Опція "Білайн секретар": опис

Anonim

Ця опція допоможе абонентам у повсякденному житті – вона повідомить про пропущені дзвінки, поки телефон був відключений або знаходився поза доступом мережі, а також передасть голосові повідомлення від людей, що телефонували. Крім цього послуга допомагає поєднати кілька співрозмовників у єдину розмову.

Особистий секретар

Завдяки новій опції, всі клієнти передоплатної системи розрахунків можуть користуватися послугами «Білайн-секретаря». Це дозволяє:

  • Вчасно отримувати повідомлення про всі пропущені дзвінки і прослуховувати голосові повідомлення від абонентів, що телефонують;
  • Сповідати всім, хто не зміг додзвонитися, про те, що ви знову на зв'язку;
  • З'єднувати кілька співрозмовників в одну розмову;
  • Своєчасно поповнювати рахунок собі та близьким. Нагадування про це приходить за кілька днів.

Підключити сервіс можна абсолютно безкоштовно, абонентська плата складає 2 рублі за добу.

Нова послуга повноцінно замінює кілька затребуваних опцій – Будь в курсі, Будь в курсі+, Є контакт, Конференц-зв'язок та Баланс близьких.

Активація та деактивація послуги

Активація – слід зателефонувати на номер 06740991. Через кілька секунд поле цього надходить повідомлення, в якому йдеться про те, що опція успішно підключена.

Щоб деактивувати послугу набирають номер 06740990 та кнопку зателефонувати. Всі опції, що підключені на номері, можна побачити в особистому кабінеті або мобільному додатку.

Інформування про пропущені дзвінки

Якщо людина не змогла вам додзвонитися, вона може залишити голосове повідомлення. Якщо повідомлення залишено не буде, просто прийде смс-повідомлення про пропущений дзвінок. При цьому нічого додатково налаштовувати не потрібно.

  • Прослуховування повідомлення – вартість вихідного дзвінка за умовами чинного тарифного пакета;
  • Запис повідомлення – абонент, що дзвонив, записує повідомлення за ціною вихідного дзвінка для свого тарифу.

Максимальна довжина голосового повідомлення 40 секунд, на добу можна відправляти до 30 штук. Термін зберігання становить 1 добу, після чого записи видаляються. У міжнародному роумінгу ця послуга недоступна.

Як об'єднати кілька розмов в один

Щоб об'єднати кількох співрозмовників в одну розмову, необхідно під час розмови з першим учасником надати на екрані значок "Додати".Далі вибирають зі списку інший контакт та дзвонять йому, після чого тиснуть на кнопку «Об'єднати дзвінки». Так само додають і інших співрозмовників. Максимальна кількість учасників 5 осіб, включаючи ініціатора.

Підключення даної послуги доступне всім абонентам передоплатної системи розрахунків. Варто враховувати, що при активації цієї опції автоматично відключається ряд сервісів – «Є контакт», «Будь в курсі», «Будь в курсі+», «Конференц-зв'язок» та «Баланс близьких», а повторне їх підключення буде недоступним.