Цікаві канали в телеграмі

Anonim

Месенджер Телеграм містить багато цікавої та корисної інформації. Ті, хто зареєструвалися в ньому, губляться в безлічі можливостей, що відкрилися. Тут можна не лише спілкуватися, а й читати цікавих блогерів. Звичайно, знайти, хто тобі цікавий серед безлічі варіантів, дуже складно. Однак є топові блогери, які викликають загальний інтерес. Розглянемо цікаві канали в телеграмі.

Підписавшись на них, можна дізнатися багато цікавого та корисного. Ознайомившись із наведеним рейтингом, можна зрозуміти, які теми найцікавіші. Крім того, у найбільш популярних блогерів є багато того, що варто почитати і є чому навчитися.

Що являють собою канали Телеграм

Це місце, в якому публікуються всі повідомлення одного автора разом з коментарями, які відносяться до них. Канал нагадує блог. Багато хто з них присвячений певним темам. Існують не тільки канали на загальну тематику, а й вузькопрофільні.

Тут можуть публікуватися не тільки текстові повідомлення, а й картинки, музика, відео. Ведення каналу дозволяє автору стати популярним, здобути визнання. За наявності досить великої кількості передплатників, канал може викликати інтерес рекламодавців та принести можливість заробляти на рекламі.

Важливою особливістю таких майданчиків стала повна конфіденційність спілкування. Тут можна висловлюватися, не побоюючись, що про це ще комусь стане відомо. Творці соціальної мережі оберігають користувачів від стороннього втручання.

Можливості для спілкування. Які надаються Телеграмом створили цікаве та різноманітне середовище, де кожен може знайти найцікавіші для нього матеріали. Згідно зі статистичними дослідженнями стало відомо, що більшість аудиторії мають вік від 27 до 35 років. Люди, які є найбільш активну частину населення фактично задають у цій соціальній мережі яскраву і цікаву атмосферу.

Канали призначені не тільки для інформування людей. Вони виконують кілька важливих функцій, які перебувають у наступному:

  1. Можливість самореалізуватися, виразити себе у улюбленій сфері діяльності.
  2. Ця платформа може мати освітній характер. Тут є ті. Хто вчить ті, що хоче навчитися.
  3. У Телеграмі, як і в більшості інших соціальних мереж, є можливість отримувати дохід. Причому він буде тим більшим, чим більше у блогера передплатників.
  4. Телеграм може використовуватися бізнесом для реклами товару та послуг або для більш тісного спілкування з потенційними клієнтами.
  5. Деякі канали займаються інформуванням читачів про найважливіші події у тій чи іншій сфері.
  6. Телеграм також може використовуватися як особистий щоденник. Людина може щиро ділиться своїми думками, думками з питань з читачами. Це може стати майданчиком для обговорень, пошуку однодумців.
  7. Канал може використовуватися як засіб зв'язку. Через цю мережу можна надсилати та отримувати повідомлення, які можуть включати текст, відео, аудіо, двійковий код. Високий рівень конфіденційності може зробити спілкування повністю безпечним.

Ці особливості пояснюють те, чому популярність месенджера постійно зростає.

Критерії оцінювання

Для того, щоб дізнатися про канали, які найбільш популярні, можуть бути використані різні способи. Найчастіше розглядається кількість передплатників. Оскільки читачі схвалюють цей канал, очікується, що він підійде й іншим.

Однак такий стан справ не завжди відповідає дійсності. Однією з причин може стати накрутка, яка доступна на комерційній основі. Такі передплатники піднімають авторитет автора, але не гарантує, що він буде цікавий читачам.

Важливо при визначенні того, наскільки блог цікавий, самому оцінити якість статей, активність автора. Якщо постійно з'являються нові матеріали, їх цікаво читати, цей канал вартий того, щоб з ним познайомитися краще. При виборі також важливо враховувати тематику, яка повинна відповідати інтересам читача.

Назва Опис Рейтинг
Mash Канал цікавий тим, хто цікавиться коротким викладом новин. ★★★★★
Давидов.Індекс Канал цікавий тим, хто цікавиться не лише викладом. ★★★★★
Лентач Канал підійде як джерело найважливіших новин. ★★★★★
Артемій Лебедєв Цікавий особистий блог. ★★★★★
Ілля Варламов Особистий блог, який варто почитати. ★★★★★
WylsacomRed Тематичний блок про події в комп'ютерному та науковому світі. ★★★★★
Код Дурова Канал про технології. ★★★★★
МДК Канал, присвячений невимушеному гумору. ★★★★★
2ch/Двач Канал, що має особливу атмосферу і присвячений невимушеному гумору. ★★★★★
Твіттота Канал, присвячений тонкому та стильному гумору. ★★★★★

Mash

Плюси та мінуси Висока оперативність подачі новин. Стиснутий стиль викладу подій. Дозволяє бути в курсі найважливіших подій у Росії та у світі. Професійний рівень ведення каналу. Викладаються факти, але не відбувається аналізу причин подій, що відбулися.Кількість передплатників 10 Рівень оперативності 10 Різноманітність матеріалу 8 Разом 9.3 Канал цікавий тим, хто цікавиться коротким викладом новин.

Цей сайт відноситься до категорії новин. Він протягом тривалого часу оперативно знайомить читачів із важливими та цікавими новинами. Він розповідає про події, що відбуваються докладно, не упускаючи деталей. Новини надходять регулярно з проміжком, що не перевищує десятків хвилин.

Повідомлення багато ілюстровані зображеннями та відеоматеріалами, що дозволяють дізнатися всю необхідну інформацію. Стиль оповідання - діловий, чіткий і ясний.

У ньому понад 900 тисяч передплатників, які для себе знаходять стрічку цікавою. Блог було створено у 2017 році співробітниками видання Life.

Давидов.Індекс

Плюси і мінуси Детальний аналіз подій, що відбулися.Цікаві, добре викладені статті. Дозволяє бути в курсі найважливіших подій у Росії та у світі. Професійний рівень ведення каналу. Недостатнє часте оновлення. Кількість передплатників 10 Рівень оперативності 9 Різноманітність матеріалу 8 Разом 9 Канал цікавий тим, хто цікавиться не лише викладом. новин, а й їх аналізом.

Це один із блогів, присвячених політиці. Такі теми зараз мають значну популярність, проте в більшості випадків вони малоцікаві і недостатньо професійні. Цей канал не страждає на зазначені недоліки.

Автором повідомлень є відомий громадський діяч Давидов. Він має понад 500 тисяч передплатників. Автор докладно розглядає події політичного життя країни та їхнє значення. Стиль повідомлення - не просто виклад подій у всіх деталях, а й аналіз того, що приховано за зовнішніми подіями.

У автора не тільки приємно читати пости, але й можна отримати задоволення від гарної мови викладу. Не завжди його думку можна віднести до загальноприйнятих, але можна бути впевненим, що ознайомитися з ним цікаво.

Лентач

Плюси і мінуси Детальний аналіз подій, що відбулися. Цікаві статті. Дозволяє бути в курсі найважливіших подій у Росії та у світі. Недостатнє часте оновлення. Кількість передплатників 10 Рівень оперативності 9 Різноманітність матеріалу 8 Разом 9 Канал підійде як джерело найважливіших новин.

Основну інформацію більшість громадян черпають із офіційних ЗМІ. Часто для того, щоб скласти власну думку, цікаво буде ознайомитися з альтернативними точками зору. Деякі журналістські видання, у тому числі і Лентач, підтримують таку точку зору.

Цей канал новин оперативно розповідає про найважливіші російські та світові події з кількох точок зору, дозволяючи самому розібратися з тим, як правильно їх оцінювати.

Артемій Лебедєв

Плюси та мінуси Захоплюючі статті на різноманітні теми. Цікаві, добре викладені статті. Детальна та цікава розповідь у щирій манері. Професійний рівень ведення каналу. Недостатнє часте оновлення. Кількість передплатників 10 Рівень оперативності 8 Різноманітність матеріалу 10 Разом 9.3 Цікавий особистий блог.

Розглядаючи сферу особистих блогів не можна не звернути увагу на Телеграм канал Артемія Лебедєва. Читання постів відомих людей часто цікаве саме собою. Повною мірою це стосується цієї людини.

Він широко відомий багато років. Артемій Лебедєв є не лише блогером, а й дизайнером, винахідником. Його перу належить відомий посібник з веб дизайну «Коварство». У своїх постах він поєднує цікаві думки про життя з гарним та яскравим контентом.

У нього є приблизно 260 тисяч передплатників. Це менше, ніж у каналах новин, проте говорить про популярність цієї людини. Зазвичай він розповідає про питання, які цікаві передплатникам. Стиль викладу щирий, і дуже докладний.

Ілля Варламов

Плюси та мінуси Цікаві статті У розповіді вносить своє особисте ставлення. Цікавий та оригінальний стиль. Якісне ведення каналу. Недостатнє часте оновлення. Кількість передплатників 10 Рівень оперативності 8 Різноманітність матеріалу 8 Разом 8.7 Особистий блог, який варто почитати.

Цей канал належить відомому блогеру та журналісту Іллі Варламову. Він не лише оповідач, а й мандрівник. Має приблизно 190 передплатників. Блогер веде активний спосіб життя, часто буває у нових місцях. Його пости радують свіжістю та несподіванкою, іноді висвітлюючи події з несподіваного боку.

WylsacomRed

Плюси та мінуси Цікаві статті У розповіді вносить своє особисте ставлення. Цікавий та оригінальний стиль. Якісне ведення каналу. Недостатнє часте оновлення. Кількість передплатників 10 Рівень оперативності 8 Різноманітність матеріалу 8 Разом 8.7 Тематичний блок про події у комп'ютерному та науковому світі.

Сфера технології завжди викликає інтерес серед більшості людей. Щоб бути блогером у цій сфері, необхідно професійно розумітися на комп'ютерах. Важливо як предмет розповіді, а й уміння написати интересно.

Однією з найбільш популярних каналів у Телеграм у цій сфері є WylsacomRed. Тут регулярно публікуються новини, пов'язані з комп'ютерами та смартфонами. Автор має свій сайт, де також публікуються його пости. У автора понад 92 тисячі передплатників. Він розповідає не тільки про події, що відбулися, а й про чутки, про тенденції розвитку.

Код Дурова

Плюси та мінуси Грамотний та цікавий виклад новин, пов'язаних з комп'ютерами та смартфонами. Висока оперативність публікацій. Хороша оперативність появи нових постів.Якісне ведення каналу. Кількість записів 10 Рівень оперативності 8 Різноманітність матеріалу 10 Разом 9.3 Канал про технології.

Цей канал присвячений комп'ютерним технологіям. Основна увага приділяється їх зв'язку із соціальними мережами та з життям суспільства. Активно обговорюються найважливіші події у цій сфері. Автори каналу поєднують точність подачі думок з гумором, створюючи контент, який цікаво читати.

Цей канал пов'язаний із сайтом, на якому публікується основна частина матеріалів. Деякі публікації розповідають про передові рубежі науки. Канал має 143 тисячі відданих передплатників.

МДК

Плюси та мінуси Безліч гумористичних картинок та історій. Висока оперативність публікацій. Гарний гумор. Якісне ведення каналу. Кількість підписників 8 Рівень оперативності 8 Різноманітність матеріалу 8 Разом 8 Канал, присвячений невимушеному гумору.

У житті важливі не тільки серйозні речі, а й гумор, веселощі. Деякі канали Телеграм допомагають поглянути на життя з іншого, веселого боку. Канал МДК присвячений гумору. Він друкує блискучі жарти, що тішать шанувальників. Автори зібрали не тільки велике товариство шанувальників, але й ведуть аналогічну групу у ВКонтакті.

Контент у двох спільнотах подається без дублювання, тому шанувальникам має сенс читати нові пости і там, і там. Канал набрав 622 тисячі передплатників.

2ch/Двач

Плюси та мінуси Якісне ведення каналу. Висока оперативність публікацій. Гарний гумор. Недостатня різноманітність постів. Кількість передплатників 10 Рівень оперативності 7 Різноманітність матеріалу 8 Разом 8.3 Канал, що має особливу атмосферу та присвячений невимушеному гумору.

Цей канал належить спільноті, яка існує практично від початку роботи російського інтернету.Воно відрізняється не лише цікавим контентом, а й особливою атмосферою спілкування. Двачі поза Телеграма об'єднує систему анонімних форумів, де відбувається вільне спілкування між учасниками.

Цей канал фактично є ще одним місцем спілкування в такому стилі. Водночас цей блог один із найпопулярніших у Росії серед гумористичних каналів. У ньому 540 передплатників. Пости мають не тільки гумористичну спрямованість, а й розповідають про злободенні події.

Твіттота

Плюси та мінуси Якісне ведення каналу. Висока оперативність публікацій. Гарний гумор. Недостатня різноманітність постів. Кількість передплатників 10 Рівень оперативності 10 Різноманітність матеріалу 8 Разом 9.3 Канал, присвячений тонкому та стильному гумору.

Телеграм дуже популярний, але це лише одна з численних соціальних мереж, що існують у світі. В інших також трапляється багато цікавого. Цей канал вирішив ознайомити завсідників Телеграма із захоплюючими сюжетами з Твіттера.

Тут повідомляється про всі такі історії, не лише про веселих. Більшість постів відноситься до актуальних тем, які зараз багатьох хвилюють, поданих з гумором. Кількість передплатників досягла 168 тисяч осіб.

Огляд можливих напрямків

Популярність каналу важлива не сама по собі, а зв'язку з тим. Наскільки блог цікавий окремим людям. Навіть якщо там було проведено накрутку, він не стане цікавішим. У цьому випадку рекламодавці просто розглядатимуть канал як вигідне капіталовкладення.

Якщо той, хто хоче отримувати якісну та цікаву інформацію, шукає відповідні стрічки для регулярного читання, то використання рейтингу є лише першим кроком пошуку.

Спершу потрібно вирішити, які теми цікавлять самого користувача і якою мірою. Не завжди він готовий витрачати кілька годин на день для перегляду повідомлень на цю тему.Деякі напрямки можуть піднімати настрій, інші призначені для того, щоб завжди бути в курсі найважливіших подій. Потрібно цікавитися професійними питаннями чи темами, пов'язаними з хобі.

Потім потрібно познайомитися з різними рекомендаціями і відібрати те, що може зацікавити.

Після цього має сенс підписатися на канали і скласти думку про їх стиль викладу, оперативність появи нових постів, наявність необхідної інформації. На основі такої попередньо виконаної роботи можна відібрати цікаві канали, відмовившись від непотрібних.

У телеграмі існує величезна кількість каналів, однак час окремого користувача дуже обмежений. Тому він може використовувати рейтинги для відбору найцікавіших блогів у цій соціальній мережі. Можливо, він у майбутньому знайде чимало інших не менш цікавих джерел, які теж має сенс включити до свого списку для читання.