Прив'язка номера Дрімсім

Anonim

Подорожуючи миром з міжнародною SIM-картою DrimSim, абоненти користуються міжнародним номером, зареєстрованим на одному з островів Великобританії. Люди, що залишилися в Росії, змушені дзвонити їм за досить високими розцінками згідно з тарифом на дзвінки до Європи. Проблема витрат вирішується прив'язкою свого мобільного номера – наші інструкції розкажуть, як налаштовується переадресація з російського номера на ДрімСім.

У чому перевага прив'язки номера

Вартість дзвінків з мобільного або стаціонарного телефону на міжнародні номери висока. Наприклад, на Білайн вони коштують 55 руб/хв, на Мегафоні - 59 руб/хв, на МТС - 60 руб/хв.Дзвінки до Європи з міських телефонів Ростелекому коштують до 35 руб/хв, залежно від конкретної країни та регіону перебування. Саме тому телефонувати абонентам DrimSim досить дорого.

Фахівці компанії DrimSim знайомі з цією проблемою. І вони вирішили, представивши функцію прив'язки номерів російських операторів мобільного зв'язку. Прив'язка телефонних номерів інших країн поки недоступна, але роботи в цьому напрямі ведуться. Поки що росіянам пощастило більше за інших – вони можуть прив'язати до SIM-картки DrimSim свій мобільний номер та приймати на нього дзвінки, перебуваючи в будь-якій точці світу.

Прив'язавши свій мобільник, мандрівник може вирушати в дорогу та приймати дзвінки, що надходить на його російський номер – він буде переадресований спеціальний номер DrimSim, після чого надійде на телефон мандрівника. Російські абоненти дзвонять мандрівникові так, ніби той перебуває в Росії, незважаючи на те, що той перебуває в довільній точці світу - без витрат на міжнародний зв'язок.

Як працює прив'язка номера

Процедура прив'язки працює через інтернет. Користувач DrimSim додає номер у додаток, отримує підтверджуюче SMS та встановлює переадресацію на спецномер компанії DrimSim у сегменті +7-800 – дзвінки на нього переадресовуються безкоштовно. Дзвінок з російського мобільного телефону надходить спочатку на російський номер користувача DrimSim, після чого спрацьовує переадресація. Далі дзвінок через інтернет надходить у додаток – користувач DrimSim приймає виклик, система встановлює зв'язок.

Запам'ятайте – для прийому вхідних дзвінків на прив'язаний номер необхідний стабільний доступ до інтернету. Таким чином, користувач DrimSim необхідно тримати мобільний інтернет включеним. Під час перебування в готелі або кафе рекомендується підключитися до Wi-Fi, щоб заощадити трафік при надходженні дзвінка.

Крім прийому вхідних дзвінків, є можливість зателефонувати «як би» зі свого російського номера. Для цього необхідно зайти в додаток, вибрати прив'язаний мобільник і потрібного абонента. Через кілька секунд мережа встановить зв'язок із обраним человеком.

Як прив'язати свій російський номер на ДрімСім

Для прив'язки обов'язково потрібно SIM-карта з російським номером. Прив'язуватися можна як удома, так і за кордоном – це не має значення. Спочатку виконується прив'язка вихідних дзвінків, потім вхідних. Ми приготували окремі інструкції для пристроїв на Android та iOS.

На Android

Власникам Android-смартфонів пощастило більше – всі операції виконуються у додатку «DrimSim».

Відкрийте програму, пройдіть в меню «Прив'язати номер» і вкажіть там російський мобільник – на нього надійде SMS з кодом підтвердження.Завершіть прив'язку введенням отриманого коду. Тепер виберіть номер для вихідних за замовчуванням і приступайте до дзвінків – вони здійснюються через програму.

Вхідні підключаються у цьому меню шляхом натискання на кнопку «Увімкнути для всіх вхідних». Після цього встановіть на російській SIM-карті переадресацію на вказаний номер. Не забудьте натиснути «Увімкнути автозапуск», щоб програма автоматично запускалася при отриманні вхідного дзвінка. За необхідності відключіть вхідні дзвінки кнопкою «Вимкнути».

На iPhone

Власникам iPhone необхідно встановити програму «Dreamphone».

Введіть у ньому свій російський номер і підтвердіть прив'язку SMS-кодом. Тепер можна здійснювати дзвінки з номера DrimSim або прив'язаного номера через програму.Вхідні активуються шляхом вибору контакту Drimphone Redirect, що з'явився в телефонній книзі – він автоматично включає переадресацію.

Скільки коштує дзвонити з прив'язкою номера на DrimSim

Або абоненти, що знаходяться в Росії, дзвонять користувачу DrimSim на його російський номер за своїм домашнім тарифом. /хв + витрати на трафік (приблизно 1 Мб/хв). Вартість вихідних з російського номера через додаток складається з вартості дзвінка в Росію з цієї країни та вартості трафіку - підсумкова вартість відображається прямо в додатку.

Як замовити ДрімСім

Якщо чекає закордонна подорож, замовте SIM-карту DrimSim завчасно. Замовлення оформляється на офіційному сайті компанії – пропишіть у заявці ім'я та прізвище, номер мобільного телефону та адресу електронної пошти, а також адресу доставки.Оплатіть замовлення та отримайте SIM-картку вибраним способом. Вартість SIM-картки складає 10 євро, вартість доставки – від 4 до 8 євро. Доставка здійснюється кур'єром, Поштою або через пункти видачі замовлень Boxberry.