Як користуватися Тиндер знайомства

Anonim

Gрограма Тиндер допомагає тим, хто шукає свою другу половинку. Можна призначити побачення, вибравши пару телефоном. У додатку є вбудована можливість дізнатися відстань, на якій знаходиться інша людина.

Можливості програми

Серед профілів є не тільки ті, хто прагне побудувати відносини. Деякі облікові записи відіграють рекламну роль. Наприклад, це може бути реклама салону тату.

Тут використовується рейтингова система. Залежно від того, скільки лайків та суперлайків має конкретна людина, вираховується її рейтинг.Програма додатково підтримує спілкування людей із близьким значенням рейтингу. Однак треба пам'ятати, що занадто велика кількість лайків може бути прирівняна до спаму.

Розробники активно працюють над розвитком програми. Постійно створюються оновлення, вводяться нові функції.

Тиндер - це можливість знайти пару.

Переваги та недоліки Tinder

У цієї програми можна відзначити такі переваги:

  1. Велика кількість параметрів налаштування дає можливість пристосувати додаток до своїх потреб.
  2. У програмі застосовується простий і продуманий інтерфейс. У ній просто розібратися.
  3. Тут є велика кількість корисних для користувача функцій.

Однак тут можна відзначити такі мінуси:

  1. Значна кількість функцій, що використовуються, є платними.
  2. Щоб зареєструватися, можна скористатися лише акаунтом у Facebook або номером телефону.
  3. Тут не передбачена можливість одразу безпосередньо звернутися до людини.
Плюси та мінуси Тут є велика кількість можливостей налаштування програми. Інтерфейс програми продуманий та інтуїтивно зрозумілий. Додаток містить багато безкоштовних функцій, які допомагають знайти партнера або партнерку. Мають платні функції, які допомагають зробити пошук більш ефективним. У програмі багато платних функцій. Доступні лише два варіанти реєстрації. Для цього доведеться використовувати номер свого телефону або обліковий запис у Facebook. Звернення до людини для спілкування відразу неможливе. ЦЕ доступно після матчу – наявності взаємної симпатії.

Як встановити програму Тиндер

Установка доступна на комп'ютер або телефон. Далі більш детально розказано про те, як проходить ця процедура.

На телефон

Можна знайти другу половинку за допомогою програми Тиндер, встановивши його на свій смартфон. Ця можливість доступна тільки для тих, хто використовує Android або iOS. Ця програма доступна в офіційному магазині Google Play. Для його одержання потрібно зробити наступне:

  1. Потрібно переконатися, що є доступ до інтернету.
  2. Потрібно зайти в Google Play.
  3. Щоб знайти програму зручно скористатися пошуком. Для цього в пошуковому рядку набирають Тиндер російськими або латинськими літерами.
  4. Среди пошукових результатів знаходять сторінку програми та переходять на неї.
  5. Потрібно натиснути відповідну кнопку для того, щоб встановити програму на смартфон.
  6. Після завершення завантаження програму потрібно відкрити.

Завантажити та встановити програму можна ще одним способом:

  1. Відкрити на комп'ютері будь-який браузер.
  2. В пошуковому рядку набрати скачати Тиндер. Назва програми можна вказати російськими або латинськими літерами.
  3. З результатів пошуку можна вибрати сайт, де доступна програма.
  4. Потрібно переконатися, що відома папка, куди буде розміщений отриманий файл.
  5. У налаштуваннях потрібно вказати, що дозволено встановлення додатків з невідомих джерел.
  6. Необхідно переконатися в наявності потрібної кількості вільної пам'яті на телефоні.
  7. Далі необхідно за допомогою кабелю підключитися до комп'ютера та завантажити програму на смартфон.
  8. Додаток завантажують на смартфон, потім тапають по ньому для запуску.

При установці на iPhone для встановлення програми потрібно отримати його з App Store. І тому виконують такі действия:

  1. Потрібно перевірити наявність доступу до Інтернету та переконатися, що на смартфоні є достатньо місця.
  2. Відкривають App Store.
  3. У пошуковому рядку вказують назву програми.
  4. У результатах пошуку знаходять потрібну сторінку і переходять на неї.
  5. Після завантаження програми потрібно відкрити.

Після того, як програма буде відкрита, почнеться процес встановлення на смартфон.

На комп'ютер

Хоча програма написана тільки для смартфонів, проте існує спосіб використовувати його на комп'ютері під керуванням операційної системи Windows. Для цього потрібно встановити емулятор Андроід.Існує кілька видів таких програм. Одним із найкращих вважають BlueStacks. Перед встановленням програми "Тиндер" необхідно його інсталювати на комп'ютері. Для цього потрібно зробити таке:

  1. У пошуковому рядку браузера набирають «Завантажити BlueStacks».
  2. У результатах пошуку знаходять потрібну сторінку і переходять на неї.
  3. Скачують програму та встановлюють її на комп'ютері.

Цей емулятор може працювати тільки на Windows.

Після того, як емулятор буде встановлений, на нього закачують Тиндер так, як на смартфон. Після закінчення процедури встановлення програмою можна буде користуватися на комп'ютері за допомогою BlueStacks.

Як налаштувати профіль

Щоб почати користуватися Тиндером, необхідно правильно заповнити профіль. Спілкуючись з іншими користувачами. Хочеться скласти свою думку про них, а найпростіший спосіб для цього – уважне вивчення профілю.

Таким же чином чинитимуть оточуючі. Тому важливо, щоб ознайомившись із профілем вони склали потрібну користувачеві думку. Тому потрібно враховувати, що при зазначенні даних про себе всі вони мають важливе значення.

Тут необхідно представити свою фотографію. Важливо пам'ятати, що вона справить найперше і найяскравіше враження того, хто зацікавиться профілем. Якщо відвідувач буде зацікавлений, йому захочеться ознайомитися з тим, що користувач розповів про себе. Цей текст зазвичай містить інформацію про роботу, освіту, захоплення, звички, бажання і все те, що захочеться про себе повідомити.

Інформацію у профілі можна змінити у будь-який момент. Важливо, щоб вона створювала той образ, який допоможе знайти собі пару.

У ролику розказано про лайфхаків у Тиндері:

Як користуватися Тиндер

Для того, щоб ознайомитися з фотографіями інших людей, необхідно перейти до розділу «Фото». Додатково буде показана інша доступна про цю людину інформація: його ім'я та вік.

Щоб ознайомитися з тими, хто цікавить користувача, необхідно скласти запит, який визначить, чиї дані він збирається переглядати. Потім він отримає список тих хто йому підходить відповідно до висловлених у запиті побажань.

При перегляді даних у нижній частині екрана буде доступне меню дій. Воно включає наступні опції:

  1. Повернутися до попередньої людини потрібно в тому випадку, якщо користувач захоче ще раз переглянути попередню картку.
  2. Натискання на зображення хрестика потрібно переходити до розгляду наступної кандидатури. Таку ж дію можна здійснити, виконуючи перегортаючий рух пальцем (горизонтальний рух по екрану справа наліво).
  3. Тапнувши за зображенням зірочки можна позначити своє позитивне ставлення до людини на картці. Програма передбачає два види схвалення: звичайне чи особливе. Перше називають лайком, а друге – суперлайком. У другій ситуації мова може йти про закоханість або сильну симпатію.
  4. Лайк можна поставити, натиснувши на зображення серця. Це можна зробити також іншим способом: за допомогою руху пальця зліва направо.
  5. Символ блискавки є платною функцією. Натиснувши на неї можна перевести свою анкету в топ на деякий час.

При розгляді короткої інформації важко скласти думку про людину. Якщо тапнути за його ім'ям та віком, можна отримати доступ до його профілю. При цьому можна буде отримати більш повне уявлення про потенційного партнера або партнерку.

Існуюче листування зберігається в розділі «Повідомлення». Зайшовши туди, можна ще раз переглянути розмови. Коли програму запущено вперше, у цьому розділі ще нічого немає.

Щоб зробити запит, необхідно перейти в налаштування. При цьому доступна установка наступних параметрів:

  1. Вказують найбільш підходящий вік.
  2. Можна встановити відстань до людини.
  3. Вказується стать.
  4. Можна написати місто, освіту та місце роботи.

Також можна змінити вказати інші параметри: дозволити або заборонити повідомлення, змінити раніше ведені параметри, зв'язатися зі службою підтримки.

У цьому відео людина ділиться враженнями про Тиндера:

Проблеми та складності у використанні Тиндера

Іноді під час роботи з програмою можуть виникати помилки. У більшості випадків для їх вирішення необхідно виконати одну або кілька таких дій:

  1. Вийти з програми. Після цього знову відкрити Тиндер і зайти в нього.
  2. Потрібно перевірити, чи працює доступ до Інтернету. Для цього можна, наприклад, провести відключення, а потім знову підключитися.
  3. Можна повністю вимкнути смартфон, а потім підключити його.
  4. Іноді проблеми можуть бути пов'язані з тим, що використовується стара версія програми. Щоб виправити ситуацію, потрібно провести оновлення програми.
  5. Помилка може виникнути через брак пам'яті. Щоб перевірити таку можливість, необхідно перевірити її наявність та звільнити додатковий обсяг, якщо це буде потрібно.
  6. Можна деінсталювати програму, а потім встановити її заново.

Виконавши одну або кілька таких дій, можна в більшості випадків вирішити проблеми з додатком.

Іноді проблеми можуть не ставитися до роботи програми.За допомогою Тіндера спілкується велика кількість людей. Серед них можуть потрапити складні люди. Якщо користувач робить речі, які викликають відштовхування, програма дає можливість оформити на нього скаргу. Вона буде розглянута адміністрацією сервісу. А винний, швидше за все, буде на певний час забанений, якщо скарга підтвердиться.

Питання експерту Які проблеми можливі при використанні Тиндера?

Мова може йти про технічні (пов'язані з роботою програми), пов'язані з виконанням правил соціальної мережі або тих, через які знижується ефективність користувача. Що відбувається з тими, хто виявляє надмірну активність на сервісі?

У нього знижується якість відбору нових кандидатур – дедалі більше трапляються ті, хто не підходить. Чи можна працювати без використання платних функцій?

Так це можливо, проте використання додаткових можливостей збільшує ефективність пошуку.

Лайфхакі та поради

У процесі використання програми може виникнути бажання підкреслити своє особливе ставлення до певної людини. Для цього передбачено використання «Суперлайку». Дізнавшись про це, потенційний партнер чи партнерка зрозуміє, що було виявлено інтерес. Така можливість обмежується програмою. Між суперлайками повинен бути проміжок не менше 21 години. Проте є платна можливість змінити ситуацію. Дозволяється купити пакети по 5, 25 або 60 лайків. Їхні власники можуть висловлювати своє добре ставлення практично без обмежень.

Потрібно в додатку поводитися активно. Якщо постійно переглядати картки інших людей, ставити лайки чи суперлайки, то спілкування залучатиметься дедалі більше людей. При регулярній присутності в Тиндері шанси знайти свою половинку суттєво зростають.

При роботі в додатку деякі користувачі припускаються таких помилок:

  1. Використовується нечітка або малоцікава фотографія. Потрібно враховувати, що вона справить перше враження. Тому необхідно підібрати для цього найкраще фото.
  2. Іноді люди вважають, що про себе можна нічого або майже нічого не писати. Зазвичай люди не люблять знайомитись з тими, про кого зовсім нічого не знають. Тому важливо, щоб текст дозволяв скласти детальніше враження.
  3. Профіль дає можливість використовувати додаткове фото. Не можна недооцінювати цю можливість. Декілька фотографій допоможуть скласти більш цілісний образ.
  4. Тиндер дозволяє підключити Інстаграм до свого облікового запису. Якщо це не зроблено, то допущено помилку. Якщо це використовується, про людину можна буде отримати багато додаткової інформації. Це викликає інтерес і підвищує шанси на знайомство з підходящою людиною.
  5. Якщо людина не пропонує невелике відео про себе, вона, можливо, втрачає потенційних знайомих.

Вибираючи людину для знайомства, важливо скласти про неї враження і мати достатньо інформації. Даючи можливість дізнатися себе краще, ми можемо викликати більше довіри та легше залучити потрібних нам людей.

Використання блискавки (платної можливості помістити себе в топ на 30 хвилин) дозволяє суттєво збільшити свої шанси на вдалий пошук партнера чи партнерки. Платні опції дозволяють суттєво розширити можливості. Наприклад, «Тіндер Голд» дає можливість дізнатися, хто поставив лайки.

Пошук пари

Рекомендується уникати занадто сильної відкритості. Іноді така поведінка може відлякати. У профілі потрібно розповісти про себе достатньо, щоб можна було скласти враження, але зайвої інформації там не повинно бути.

Аналоги Tinder

Ця програма корисна, але вона не єдина. Існують програми з аналогічними функціями, які відрізняються одна від одної деякими особливостями. Ось найбільш популярні з них:

  1. Badoo дозволяє не тільки знайти знайомство, але й дає можливість користуватися відеодзвінками для спілкування.
  2. Використовуючи Флірт Чат JAUMO, можна відразу розпочати спілкування. Скориставшись чатом, можна вибрати партнера або партнерку і домовитися про зустріч.
  3. Мамба - це ще один спосіб знайти пару і побудувати відносини.