Ігри схожі на ГТА

Anonim

ГТА це лінійка ігор, в яких користувач отримує повний доступ до величезного світу. У ньому гравець може викрадати машини, змагатися з різними угрупованнями та бандами, а також проходити захоплюючі завдання. Крім цього, у грі також можна прокачувати персонажа, покращуючи показники його здоров'я та фізичної підготовки.

Схожі відеоігри

В даний час можна знайти величезну кількість різних відеоігор, творці яких намагаються створювати геймплеї максимально наближені до сюжету відомої гри ГТА.Нижче представлені найкращі ігри, схожі на ГТА, які мають цікавий і захоплюючий сюжет, а також максимально реалістичною графікою.

Представлена ​​лінійка ігор виділяється шаленим сюжетом, який схожий на сюжет всім відомої гри ГТА. У грі користувач може зачищати райони, боротися з інопланетними гостями, а також спускатися в пекло або зустрічатися з Богом.
Найменування Опис Ціна Рейтинг
Серія ігор SAINTS ROW

Окрім цього, у грі користувачеві надається великий вибір різної зброї. Наприклад, гармати, що стріляють дабстепом, світлові м'ячі і так далі.

Гра схожа на ГТА тим, що в ній також є перестрілки, різні погоні, а також місії.

989 рублей. ★★★★★
SLEEPING DOGS У серії представленої гри розповідається історія поліцейського, що працює під прикриттям. Він має впровадитись у найбільшу банду Гонконгу для того, щоб почати руйнувати її зсередини. Сюжет без сумніву зможе вразити гравця несподіваними подіями.

У процесі гри використовуються бойові мистецтва, змішані з брудними прийомами. Наприклад, користувач може оточувати ворогів, ламати акваріуми або інші об'єкти, використовуючи голови противників.

1 280 рублів. ★★★★★
Серія ігор WATCH DOGS Однажды, лінійка ігор WATCH DOGS склала досить велику конкуренцію лінійці ігор ГТА. Сталося це через досить схожий геймплей: у грі користувач також отримує доступ до величезного світу, в якому він може викрадати машини і влаштовувати перестрілки, паралельно з цим проходячи цікаві місії. 2 099 рублей. ★★★★★
Лінійка JUST CAUSE Гравцю в цьому геймплей надається максимально величезний світ, в якому також є широкий вибір різних машин та іншого транспорту. Більше того, користувачеві надається цілковита свобода дій.

Головний герой може професійно поводитися з усією доступною зброєю, керувати будь-яким видом транспорту. Більше того, він має спеціальний гак, за допомогою якого він причіпляється до всіх об'єктів. Ця навичка допомагає йому справлятися з усіма революційними справами, оскільки вся лінійка цих ігор була присвячена рятуванню від правителів, які мучать власний народ.

Також, при бажанні користувач може не проходити всю сюжетну лінію, а просто досліджувати світ, відчуваючи в різних перегонах, влаштовуючи хаос і руйнуючи ворожі бази.

1 299 рублів. ★★★★★
BULLY Представлений симулятор задираки був випущений творцями відеоігри ГТА. У цьому симуляторі користувач може вирушати до школи, де він сидітиме на уроках і виконуватиме всі завдання. Крім цього, гравець зможе задирати всіх однокласників, що оточують його, заводити романи з красивими дівчатками і також відвідувати різні вечірки.

Сюжет гри триває, як один навчальний рік. Протягом цього часу головний герой повинен здобути авторитет та повагу від усіх угруповань, що є в школі, а також позбавитися всіх ворогів. Крім цього, йому ще необхідно знайти своє кохання.

1 600 рублів. ★★★★★
Серія ігор YAKUZA Лінійка ігор YAKUZA тривалий час була доступна для використання тільки на консолях і тільки недавно SEGA, що випускає гру, розширила список доступних пристроїв. Тепер вона стала доступною і на персональних комп'ютерах.

У відеогрі користувачеві надається сюжет, заснований на житті кримінальних округів Японії. Необхідно відзначити, що у відеогрі доступні не тільки неймовірно цікаві історії, доповнені детально описаними героями, а також максимально несподіваними поворотами подій, що йдуть, але і великою кількістю активностей. У ці активності входять різні бійки, погоні, перестрілки, і навіть побачення.

1 689 рублей. ★★★★★
CRACKDOWN 3 У представленій відеогрі користувач може робити все, що йому заманеться. Однак, лише в тому випадку, якщо це тісно пов'язане із боротьбою зі злочинністю в ігровому світі. За сюжетом, користувач виступає як суперагент, який займається очищенням вулиць міста від кримінальних особистостей, руйнуючи все, що виявляється на його шляху. Завдяки надздібностям гравець може робити стрибки вище хмарочосів, бігати з максимальною швидкістю, а також вбивати лиходіїв, кидаючи в них машини. 998 рублей. ★★★★★
FAR CRY 5 В даній грі сюжет грає другорядну роль, на відміну від розваг, які доступні гравцеві на величезній карті. У цій відеогрі користувачеві також надається повна свобода дій, завдяки чому він може вивчати всі куточки міста та проходити місії. Також, всі завдання за бажання гравець може відкладати. 1 100 рублів
Серія ігор MAFIA Представлена ​​гра також дуже сильно нагадує своїм геймплеєм улюблену всім ГТА. У ній також можна бігати вулицями міста, використовувати різну зброю, викрадати красиві тачки і таке інше. 3 290 рублів. ★★★★★
Серія ігор RED DEAD REDEMPTION Ця гра виглядає, як усім відома ГТА, проте дії відбуваються на Дикому Заході. Іграшка була випущена компанією Rockstar Games і стала однією з найкращих ігор.

Запускається вона, як у різних консолях, і персональних комп'ютерах. Гравець у процесі гри виступає у ролі злочинного ковбоя. Ну а що йому робити він може вирішувати самостійно.

2 690 рублей. ★★★★★

Необхідно відзначити, що багато ігор у представленій добірці мають вікове обмеження 18+.

Нижче представлені недоліки та переваги вище описаних ігор.

SAINTS ROW

Плюси та мінуси У грі присутня величезна кількість різних посилань до фільмів. Реалістичний графіка. Найцікавішою для проходження є лише перша частина гри. Реалістичність графіки 9 Сюжет 10 Подібність до гри ГТА 9 Разом 9.3

SLEEPING DOGS

Необхідно зазначити, що у грі присутні сцени бійок та вбивств.

Плюси та мінуси Гра виконана дуже реалістично. Гарний геймплей. Реалістичні бійки. Деколи може бути незрозумілий сюжет. Реалістичність графіки 10 Сюжет 8 Подібність до гри ГТА 9 Разом 9

WATCH DOGS

Необхідно відзначити, що ця гра категорично не рекомендується маленьким дітям.

Плюси та мінуси Багато користувачів відзначають високу якість графіки у грі. Гравцю надається величезне місто, в якому він має велику кількість можливостей. Не найцікавіший сюжет. Усі місії схожі між собою. Реалістичність графіки 10 Сюжет 7 Подібність до гри ГТА 9 Разом 8.7.

JUST CAUSE

Плюси та мінуси Захоплюючий та цікавий сюжет. Користувачеві повністю надається відкритий світ у грі. На недостатньо потужних комп'ютерах гра може гальмувати. Іноді гра може класти. Реалістичність графіки 10 Сюжет 9 Подібність до гри ГТА 10 Разом 9.7

BULLY

Плюси та мінуси Цікавий сюжет, під час якого користувач проходить цікавий шлях. Достатньо широка свобода дій. Представлена ​​гра сумісна з великою кількістю різних оперативних систем та пристроїв. Графіка у грі, на жаль, не найреалістичніша. У грі відсутні серйозні бійки. Реалістичність графіки 8 Сюжет 9 Подібність до гри ГТА 9 Разом 8.7.

YAKUZA

Плюси та мінуси Гра підходить для використання на будь-яких консолях. Цікавий сюжет. Найбільш реалістична графіка. Представлена ​​гра може гальмувати на дуже потужних пристроях. Реалістичність графіки 10 Сюжет 9 Подібність до гри ГТА 6 Разом 8.3

CRACKDOWN 3

Плюси та мінуси Гра дуже схожа на всім відому ГТА. Цікавий сюжет, заснований на захоплюючій боротьбі зі злочинністю. Найцікавішою в лінійці ігор є лише третина. Реалістичність графіки 10 Сюжет 10 Подібність до гри ГТА 10 Разом 10

FAR CRY 5

Плюси та мінуси Захоплюючий сюжет, доповнений реалістичним зображенням та звуком. Досить цікаві місії. Гравець може керувати машиною та літаком.На найпотужніших пристроях можуть виникати гальмування. Користувачеві не надається багато свободи у грі. Реалістичність графіки 10 Сюжет 10 Подібність до гри ГТА 8 Разом 9.3.

MAFIA

Плюси та мінуси Гра неймовірно схожа ГТА. У процесі гри користувач може викрадати різні машини, ходити містом зі зброєю і так далі. Цікавий сюжет. Обмежена свобода дій користувача. Реалістичність графіки 8 Сюжет 9 Подібність до гри ГТА 10 Разом 9

RED DEAD REDEMPTION

Необхідно зазначити, що у представлену відеогру не рекомендується грати маленьким дітям.

Плюси та мінуси У грі присутні дійсно смішні жарти. Є другорядні місії. Сюжет грамотно та детально продуманий. Сюжет трохи затягнутий. Реалістичність графіки 10 Сюжет 8 Подібність до гри ГТА 8 Разом 8.7