Завантажити додаток Дрімсім

Anonim

Міжнародними туристичними SIM-картами DrimSim користуються як мандрівники, так і ділові люди, які бажають заощадити на дзвінках та мобільному інтернеті. Абонентам надається єдиний тариф без абонентської плати, доступний практично у 200 країнах світу. Управління послугами зв'язку, балансом та іншими можливостями здійснюється за допомогою мобільного додатку. Ми навчимо читачів користуватися додатком «DrimSim» та всіма його можливостями.

Завантажити та встановити додаток «ДрімСім»

Класичного особистого кабінету у вигляді веб-версії для абонентів DrimSim не передбачено.Замість нього представлений зручний мобільний додаток. Воно дозволяє керувати зв'язком, переглядати статистику, оцінювати витрати у тій чи іншій країні. Додаток стане справжнім помічником абонента в поїздках і надасть йому доступ до технічної підтримки. Крім того, через нього здійснюється активація SIM-карток. Щоб скачати програму, скористайтесь магазином софту для своєї мобільної платформи.

Для Android

Завантажте програму «DrimSim» для Android за цим посиланням. Вона веде в Google Play - це оригінальне джерело софту для смартфонів та планшетів, що працюють на базі операційної системи Android. Також можна скачати програму безпосередньо на пристрої, зайшовши в Play Market. Воно сумісне з переважною більшістю пристроїв, не займає багато місця (важить всього 27 Мб) і не витрачає інтернет-трафік на численні оновлення. Необхідна версія Android не нижче 4.4.

Для iOS

Завантажте програму «DrimSim» для iOS тут – це офіційне джерело софту для пристроїв на операційній системі iOS. Додаток має зрозумілий інтерфейс і забезпечує зручність користування будь-якими функціями. Його розмір складає 206, 6 Мб, вимоги до операційної системи - iOS не нижче версії 9.0 або watshOS версії не нижче 2.0. Підтримується виконання окремих дій за допомогою простих голосових команд Siri.

Вхід та реєстрація в додатку

Після встановлення програми необхідно пройти реєстрацію. Вкажіть на закладці реєстрації адресу електронної пошти та бажаний пароль. Акаунт готовий – підтвердженням цього стане лист, який надійшов до поштової скриньки. Далі спрацьовує автоматична авторизація та абонент потрапляє в основний інтерфейс програми. Якщо програма була перевстановлена, введіть адресу електронної пошти та пароль на сторінці входу, вона відкриється відразу після першого запуску програми.

Як користуватися додатком «DrimSim»

Мобільний додаток від компанії DrimSim має простий інтерфейс і не викликає складнощів у абонентів. Після авторизації на головній сторінці доступні дві кнопки – «Замовити» та «Активувати».

За натисканням першої кнопки відкривається форма замовлення SIM-карти, а після натискання другої здійснюється активація отриманої сімки:

  • Введіть ICCID та PUK вручну або відскануйте відповідні штрих-коди камерою;
  • Введіть паспортні дані або відскануйте документ камерою;
  • Зробіть селфі зі своїм паспортом;
  • Вкажіть домашню адресу.

Готово – SIM-картка активована, а на головній сторінці програми з'явиться баланс та номер телефону абонента. Тут же відображається доступна кількість хвилин та трафіку, а також вартість послуг зв'язку в країні перебування абонента. Трохи нижче знаходиться карта місцевості - вона допоможе в навігації по чужій країні. Натисніть кнопку з трьома смужками для виклику меню.

Вхід у додаток здійснюється автоматично відразу після його запуску. За потреби, користувач може встановити захисний PIN-код у меню «Параметри – ПІН-код». Встановіть чотиризначний код та активуйте його – тепер вхід до програми захищений від сторонніх осіб.

Функції програми

Додаток має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, доступний без додаткових інструкцій. Тому ми одразу переходимо до його можливостей:

  • Відображення поточного балансу та історії – додаток відображає обсяг спожитих послуг та їх вартість. За потреби абонент може написати запит у технічну підтримку для отримання деталізації у форматі PDF;
  • Калькулятор тарифів – зайдіть у розділ «Тарифи» та отримайте детальну інформацію щодо цін у поточній країні. Щоб коректно визначити країну, дозвольте доступ до місця розташування пристрою. Тут же можна уточнити вартість дзвінків та SMS з поточної країни до іншої – все просто, зручно та максимально наочно;
  • Робота з партнерською програмою – активуйте SIM-карту DrimSim та отримайте доступ до системи заробітку. Залучайте нових клієнтів, розповсюджуючи партнерське посилання, та отримуйте 7 євро за кожного нового користувача. Учасники клубу Дрімклуб отримують збільшену винагороду – 10 євро за залученого абонента. Ця сума зараховується на баланс;
  • Доступ до Дрімклубу – учасникам клубу доступні знижки та подарунки від партнерів, підвищені реферальні бонуси, пакети інтернету, калькулятори термінів дії шенгенської візи та закордонного паспорта, а також туристичні страховки з кешбеком;
  • Оплата послуг – поповнення балансу здійснюється з банківських карток, мінімальний платіж становить 25 євро;
  • Управління push-повідомленнями – включайте та відключайте повідомлення при необхідності;
  • Доступ до системи допомоги – вбудована добірка статей та матеріалів за функціями програми та налаштуваннями мобільних пристроїв.

Також у додатку доступний текстовий чат з технічною підтримкою – вона працює 24 години на добу.

Як замовити DrimSim

Замовте SIM-картку на офіційному сайті DrimSim. Вкажіть у заявці контактні дані, прізвище та ім'я абонента, домашню адресу, а також бажаний спосіб доставки. Вартість SIM-картки становить 10 євро, вартість доставки по Росії та світу – від 4 до 8 євро. що для цього потрібен робочий доступ до інтернету.