Відгуки про сім-карту DrimSim

Anonim

Люди, які часто виїжджають за кордон, нерідко замислюються над тим, як залишатися на зв'язку з рідними та близькими і при цьому не переплачувати за послуги своєму оператору. Так, у всіх російських операторів передбачені послуги в роумінгу, але навіть при короткочасному виході до кінця поїздки набігає солідна сума. У разі частих поїздок за кордон рекомендується придбати сім-карту DrimSim. Фішка в тому, що ця компанія має дуже дешевий інтернет у роумінгу. Ціна на зв'язок виходить такою, якби була куплена сімка місцевого мобільного оператора.

Основні переваги Дрімсім

У оператора DrimSim є низка переваг, завдяки яким сім-карти компанії такі популярні у мандрівників.

  • Немає абонентської плати, і відсутні пакети хвилин і трафіку;
  • Термін дії сімки та грошей на ній необмежений. Лише через рік починає списуватись символічна абонплата, яка становить 0,50 євро на місяць. Вона перестає списуватися після здійснення будь-якої платної дії;
  • Є мобільний додаток та цілодобова техпідтримка;
  • Послугами можна скористатися у 197 країнах по всьому світу;
  • Дуже дешевий інтернет. Вартість від 0,01 євро / 1 МБ.

Є і недоліки. У ряді популярних у туристів країн високі ціни на інтернет, але компанія обіцяє скоро їх переглянути.

Ціни на зв'язок

Ціни на зв'язок відрізняються, залежно від країни, в якій знаходиться людина. У середньому розцінки такі:

  • Інтернет – від 0, 01 євро за 1 МБ;
  • Вихідні дзвінки – від 0,05 євро за хвилину;
  • Вхідні дзвінки в регіоні знаходження – 0,07 євро за хвилину;
  • Вихідні виклики до Росії – 0, 25 євро за хвилину;
  • Безкоштовні виклики в 80 популярних країнах;
  • Є можливість роздачі інтернету по вай-фай.

Примітно, що при підключенні можна заробити 7 євро на рахунок не тільки собі, а й кожному запрошеному другу.

Як замовити симку

Замовити сім-карту можна на офіційному сайті компанії. Тут натискають кнопку "Замовити сім-карту", після чого заповнюють коротку анкету.Потім вибирають кількість SIM-карт, які потрібно замовити. Варто враховувати, що вартість одного стартового пакета складає 10 євро. Власники Айфонів останніх моделей можуть замовити формат eSIM.

Після цього вказують адресу доставки, за бажанням можна окремо дописати дату та час, коли буде зручно отримати пакет. У великих містах передбачено доставку кур'єром, до регіонів відправляють поштою. Доставка платна і може зайняти кілька днів.

Після отримання стартового пакета слід вивчити кольоровий буклет усередині. Тут є інструкція з активації і сама сімка. Крім цього, як бонус, абонент отримує прикольну наклейку Дрімсіма.

Одразу після отримання sim-карту слід активувати та обов'язково поповнити мінімум на 25 євро.

Відгуки

В основному на форумах та в соціальних мережах відгуки про компанію Дрімсім позитивні. Деякі абоненти скаржаться на невисоку швидкість інтернету під час завантаження великих файлів. Ця проблема зазвичай вирішується шляхом відключення LTE. Вартість послуг зв'язку досить прийнятна за багатьма популярними напрямками. Але не варто забувати, що в низці країн послуги досить дорогі. Саме тому перед подорожжю рекомендується уважно вивчити всі умови та вибрати оптимальний варіант для себе.