Як поповнити Дрімсім без програми

Anonim

Для поповнення балансу на міжнародних SIM-картах DrimSim використовуються банківські картки будь-яких російських та зарубіжних банків. Ця схема цілком поширена, вона практикується і російськими стільниковими операторами. Для проведення платежу достатньо ввести додаток реквізити картки, вибрати суму та підтвердити наміри. Отримайте подробиці нашої міні-інструкції.

Як поповнити Дрімсім через додаток

Управління мобільним зв'язком DrimSim здійснюється через однойменний мобільний додаток. Воно доступне для пристроїв на Android та iOS.

Однією з функцій програми є поповнення балансу SIM-картки за допомогою банківської картки. З цією процедурою впорається кожен, хто будь-коли оплачував карткою товари та послуги в Інтернеті. Щоб поповнити рахунок, дотримуйтесь інструкцій:

  • Запустіть програму та зайдіть у меню «Баланс та історія»;
  • Виберіть вкладку «Сплатити» та вкажіть суму поповнення, фіксовану або довільну;
  • Виберіть раніше додану картку або вкажіть реквізити нової картки;
  • Натисніть кнопку «Підтвердити платіж» та дочекайтеся зарахування суми на рахунок.

Інструкція працює як на Android, так і на iOS – додаток для обох платформ однаковий.

Также абонентам доступне налаштування автопоповнення рахунку при досягненні граничної суми.Зайдіть в меню «Баланс та історія», виберіть вкладку «Автопоповнення», впишіть суму платежу та граничне значення балансу. Уточніть, з якої банківської картки списувати кошти. Як тільки баланс опуститься до заданого значення, він буде поповнений на вказану в налаштуваннях суму без участі користувача.

Власники iPhone можуть поповнити рахунок через Apple Pay, що теж дуже зручно. Зайдіть у меню «Баланс та історія», виберіть вкладку «Сплатити». Вкажіть суму платежу, торкніться кнопки «Сплатити з Apple Pay», виберіть одну з прив'язаних до сервісу карток (якщо їх кілька). Далі підтвердіть платіж через Touch ID – через кілька секунд на рахунок надійде вказана сума. До речі, найвигідніше робити оплату картками, емітованими в євро – у цьому випадку платежі здійснюються без конвертації.

Альтернативний спосіб поповнення рахунку полягає у використанні віртуальних банківських карток. Їхня особливість полягає у відсутності фізичних носіїв та можливістю «піти в мінус» (овердрафт відсутній).Баланс віртуальної картки поповнюється винятково на суму покупки безпосередньо перед її здійсненням. Крім того, деякі карти не мають постійного коду CVC2/CVV2 – він генерується заново перед кожним використанням.

Віртуальні карти видаються:

  • Платіжною системою Webmoney;
  • Платіжною системою Яндекс.Гроші;
  • Платіжною системою Qiwi;
  • Банком Почтабанк;
  • Сотовим оператором Мегафон та іншими російськими компаніями та сервісами.

Якщо не довіряєте банківським карткам та DrimSim, поповніть баланс віртуальною карткою, попередньо поповнивши її рахунок на необхідну суму.

Як поповнити Дрімсім без додатка

В даний момент можливість оплатити послуги DrimSim без програми неможливо. Але компанія веде розробки в цьому напрямку.Цілком можливо, що в найближчому майбутньому абоненти зможуть поповнювати баланс альтернативними способами – через банкомати, електронні платіжні системи та платіжні термінали, встановлені на станціях метрополітену, у магазинах та просто на вулицях.

Мінімальне поповнення Дрімсім

Мінімальний розмір платежу становить 25 євро. Поповнити баланс на меншу суму неможливо. При цьому максимальний розмір платежу не обмежується – поповнюйте баланс на будь-яку суму.