Найтепліші жіночі пуховики жіночі

Anonim
Як вибрати теплий пуховик. Які є недоліки та переваги у кожного бренду. У цій статті буде розказано про 10 найтепліших жіночих пуховиків.

Найтепліші пуховики жіночі - рейтинг

Найменування Опис Ціна Рейтинг
YOOX, модель 8 Представлена ​​компанія співпрацює з багатьма досить відомими дизайнерами, а також фірмами. Модель 8 є деталлю колекції, випущеної італійським відділенням компанії.

Варто відзначити, що представлений пуховик відмінно підійде для носіння на повсякденній основі, а тканина, виготовлена ​​з поліаміду, не дозволяє проходити волозі та вітру. Крім того, наповнити може дуже довгий час тримати тепло, завдяки чому жінка почуватиметься неймовірно комфортно навіть при сильних морозах.

4 300 рублів. ★★★★★
Newton Running Представлена ​​компанія, що зветься Newton, займається виробництвом якісного взуття та одягу для спортивних занять. Представлений пуховик вирізняється своєю функціональністю, втім, як і всі речі, що випускаються цією організацією. Крім цього, даний пуховик має дуже привабливий дизайн, а також виготовлений з неймовірно якісних матеріалів, що також є його перевагами.

Слід зазначити, що тканина виготовлена ​​і поліестеру і має спеціальне просочення, здатне відштовхувати вологу.

3 500 рублей. ★★★★★
PENFIELD Цей досить відомий бренд, який має дуже велику історію, займається виробництвом функціонального одягу з неймовірно високою якістю. Основною перевагою представленого пуховика є те, що він зовсім не боїться будь-яких морозів, навіть найсильніших.

Однак, незважаючи на це, пуховик дуже легкий, оскільки складається з пуху на 80 відсотків. Більше того, завдяки водонепроникній тканині користувач надійно захищений від будь-яких опадів.

16 900 рублів. ★★★★★
TOMMY HILFIGER У випадку, якщо дівчина хоче в зимові холоди виглядати максимально стильно, їй варто звернути свою увагу на представлену модель пуховика, який був випущений досить відомою компанією TOMMY HILFIGER.Основною перевагою цього пуховика є те, що він виконаний неймовірно якісно з оригінальним дизайном. Більше того, цей пуховик відрізняється тим, що в ньому дуже тепло і комфортно.

Завдяки тому, що в пухівці є міцний нейлон він зможе довгий час прослужити його господареві.

28 990 рублів. ★★★★★
Mezzatorre Представлена ​​компанія є італійським брендом, який займається виробництвом стильного та креативного одягу. Основною особливістю даної моделі, що незважаючи на те, що це пальто, зможе дуже добре зігрівати дівчину навіть у сильні морози. Більше того, у цій моделі використовується тканина, яка не пропускає вологи та повітря, а також є наповнювачем з пуху, завдяки чому у пальто дуже тепло та зручно. Також є відкладний комір, який відмінно поєднується з різними шарфами. 10 000 рублів. ★★★★★
Columbia Компанія Columbia займається виробництвом одягом для тих користувачів, які люблять активний відпочинок, а також спорт. Основною особливістю даної компанії є те, що її товари зараз продаються по всьому світу.

Тканина, з якої виконаний пуховик, зовсім не пропускає вологи, а також ідеально може зберігати тепло, яке виходитиме назовні тільки при дуже активних рухах. Більше того, завдяки унікальному крою всі недоліки фігури ховаються. Довжина пуховика досягає колін, крім цього є потайна застібка та підкладка з флісу.

12 999 рублей. ★★★★★
Bergans Представлена ​​компанія є однією з найкращих з виробництва рюкзаків у світі.При цьому дана організація також займається виробництвом пуховиків і курток, які за якістю зовсім не гірші. Всі пуховики, випущені компанією, мають високу функціональність і технологічність, завдяки чому вони ідеально підходять для використання в процесі експедицій, а також для носіння під час гірських подорожей.

Варто відзначити, що завдяки тому, що в пуховику є спеціальна горизонтальна стібка, пух і перо не вивалюватиметься з пуховика в процесі прання.

25 690 рублів. ★★★★★
GEOX Компанія GEOX у своїх товарах використовує мембранні технології, завдяки яким повітря не виходить з одягу. Крім цього, компанія постійно займається розробкою нових технологій, які забезпечують більш комфортне носіння.

У представленому пуховику є унікальна підкладка, яка має мікропористий шар. Саме по цьому шару проходить тепле повітря, яке після цього виходить назовні за допомогою особливої ​​дихальної стрічки, яку виробник вшив у плечі пуховика.

12 995 рублей. ★★★★★
Lafor Всі речі, що випускаються представленою компанією, виділяються комфортом, а також неймовірно високою якістю. Понад те, у процесі виробництва використовується інноваційна тканина, яка пропускає вологи. Крім цього, внизу спини, а також на ліктях є спеціальні вставки, які виготовлені з мембрани. 7 480 рублів. ★★★★★
The North Face The North Face є однією з найпопулярніших на ринку в даний момент. Варто зазначити, що багато користувачів відзначають те, що речі від цього бренду мають дуже високу якість, акуратні шви, а також можуть дуже довгий час пробути в експлуатації.

В якості утеплювача в даному пуховику використовується пух, а також дуже великі кишені і теплий капюшон.

22 110 рублів. ★★★★★

YOOX, модель 8

Плюси та мінуси У пуховику є дуже теплий капюшон, який дівчина може затягнути за допомогою шнурків. Завдяки тому, що на талії є спеціальна гумка, пуховик добре прилягає до тіла. Незважаючи на те, що представлена ​​модель виготовлена ​​із синтетичного матеріалу, тканина все одно може дихати. Згодом пуховик не вицвітатиме або м'ятиметься. Більше того, дівчина може випрати цей пуховик у пральній машині. Модель може електризуватись. Якщо дівчина вибере світлий відтінок даної моделі, то швидше за все вона зіткнеться з тим, що пуховик буде швидко бруднитися. Якість наповнювача 8 Зовнішній вигляд моделі 10 Збереження тепла 7 Разом 8.3.

Newton Running

Плюси і мінуси Є великий вибір різних кольорів. Представлений пуховик відмінно підійде для носіння при температурі від 42 до 52 градусів. За бажання дівчина може зняти пуховик, а також відрегулювати його. Велика кількість кишень на пуховику. Тканина зовсім не дихаюча. Представлений пуховик може сильно електризуватись. Якість наповнювача 7 Зовнішній вигляд моделі 6 Збереження тепла 8 Разом 7.

PENFIELD

Плюси і мінуси Представлений пуховик виконаний неймовірно якісно, ​​що забезпечує довгий термін носіння. На рукавах є манжети, які виготовлені з трикотажу, а також щільно облягають зап'ястя. У представленій моделі є дуже зручні кишені. У продажу є лише кілька розмірів. Невеликий вибір відтінків.Якість наповнювача 10 Зовнішній вигляд моделі 7 Збереження тепла 9 Разом 8.7.

За посиланням нижче можна переглянути відео, в якому представлений даний пуховик:

TOMMY HILFIGER

Плюси та мінуси У представленій моделі є дуже зручна застібка на блискавці. Капюшон дуже теплий. Більше того, за бажання дівчина може його регулювати. Неймовірно великий розмірний ряд. Невеликий вибір відтінків. Якість наповнювача 7 Зовнішній вигляд моделі 9 Збереження тепла 6 Разом 7.3.

Mezzatorre

Плюси та мінуси Представлена ​​модель виглядає неймовірно елегантно. Довжина моделі нижче колін, що дозволяє сильніше зберігати тепло. У процесі виготовлення цієї моделі виробник використовував натуральний наповнювач. Дуже маленький розмірний ряд, який не входять великі розміри.Не дуже широкий вибір кольорів. Якість наповнювача 7 Зовнішній вигляд моделі 8 Збереження тепла 7 Разом 7.3.

За посиланням нижче користувач може переглянути відео, в якому представлена ​​одна з колекцій бренду Mezzatorre:

Columbia

Плюси та мінуси За бажання власник даної моделі пуховика може відрегулювати капюшон. Більше того, за потреби з капюшона можна зняти хутро, а потім повернути його на місце. Є дуже місткі кишені. Представлений пуховик виконаний в унікальному стилі. Дуже невеликий вибір кольорів. Є невеликий розмірний ряд. Якість наповнювача 9 Зовнішній вигляд моделі 6 Збереження тепла 8 Разом 7.7.

Bergans

Плюси та мінуси У представленій моделі є комір-стійка, який дівчина може застебнути на клепки.Саме завдяки цьому пуховик забезпечує тепло. Існують спеціальні манжети, які дівчина може одягнути на кисті рук, тим самим захищаючи їх від холоду. Капюшон оброблений хутром, а також за бажання дівчина може його регулювати. Є лише одне забарвлення. Якість наповнювача 6 Зовнішній вигляд моделі 5 Збереження тепла 8 Разом 6.3.

GEOX

Плюси та мінуси Біля горла дівчини є дуже теплий комір, який добре зігріває при сильних морозах. Є акуратний пояс, завдяки якому цей пуховик виглядає дуже жіночно. На рукавах є спеціальні манжети, виготовлені з трикотажу. У представленій моделі каптур не знімається. Якість наповнювача 5 Зовнішній вигляд моделі 8 Збереження тепла 7 Разом 6.7.

Lafor

Плюси та мінуси Представлена ​​модель пуховика виконана з дуже зручним кроєм, а також з акуратним рядком.Є дуже великий вибір різних розмірів. Виробник зробив усі шви максимально акуратними. Представлену модель досить складно знайти у продажу. Якість наповнювача 7 Зовнішній вигляд моделі 8 Збереження тепла 8 Разом 7.7.

Нижче користувач може подивитися відео, в якому розповідається про трендові пуховики:

The North Face

Плюси та мінуси Представлена ​​модель має досить приємний відтінок, який не буде бруднитися в процесі носіння. Довжина пуховика досягає коліна, що також забезпечує тепло дівчині. Цей пуховик виконаний максимально якісно, ​​завдяки чому він зможе прослужити користувачеві довгий час. Досить висока вартість.