Послуга «Хто дзвонить?» від МТС: опис

Anonim

Починаючи з 20 листопада оператор МТС запустив нову послугу «Хто дзвонить?». Дана опція дозволяє дізнаватися інформацію про компанію або організацію, яка дзвонить, всі дані відразу висвітлюються на екрані. Крім цього, виводиться інформація щодо того, чи не є цей дзвінок спамним. Це дозволяє абоненти своєчасно ухвалити рішення, брати трубку чи ні. У багатьох випадках це допоможе зберегти не тільки час, а й гроші.

Опис опції «Хто дзвонить?»

Ця послуга покаже абоненту, хто йому дзвонить, навіть у випадку, якщо номера немає в телефонній книзі.Під час виклику повна назва та сфера діяльності компанії відобразяться на екрані. Крім цього, тут можна буде побачити попередження про спам-дзвінок. Така інформація береться зі спеціальної бази, куди заносяться організації, помічені у нав'язливих дзвінках.

Вартість послуги

  • При першому підключенні абонент може тиждень користуватися послугою безкоштовно.
  • Починаючи з 8-го дня абонентська плата становитиме 1 рубль на добу.
  • При повторному підключенні пільговий період не передбачено.

Завдяки даній опції абонент своєчасно може прийняти рішення щодо того, відповідати на дзвінок чи ні. Це допоможе заощадити час, а в деяких випадках поберегти і нерви.

Як підключити

Підключити новий сервіс від оператора МТС можна кількома способами:

  • Набрати команду 240 та кнопку зателефонувати. Через кілька секунд на телефон прийде смс-повідомлення з підтвердженням того, що послуга успішно активована;
  • Для підключення можна скористатися особистим кабінетом. Для цього слід авторизуватися в системі, після чого в списку всіх доступних програм вибрати потрібну і перевести бігунок в активне становище;
  • Підключення можна здійснити і в мобільному додатку. Для цього авторизуються і переводять бігунок навпроти послуги в активне становище.

Якщо з якоїсь причини підключити опцію не вдається. Рекомендується зателефонувати за гарячою лінією.

Як відключити

Якщо з якоїсь причини ця послуга виявилася незатребуваною, її завжди можна відключити. Зробити це можна декількома способами.

  • Набрати команду 241 і натиснути кнопку зателефонувати. Повідомлення про деактивацію прийде за кілька секунд;
  • Отключить через особистий кабінет, перевівши бігунок в неактивне становище;
  • Скористатися фірмовим мобільним додатком МТС, деактивують послугу аналогічно персональному кабінету.
Така опція працює на більшості мобільних пристроїв. Вона не вимагає підключення до інтернету або доступу до телефонної книги. Визначення номерів організацій відбувається на мережевому рівні.

Додаткові умови

При першому підключенні пільговий період становить 7 днів. Якщо абонент відключає опцію у цей відрізок часу, то безкоштовний період повторно не надаватиметься. Під пільговим періодом мається на увазі знижка на послугу у розмірі 100%.

Варто враховувати, що цей сервіс несумісний з низкою інших послуг, що надаються оператором МТС. Так він недоступний на тарифних планах "Коннект", "Онлайнер", "Планшет", "Розумний пристрій", "МТС Авто", "Автосекретар", МТС iPad, IoT, Cloud, 8-800 та їх різних модифікаціях.Неможливе підключення одночасно з опцією Інтернет-дзвінки.