Кращий відеоплеєр для Андроїд

Anonim

Найкращі відеоплеєри для перегляду відео на Андроїд, який програвач вибрати для смартфона або планшета на Андроїд, рейтинг найкращих програвачів на Андроїд.

Рейтинг кращих відеоплеєрів

Назва Опис Рейтинг
MX Player Найпопулярніший мультимедійний програвач у Google Play. ★★★★★
VLC for Android Другий за популярністю програвач з величезним функціоналом та відкритим вихідним кодом. ★★★★★
KM Player Знакомий багатьом плеєр, що “переїхав” з Windows і пропонує безліч можливостей. ★★★★★
XPlayer Непоганий варіант плеєра, але з рекламою у безкоштовній версії. ★★★★★
FX Player Попередній перегляд, просунута система жестів та безпека файлів. ★★★★★
Mix Player Самий недооцінений аудіо та відео програвач. Декілька тим, "акуратний" дизайн і простий інтерфейс. ★★★★★
PlayerXtreme Програвач з вбудованим апаратним прискоренням та роботою в мережах. ★★★★★
BSPlayer Free Просунута технологія декодування HW та величезний функціонал у платній версії. ★★★★★
Video Player Найлегший плеєр з підтримкою потокового відео та базовими можливостями. ★★★★★
MPClassic Програвач, який також “переїхав” з Windows і запозичив багато функцій у VLC. ★★★★★

MX Player

Відкриває рейтинг найкращих плеєрів програма від розробника MX Media. Мабуть, найпопулярніший мультимедійний плеєр на Android (понад 500 мільйонів завантажень у Google Play). Серед усіх аналогічних програм виділяється можливістю багатоядерного декодування. Ця технологія була вперше впроваджена в MX Player і дозволяє працювати з медіа контентом приблизно на 70% швидше на багатоядерних пристроях порівняно з одноядерними. Завдяки підтримці нового HW+ декодера MX Player може відтворювати практично будь-який мультимедійний формат. Тут є підтримка субтитрів та жестів, що дозволяє швидко працювати з текстом. Просто проведіть пальцем по екрану, щоб перейти до іншого тексту або змінити його розмір. Програма підтримує режим "Малюнок у картинці", що дозволяє дивитися улюблений фільм і паралельно переписуватися з друзями в месенджерах або, наприклад, шукати будь-яку інформацію в браузері, не припиняючи перегляду.

Плюси та мінуси Один з найпотужніших програвачів з розширеним апаратним прискоренням Підтримка більшості мультимедійних форматів та субтитрів Прискорене багатоядерне декодування Розумне блокування екрану Розширена система жестів В інтерфейсі зустрічаються рекламні банери

VLC for Android

Один із найпопулярніших (понад 100 мільйонів завантажень у Google Play) програвачів для Android займає друге місце у добірці. VLC – це безкоштовний мультимедійний кросплатформовий програвач з відкритим вихідним кодом, який відтворює більшість мультимедійних файлів. За допомогою VLC можна комфортно дивитися будь-який відео контент, а також слухати музику та налаштовувати звучання під себе, адже тут є еквалайзер та велика кількість вже налаштованих фільтрів. Крім мультимедійних форматів, програма також вміє відтворювати мережеві потоки (у тому числі і адаптивна потокова передача), ISO образи DVD.Під час відтворення можна виводити на екран субтитри, телетекст та приховані тексти – функцій тут “навалом”.

Плюси та мінуси Повністю безкоштовно, без реклами та різних транзакцій Підтримка більшості мультимедійних форматів і не тільки Медіа-бібліотека та перегляд папок на пристрої безпосередньо Зручні віджети Останнє оновлення гірше попередніх Інтерфейс не зручний

KM Player

Третій рядок – KM Player. Цей програвач вже не зможе здивувати кількістю завантажень у магазині Google Play (близько 10 млн.), але його також є за що любити. Плеєр може відтворювати будь-які формати відеофайлів, а також субтитри. Може працювати з відеороликами Full HD, Ultra HD (4K) і навіть 8K. Крім того, тут є багато інших "іграшок". Програвач також вміє змінювати швидкість відтворення відео (від 0.25 до 4x), змінювати налаштування субтитрів (колір, положення та розмір), має вбудований таймер відтворення музики або відео, дозволяє керувати інтерфейсом за допомогою жестів і не тільки.Програвач вміє працювати із зовнішнім сховищем (USB-пам'ять або SD-карта), а також відтворювати практично будь-який мультимедійний контент із Google Drive.

Плюси та мінуси Підтримка практично будь-якого формату відео та дозволу 8К Відтворення будь-якого відео в Інтернеті через URL Програвання контенту з Google Drive, FTP серверів, зовнішніх пристроїв Більше десятка підтримуваних форматів субтитрів “Потужний” еквалайзер Не відтворює відео за відсутність інтернету.

XPlayer

Ще один непоганий варіант програвача - програма XPlayer від компанії InShot. Плеєр вміє працювати практично з усіма форматами відео високої чіткості (HD, 1080p, UHD 4K), субтитрами та підтримує технологію Chromecast, завдяки якій можна транслювати будь-який мультимедійний контент з мобільного пристрою на будь-яку акустичну систему чи телевізор.Програвач також вміє захищати ваші дані від несанкціонованого доступу завдяки можливості встановлення PIN-коду. Це не дозволить стороннім особам через програму подивитися весь ваш мультимедіа контент, який зберігається на пристрої.

Плюси та мінуси Апаратне прискорення Захист відеороликів у приватній закритій папці Автоматичний пошук мультимедійного контенту у зовнішній та внутрішній пам'яті Кілька режимів відтворення Керування за допомогою жестів та швидких кнопок Іноді з'являється нав'язлива реклама

FX Player

П'яте місце – FX Player. Програвач підтримує безліч відеокодеків, що найбільш використовуються: 3GP, MP4, FLV, MKV, AVI, MOV, WEBM, WMV і близько десятка інших. Аудіокодеки: AAC, MP3, WAV, DTS, MP2, AC3, FLAC, WMA, VORBIS і т.д. Є підтримка відео високої чіткості до 8К. Як і XPlayer, тут є функція Chromecast, яка дозволяє відтворювати мультимедійний контент і транслювати його на телевізори та іншу техніку.

Плюси та мінуси Попередній перегляд відеофайлів Система жестів Секретна папка та захист даних Мережеві протоколи для трансляції FTP, HTTP, WebDAV, SMB та CIFS Повноцінна підтримка субтитрів різними мовами Не підтримує або відтворює некоректно деякі ходові кодеки.

Mix Player

На сьомому рядку розташовується не найпопулярніший, але вартий уваги програвач Mix Player. Цей програвач, як запевняє розробник, здатний відтворювати практично будь-які аудіо (форматів WAV, M4A, MP3, OGG, WMA, ACC, FLAC та інших) та відеофайли (форматів MP4, WMV, AVI, MKV, MOV, FLV, RMVB, 3GP та інших ) завдяки підтримці величезного спектра кодеків. Програвач не зможе здивувати відтворенням відео 8К, як це можуть деякі, але підтримує відео у форматі високої чіткості 4К. Для захисту вмісту можна використовувати спеціальні папки, на які можна встановлювати пароль доступу.Є підтримка режиму "картинка в картинці" та інших приємних дрібниць, здатних здивувати. Мабуть, найбільш недооцінений програвач.

Плюси та мінуси Захист даних завдяки спеціальним папкам із закритим доступом Вбудований еквалайзер та 18 пресетів Темна тема, що знімає напругу з очей уночі Управління жестами Режим “Малюнок у зображенні” Багато реклами, що заважає перегляду та прослуховуванню.

PlayerXtreme

PlayerXtreme – кросплатформний аудіо та відео програвач. Відрізняється простим інтерфейсом та мінімальним набором найнеобхідніших функцій. У плеєрі всього 3 основні вкладки: "Телефон", "Бібліотека", "Мережа". Перша дозволяє сканувати сховище пристрою та автоматично знаходить папки, в яких є мультимедіа контент. Друга потрібна для того, щоб отримувати швидкий доступ до улюблених відео- та аудіо-файлів. А розділ "Мережа" дозволяє додавати завантажувати новий контент з комп'ютера через USB або сервер NAS.Також, тут можна вказати URL будь-якого сайту і завантажити контент прямо з нього або ж, навпаки, почати трансляцію.

Плюси та мінуси Відтворення відео як 4К Підтримка апаратного прискорення Можливість завантажувати контент з мережі або вести стрим Майже не зустрічається реклама Довге завантаження знайденого у пристрої контенту

BSPlayer Free

Програвач з підтримкою технології декодування HW, яка дозволяє значно збільшувати швидкість відтворення відеофайлів навіть з найвищою роздільною здатністю на багатоядерних пристроях. Підтримка апаратного прискорення дозволяє ще й економити заряд акумулятора, значно знижуючи енергоспоживання в деяких епізодах. Програвач вміє працювати із зовнішніми та внутрішніми субтитрами форматів sub, ssa, txt, srt, ass, а також є функція автоматичного пошуку субтитрів (працює лише при підключенні до Інтернету).Програвач має платну та безкоштовну версію. У першій значно розширено функціонал і відсутня будь-яка реклама.

Плюси та мінуси Розмір програми всього 17 Мб HW декодування Підтримка навіть старих планшетів та смартфонів Можливість 2-х та 4-х ядерного декодування За потужний функціонал потрібно платити, купуючи платну версію Частина функцій може некоректно працювати на деяких пристроях

Video Player

Найлегкіший програвач з добірки (5, 5 Мб) з більш ніж 1 млн. завантажень в Google Play. Тут немає широкого спектру можливостей та величезного функціоналу, як, наприклад, у MX Player або VLC for Android, це більш простий плеєр, який також добре підійде для невибагливих користувачів та звичайного перегляду фільмів, музики та іншого контенту. Є підтримка кількох десятків мов і більшості основних аудіо та відеокодеків, що найбільш зустрічаються.І якби не дратівлива часом реклама він явно розташувався б вище в рейтингу.

Плюси та мінуси Найлегший – розмір всього 5, 5 Мб Простий незавантажений інтерфейс Підтримка потокового відео Можна встановити таймер на програвання музики Не так багато кодеків, що підтримуються Буквально кожна дія супроводжується рекламними банерами та роликами

MPClassic

Останнє місце в рейтингу найкращих програвачів – MPClassic. Знайома багатьом програма портована з Windows на мобільну платформу. Не найкраща програма з погляду функціоналу (хоча і "важить" найбільше), але їй також є чим здивувати. Вона підтримує більшість аудіо та відеокодеків, що дозволяє відтворювати практично будь-який контент. MPClassic має функцію збереження місця останнього перегляду, що дозволяє повертатися до того ж моменту після вимкнення або згортання програми.Також тут є широкий діапазон гучності (до 200%). Інтерфейс і дизайн програвач дуже нагадує VLC Player.

Плюси та мінуси Зручна робота з субтитрами Адаптація під нестандартні екрани Дуже багато рекламних банерів та відео Зустрічаються баги та недоробки