Послуга Мегафон «Знаю

Anonim

«Знаю, хто дзвонить» допоможе захиститися від небажаних рекламних розсилок та спаму. Завдяки новій послузі абоненти можуть легко дізнатися, з якої саме організації телефонують, навіть якщо цей контакт не занесений до телефонної книги. При цьому додаткова інформація про номер з'являється під час вхідного дзвінка, і абонент може прийняти рішення, брати слухавку чи ні.

Яка інформація відобразиться

Після активації даної послуги абоненту буде доступна низка інформації про контакт, який дзвонить. Зокрема, на екрані з'явиться:

  • Повне найменування компанії;
  • Інформація про те, чи є такий дзвінок спамним. Ці дані беруться із спеціальної бази.

Мегафон постійно запускає нові сервіси, щоб зробити життя своїх клієнтів більш комфортним. Запущена послуга дозволяє абоненту не тільки побачити назву компанії, яка дзвонить, але також отримати інформацію щодо того, чи була вона помічена у нав'язливих викликах.

Як підключити та відключити

Підключити послугу можна кількома способами. Кожен абонент може вибрати для себе найбільш вдалий варіант. Активація цієї опції абсолютно безкоштовна, а ось абонплата складає 2, 5 рубля за день.

  1. Через особистий кабінет або фірмовий мобільний додаток. Тут слід знайти потрібний рядок і навпроти нього перевести бігунок в активне становище.
  2. Набрати коротку команду963і потім натиснути кнопку виклику.
  3. Надіслати смс-повідомлення з текстом на вибір – ТАК, DA, YES, ON, 1, на номер 1399.

Після активації через кілька хвилин на телефон надходить повідомлення про те, що послуга активована.

За потреби можна швидко відключити опцію через особистий кабінет або мобільний додаток. Для цього слід авторизуватися в системі, а потім бігунок навпроти потрібного рядка пересунути у неактивне становище. Також можна надіслати смс-повідомлення на номер 1399 з будь-яким із варіантів тексту – STOP, СТОП, ВІДКЛ, OFF або 0.

Додаткові умови

Слід враховувати, що послуга, що розглядається, не сумісна з низкою інших сервісів – МультиФон, Особистий секретар, Мобільний Асистент, Мобільна АТС та Віртуальна АТС.Щоб опція «Знаю, хто дзвонить» працювала максимально коректно, необхідно попередньо вимкнути всі несумісні послуги.

Варто пам'ятати, що активувати сервіс не можна за негативного балансу і перебування в роумінговій зоні. Крім того, опція не працює при зміні номера телефону.

Щоб отримати інформацію про стан підключення, можна надіслати SMS-повідомлення з текстом ІНФО, INFO на короткий номер 1399. Передбачається, що активуючи цю послугу, абонент повністю погоджується з усіма умовами оператора.