10 корисних додатків для дитини: опис

Anonim

Ігри – чудовий спосіб розвинути в дитині творчий та розумовий потенціал. Вони є важливим інструментом розвитку. Які ігри найкраще завантажувати?

Ті, хто любить тетріс, оцінить дану утиліту належним чином. Мета – за допомогою об'єднання кубиків дійти до найбільшого числа у грі.
Назва Опис Рейтинг
«Малюнок» Малюнок для розвитку творчого потенціалу дітей у будь-якому віці. Утиліта сподобається не тільки маленьким, а й дорослим. ★★★★★
«Miga малюк» Додаток для розвитку кругозору дитини, її знань про навколишній світ. ★★★★★
«Сказбук» Утиліта з унікальним планом для кожної дитини, в якій можна не тільки розвинути базові навички, а й класно провести час із улюбленими персонажами. ★★★★★
«Перші Слова: Дитячі ігри» Гра, яка допоможе дитині познайомитися з різними тваринами, а також вивчити перші слова. ★★★★★
«Puzzle Shapes» Хто не любить збирати кубики? Додаток відмінно адаптований під цей задум, а також дозволяє дитині відчути себе інженером. ★★★★★
«Боротьба розумів» Интелектуальная боротьба – відмінний спосіб підвищити розумові здібності дитини. ★★★★★
«Prodigy» Математичний склад розуму можна сформувати і в дитинстві за допомогою даної квест – утиліти. ★★★★★
«Star Walk Kids – Атлас космосу» Якщо дитина майбутній астроном, то ця програма допоможе їй дізнатися про будову зірок, а також покаже незвичайні факти про космос. ★★★★★
«Play Magnus» Зіграти з кумиром у шахи? За допомогою цієї утиліти можна зіграти з Магнусом за однією дошкою. ★★★★★
«2048» ★★★★★

«Малюнок»

Розвивати творчий потенціал у дитини з раннього віку – це чудова ідея. З цією програмою просто прищепити своєму чадо любов до малювання. Завантажуючи цей додаток, можна поринути у світ незвичайних форм і текстур. Можна малювати, а потім анімувати своє творіння.

В цій малювальній можна метелика, який надалі літатиме і радуватиме дитину. Або ж нестрашного ведмедя, який потім почне ходити по лужку, лякаючи лісових жителів. Ця утиліта має понад 100 анімованих персонажів, за допомогою яких звичайну творчу діяльність можна перетворити на цікаву гру.

Переваги Недоліки
Велика кількість анімованих персонажів, які надалі можна не лише намалювати за шаблонами, а й оживити. Є платна підписка, яка коштує близько 299 рублів + податок, який видається в магазині для скачування.
Присутні різні функції, наприклад, обведення по контуру або вибір відмінних один від одного та яскравих кольорів. Без підписки обмежена кількість шаблонів, а також велика кількість реклами.
Розвиває дрібну моторику дитини. Додаток адаптований під розвиток певних навичок для майбутнього генія. Деякі користувачі говорять про те, що навіть у платній версії є реклама.

«Miga малюк»

Унікальна гра, яка допоможе дитині розвинути її музичні здібності. У віці від року до чотирьох років батьки повинні піклуватися про творчий розвиток дитини. Утиліта допоможе дитині ознайомитися з навколишнім світом, починаючи з гавкання собаки, закінчуючи барабанами.

Додаток пропонує звуковий ряд. Завдання дитини - тикати на екран, після чого предмети почнуть видавати характерні для них звуки. Таким чином можна досить просто почути дзижчання бджіл або пирхання коней.

Можна вибрати локацію, залежно від неї змінюються і звуки, які видають не тільки тварини, а й усі предмети довкола. Незважаючи на безкоштовність програми, в ній доступні вбудовані покупки.

Переваги Недоліки
Допомагає розвинути уявлення дитини про навколишній світ, показуючи не тільки дійсні звуки, а й локації, місцевість. Найголовніший недолік - вбудовані покупки. Користувачеві не будуть доступні деякі локації, поки він не купить їх.
Великий ряд локацій, а також класний анімований дизайн. Багато реклами.
Само додаток безкоштовний, доступний на офіційних джерелах. Не підійде для дорослих.

«Сказбука»

Безумно корисна гра, головна мета якої - підібрати під дитину ряд різних завдань, які підвищують її різні навички:

  • Читання рідною мовою;
  • Розмова англійською;
  • Рахунок;
  • І багато іншого.

Додаток розрахований для дітей віком від 2 до 7 років. Головний герой – це зебра, яка супроводжує дитину у світ різних квестів та завдань. Індивідуальний план може налаштовуватися дорослим.

Переваги Недоліки
Індивідуальний план, який може налаштувати як і батько, так і сама програма. Платна підписка, яка не така дорога, але деяким користувачам може вдарити по гаманцю.
Підходить для розвитку базових навичок: читання, рахунок та говоріння. Іноді програма вилітає.
Немає реклами при платній підписці. Редко виходять оновлення.

«Перші Слова: Дитячі ігри»

Милий додаток, в якому зібрано величезну кількість пізнавальних можливостей для будь-якої дитини віком від 2 до 7 років. Старшому віку така утиліта навряд чи підійде. Додаток націлений на розвиток базових навичок, таких як:

  • Перегляд красивих картинок;
  • Прослуховування музики;
  • Вивчення транспорту.

Веселі персонажі проведуть дитину в цікавий та загадковий світ. Є хлопчик, а є дівчинка, яких можуть вибрати як самі батьки, так і безпосередньо дитина. Є просунутий блок, у якому дитина може вивчати цифри.

Переваги Недоліки
Додаток допомагає дитині вивчити перші слова, пізнати навколишній світ, а також побувати в різних локаціях, вивчаючи щось нове. Платна передплата, яка досить дорога.
Присутні рівні вивчення, а також барвисті ілюстрації. Іноді виникають проблеми при додаванні платної сімейної підписки. Користувачі не можуть прив'язати обліковий запис дитини.
Хороша робота служби підтримки, яка швидко реагує на скарги користувачів. Сумісно лише з телефонами від компанії Еппл.

«Puzzle Shapes»

Непогана альтернатива звичним кубикам, тільки в електронному форматі. За допомогою цієї програми можна побудувати різні фігурки. Діти люблять будувати, тому дана утиліта має сподобатися кожному.

Сначала програма навчить дитину відрізняти фігури для від друга, а потім запропонує вивчити та побудувати перші утиліти. У додатку є безліч рівнів складності. Додаток підходить для дітей віком 5 років.

Переваги Недоліки
У програмі немає настирливої ​​реклами, яку потрібно вимикати кожні 5 хвилин. Є вбудовані покупки, без яких програма не дасть змоги побудувати щось нове.
Максимальна ефективність за допомогою створеної розробниками графікою. Відмінно передана реальність. Рідко оновлюється.
Підтримує сімейний допуск. Не підходить для дітей старшого віку.

«Боротьба розумів»

Додаток не дарма так названо! Це ціла реальність, в якій можна викликати друзів або випадкових користувачів на інтелектуальний бій. Користувачеві достатньо зареєструватися, а потім вибрати випадкового гравця.

Додаток для дітей старше 6 років, тому що в ньому досить складні питання, які розбиті як і на категорії, так і в розкид.

Переваги Недоліки
Цікава концепція, графіка, а також дизайн гри. Платна передплата, яка коштує досить дорого.
Можна грати з друзями, а також з випадковими противниками. Працює лише за наявності інтернету, що заважає грати у віддалених від нього місцях.
Є можливість обрати як і вузькоспрямовані питання, так і загальні. Іноді програма показує помилку і вилітає.

«Prodigy»

Гра для любителів математики, які знаю англійську мову. Ця гра підійде як для дітей, а й у деяких дорослих. Користувачеві потрібно вирішувати математичні завдання зі шкільної програми, а потім отримувати за це призи, ставати краще і крутіше!

Переваги Недоліки
Весела гра, яка допомагає користувачеві розвинути свої математичні навички. Система нагород дозволяє не залишатися на місці. Все додаток англійською мовою, якщо дитина його не знає, то вона не зможе грати.
Можна грати навіть з друзями. Багато реклами.
Цікава графіка та незвичайні сюжетні лінії. Іноді програма може вилітати.

«Star Walk Kids – Атлас космосу»

Гра для майбутніх астрономів. Вона не залишить байдужими тих, хто хоче пов'язати своє життя з космосом, присвятити його дослідженню зірок та галактик. Додаток науковий. Воно розповість, чому сонце таке гаряче, як планети знаходяться на орбіті, як перебратися жити на Марс та багато іншого.

Переваги Недоліки
Цікава задумка, а також відмінна анімація. Багато реклами, а також доступні вбудовані покупки.
Тільки наукові факти. У програмі немає жодної вигадки. Іноді програма після оновлень сильно вилітає.
Доступний і зрозумілий голос диктора, який розповідає все. Не працюють відео на деяких пристроях.

«Play Magnus»

Магнус Карлсен – відомий шахіст, який став гросмейстером у віці 13 років. Ця утиліта дозволяє дитині битися з професіоналом у грі в шахи. Програма влаштована таким чином, що дитина вказує свій вік, а утиліта адаптує рівень складності під його навички. Також вся гра супроводжується цікавими фактами із життя Магнуса.

Переваги Недоліки
Цікава задумка, а також незвичайне виконання – стильний чорно-білий колір. Є вбудовані покупки.
Допомагає розвинути навички гри в шахи. Користувачі скаржаться на постійні вильоти програми.
Можна дізнатися безліч цікавих фактів із життя кумира.

«2048»

Своєрідний тетріс, який точно не підійде для дітей віком до 6 років. Користувач має об'єднувати кубики таким чином, щоб на полях залишався вільний простір. Не можна поєднувати різні кубики!

Програма чудово розвиває навички рахунку у дитини, а також розумові здібності в цілому. Мета гри – дійти до числа 2048, що є досить складним завданням.

Переваги Недоліки
Додаток доступний як на iOS, так і на Андроїд. Велика кількість реклами.
Чудово підійде тим, у кого є деякі проблеми в рахунку, тому що можна підвищити їх. Після оновлень за словами користувачів програма стала тупити.
Велика кількість оновлень, які розробники випускають постійно. Займає багато місця на пристрої.