Як встановити Телеграм на комп'ютер російською

Anonim

Привіт друзі! Щоб встановити телеграм на комп'ютер з операційною системою Windows, вам знадобиться лише ця інструкція. Як бонус в кінці відео я розповім, як можна використовувати телеграм на комп'ютері без його встановлення.

Отже, приступимо.

Ви можете переглянути відео або прочитати інструкцію нижче в текстовому варіанті.

Перейдіть на офіційний сайт програми.

На сайті оберемо Telegram for PC і переходимо на сторінку програми для платформи.

Натискаємо кнопку «Get Telegram for Windows» і починається завантаження програми.

Після того, як програма завантажилася на ваш комп'ютер відкриваємо інсталяційний файл і починаємо установку Телеграм.

Програма пропонує відразу вибрати мову установки. За замовчуванням обрано російську мову, якщо ні, виберіть. Тиснемо «Ок».

Далі вибираємо шлях встановлення програми. Якщо ви не знаєте, навіщо це, то просто залиште як є. Тиснемо «Далі, знову Далі». Залишимо галочку «Створити значок на робочому столі».

Далі переходимо до установки і тиснемо кнопку «Встановити»

Програма запустилася і пропонує нам продовжити російською, приймемо пропозицію і продовжимо.

Далі телеграм просить ввести номер телефону.

Вводимо свій телефон і натискаємо підтвердити. Чекаємо, коли прийде код підтвердження на інший пристрій із телеграм. Якщо у вас немає іншого пристрою з телеграм, необхідно запитати код підтвердження по СМС.

Як код підтвердження отримано, вводимо його і готовий до роботи телеграм.

Потрібно відзначити, що телеграм, на відміну від Ватсап працює автономно на комп'ютері без телефону, тому ви можете використовувати його тільки на комп'ютері і не встановлювати на смартфон.

Як використовувати Телеграм на комп'ютері без встановлення

Для цього повернемося на офіційний сайт Телеграм і опустимося в підвал і виберемо Web-browser і потрапимо в веб версію Телеграм.

Потрібно ввести також свій номер телефону, далі підтвердити, що телефон введений коректно та натиснути «Ок». Далі прийде код підтвердження його необхідно ввести. І ми потрапляємо до такої ж телеграми, як ні ПК, тільки в браузері.

Portable Версія Телеграм для Windows

Для завантаження версії Телеграм, яка працює без встановлення, вам необхідно перейти на офіційний сайт програми, вибрати свою ОС і перейти на сторінку для завантаження. Але необхідно натиснути не на кнопку, а на посилання, яке знаходиться трохи нижче "Portable version for Windows".

Після того, як програма завантажувалася, потрібно просто запустити її, без встановлення та проробити ті самі кроки, що й у версії з установкою.