке, до речі, може бути й іншого кольору – чорне, рожеве, і навіть синє. Є знаки зодіаку, а також різні символи, що використовуються в інших релігіях.

Подорожі та місцевості

Якщо користувач хоче передати емоції, які відчуває в момент подорожі або тільки готується до нього відправитися, відмінно підійдуть символи із зображенням всесвітньо відомих пам'яток. Можна знайти іконки статуеток, гір, наметів, пляжних парасольок та інше.

Їжа та напої

Назва категорії відображає її суть. Тут містяться різні види страв, з усіх куточків світу, незважаючи на те, що розділ не надто об'ємний.

Тварини та природа

Смайли тварин заслуговують на особливу увагу. Вони переважно дублюють смайли колобків, лише на вигляд тварини - кішки, собаки, птиці. Вони також передають емоції - сміх, смуток, сльози та ін. До цієї категорії входять іконки, що показують природні явища - дощ, хмари, грім, сніг та ін.

Де скачати смайли-стікери

Скачати смайлики та стікери для месенджера Whatsapp із самого додатка не вийде, але і тут є рішення.

Щоб додати потрібні емоджі, можна скористатися кількома способами:

  • Використовувати стандартні смайли. Багато моделей телефонів вже містять стандартний набір смайлів у самій програмі. Якщо потрібно скачати анімовані смайли для iPhone, можна використовувати клавіатуру Емодзі. Для цього потрібно перейти в розділ «Налаштування», клацнути на «Основні» та вибрати потрібну клавіатуру. Аналогічно це можна зробити і на Андроїді, в розділі "Налаштування"-"Мова введення". Іноді, щоб додалися смайли, потрібно встановити новішу версію програми або просто оновити її.
  • Завантажити програму. Є багато програм, що містять пакет смайлів та стікерів. Наприклад, «Смайли для WhatsApp», відмінно підходить для телефону системи Андроїд. Завантажити його можна в Play Market.
  • Завантажити Емодзі-клавіатуру. Даний спосіб дозволить урізноманітнити набір стікерів та смайлів. Крім додаткових емодзі, в ній містяться різні можливості - різний дизайн, гіфки та конструктор стікерів.
Запитання експерту Де можна знайти смайли в Whatsapp на Iphone?

Для використання смайлів на гаджетах, що працюють на базі ios, потрібно завантажити клавіатуру Емодзі. Це дозволить використовувати смайли у повідомленнях за допомогою перемикання мов. Звідки прийшла мода на смайлики?

Найперші емодзі були розроблені наприкінці ХХ століття у Японії. На сьогоднішній день це стало своєрідною мовою для спілкування та обміну емоціями, якою користуються практично на всіх видах гаджетів. Користувачам доступно майже 1427 ідеограм у восьми наборах. Багато символів досі неоднозначні.Як використовувати смайли на телефоні Айфон?

Для використання смайлів необхідно перейти до WhatsApp, відкрити чат з будь-яким контактом та почати набирати повідомлення. Для відправки смайла слід натиснути на знак глобуса, що знаходиться внизу та вибрати у списку зображення емодзі. Apple регулярно оновлює екранні клавіатури, тому щоб повністю користуватися функціоналом і дійсно великим набором смайликів, потрібно регулярно оновлювати пристрій і встановлювати нові версії операційної системи. Як використовувати смайлики в месенджері WhatsApp на Android?

На гаджетах, що працюють на базі Андроїд, смайли знаходяться в автоматичному доступному режимі і виглядають у вигляді невеликого значка, прихованого під емоційною пикою, що знаходиться в лівому куті тексту. Дизайн має стриманий стиль, тому може не одразу кинутись у вічі. Якщо у користувача немає часу писати довгі листи, що складаються з кількох пропозицій, можна зручно і просто використовувати смайли, які чудово передадуть почуття та думки.