Амедіатека: передплата

Anonim
Кожна людина хоч раз у своєму житті дивитися різні серіали, які можуть викликати захоплення, так і повне відторгнення. Хтось витрачає на серіали цілі дні, а хтось не може подивитися більше однієї серії та кидає.

Переваги сервісу Амедіатека

Багато хто знає, як складно вибрати той чи інший серіал, який буде новинкою, а також загалом буде цікавий за своєю концепцією та задумом. Серіали здатні розвивати логіку, співпереживання та співчуття.Тому необхідно обрати якісну роботу, яка буде приємною для перегляду.

Для того, щоб вибрати якісний серіал легко і просто, можна скористатися сервісом, який спрямований на це. Наприклад, «Амедіатека».

Амедіатека має величезну кількість переваг:

  1. Користувач не витрачає величезну кількість часу на пошуки цікавого сюжету. На сайті виставлені тільки найновіші серіали, які гідні перегляду користувача. Також зручні фільтри допомагають йому легко налаштувати те, який сюжет він може подивитися;
  2. Можна скористатися сервісом з будь-якого місця або пристрою. Користувач не прив'язаний до вітальні або ванної, тому що вся дія відбувається на тому пристрої, на якому користувач активував сервіс;
  3. Завжди актуальний контент, який постійно оновлюється на сайті. Співробітники стежать за тим, що дивиться користувач;
  4. Висока якість серіалів. Все це пов'язано з тим, що на сайті немає чорного контенту, тобто піратського. На сервісі лише ліцензована продукція, яка не може не сподобається користувачам;
  5. Нет реклами чи перевантажень. Це величезна перевага для тих, хто не любить, коли перегляд перериває реклама;
  6. Просте використання. Користувач навряд чи заплутається з меню, тому що в цілому сервіс виконаний просто.

Як видно, даний сервіс випереджає багато гучних, які також можуть мати рекламу. Докладніший огляд на даний сервіс можна переглянути в цьому відео

Які пристрої можна підключити

Як говорилося раніше, головне переваги сервісу в тому, що користувач може скористатися ним з різних пристроїв.Користувач може використовувати як і браузерну версію, яка доступна на будь-якому комп'ютері або ноутбуку, так і спеціальну утиліту - додаток, який є на кожному мобільному телефоні Android 5.0 або вище. Також сервіс доступний у вигляді програми та на iOS – пристроях.

Амедіатека є також і на «розумних» телевізорах, обладнаних технологією Smart TV. Якщо узагальнити, то Амедіатека доступна на таких місцях, як

  • Комп'ютер або ноутбук;
  • Телефон будь-якої операційної системи;
  • Телевізор з технологією Smart або на приставках.

Амедіатека - вартість передплати на місяць чи рік

Amediateka – далеко не безкоштовний сервіс. Користувачеві доведеться платити щомісяця, щоб дивитися серіали у високій якості, а також без реклами.Для покупців сервіс пропонує лише чотири види основних підписок. Всі вони різні за тим, на скільки вони йдуть, а також за вартістю.

Варто зазначити, що якщо користувач бере пакет на великий термін, то і вартість при підрахунку за один місяць буде набагато меншою. Сервіс пропонує наступні напрямки для того, щоб користувач купив передплату:

  • Основний пакет коштує 599 рублів за один місяць використання. Він включає понад 298 серіалів, близько 2300 серій, а також більше 300 фільмів. Це гідно, тому що переглянути таку кількість за місяць навряд чи вийде;
  • Пакет на три місяці коштує 1499 рублів при цьому користувач виходить той же набір з фільмів і серіалів, що і в основному пакеті, проте вартість набагато дешевша. Знижка становить понад 17%;
  • Пакет на шість місяців коштує 2499 рублів. У вартість також входять ті ж фільми та серіали, але знижка складає вже 30%;
  • Найостанніший пакет – найвигідніший. Користувач може придбати передплату на рік, при цьому він заплатити всього 4999 рублів. Це вигідна пропозиція.

Щоб заощадити, користувач може використовуватися різними промокодами або акціями, більш детально про які варто поговорити далі.

Зверніть увагу! Ціна передплати може змінюватись в залежності від економічної ситуації.

Як оформити передплату

Оформлення підписки можливе лише в тому випадку, якщо користувач вирішить придбати той чи інший часовий період. Для цього необхідно зайти на офіційний сайт, а далі перейти до розділу «Підписка». Сервіс автоматично запропонує користувачеві актуальні пропозиції.

Після вибору необхідного зареєструватися за допомогою власної електронної пошти. Можна скористатися тимчасовим варіантом. Для підтвердження підписки користувачеві може знадобитися відповісти на той лист, що надіслав сервіс.

Після реєстрації вибираємо необхідний варіант підписки, тапаємо на «Купити» та оформляємо все. Оформлення відбувається за допомогою введення постійної банківської картки. Щомісяця з людини списуватимуть фіксовану вартість, яка відповідає її підписці.

Зверніть увагу! Для списання коштів на карті мають бути гроші.

Як оформити безкоштовну підписку на Amediateka

Користувач з легкістю може лише протестувати сервіс, тому що багато йому може не сподобається. Для цього можна оформити безкоштовну передплату. Більш вільний доступ можна отримати лише завдяки платним підпискам.

Все, що доступне користувачеві – безкоштовний варіант на 7 днів, який іде як тестовий варіант. Щоб скористатися ним, нужно:

  • Зайти на офіційний сайт;
  • Зареєструватися за допомогою електронної пошти;
  • Пройти реєстрацію та її подальше підтвердження;
  • Після цього користувач повинен тапнути на графу «Покупки»;
  • Необхідно знайти рядок для промокодів, який знаходиться нижче особистого кабінету;
  • Вводимо туди код для безкоштовного використання. Їх легко можна знайти навіть на основному сайті;

Тапаємо на пункт з активацією і отримуємо передплату на сім днів.

Після того, як цей термін пройде, сайт може попросити оформити платну передплату. Однак, користувач може створити ще одну поштову адресу, щоб користуватися сервісом безкоштовно.

Бонус: промокоди для безкоштовного доступу

Промокоди – це халява, яка подобається багатьом. Різні популярні послуги публікую актуальні промокоди, які можна застосувати. Прикладами промокодів для безкоштовного доступу можуть бути такі, як:

  • KNIFE;
  • MARTELL;
  • CHARLIE;
  • І багато інших.

Однак, як говорилося раніше, користувачеві необхідно дивитися більш актуальні промокоди, оскільки всі вони втрачають свою силу з часом.

Відповіді на часті питання

Питання виникають у багатьох. Необхідно відповісти на найактуальніші:

Запитання експерту Коли з'являються нові серіали?

Як тільки в мережу виходить новий серіал, сервіс автоматично публікує новий сюжет. Скільки пристроїв можна використовувати одночасно?

Підключити можна 5 пристроїв, проте користуватися одночасно лише двома. Чи є реклама?

Якщо користувач оформив передплату, він автоматично випадає з поля реклами. Вона на нього не чекатиме на сайті.