У продажу з'явився вітчизняний мініатюрний телефон-брелок Inoi 102

Anonim

У продажу з'явився новий мобільний телефон вітчизняного виробника, який по праву можна вважати найменшим. Він настільки мініатюрний, що схожий на іграшку. За розмірами мобільник можна порівняти із запальничкою або брелоком від автомобіля.

Технічні характеристики телефону

Мобільник Inoi 102 розробила та випустила вітчизняна компанія Inoi. Всього кілька днів тому новинка надійшла у продаж, але вже викликала непідробний інтерес покупців різного віку.

Габарити мобільного пристрою становлять 67 х 28 х 12 мм. Вага зовсім невелика, всього лише 22 грами.

Незважаючи на такі невеликі розміри та вагу, мобільний пристрій має досить непогані технічні характеристики:

  • Екран PMOLED з діагоналлю 0, 66 дюйма та роздільною здатністю 68 х 68 пікселів;
  • Використовується процесор MTK6261D;
  • Ємний акумулятор 300 мАг. Одного заряджання акумулятора вистачає на кілька годин розмов або на два дні в режимі очікування.

Мобільний телефон Inoi 102 поки випущений лише в чорному кольорі. Купити новинку можна в магазинах техніки та електроніки всього за 990 рублів.

Можливості Inoi 102

Телефон дозволяє дзвонити, надсилати смс-повідомлення та підключати Bluetooth-гарнітуру. Крім цього мобільник можна використовувати як Bluetooth-гарнітуру для смартфонів, які працюють під управлінням операційних систем Android та iOS.

Очікується, що новинка сподобається молоді та підліткам. Такий телефон має сучасний дизайн і займає мало місця. Можливо, на нього звернуть увагу і покупці старшого покоління, які віддають перевагу простим моделям мобільних телефонів за прийнятною ціною.

Нижче огляд іншого телефону від Inoi