Власники Айфон отримають 1Тб інтернету

Anonim

Користувачам найбільш популярних ТП надається 1 ТБ інтернет-трафіку в подарунок. Це стане чудовим доповненням до купівлі гаджетів iPhone останніх моделей і дозволить повною мірою оцінити всі переваги швидкісного мобільного інтернету від компанії Теле2.

Хто отримає в подарунок трафік

Подарунок від Теле2 у вигляді 1 Тб інтернет-трафіку можуть отримати власники нових моделей яблучних смартфонів, сюди відносяться iPhone 11, iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max. Взяти участь в акційній пропозиції можуть не тільки нові, але вже й діючі абоненти оператора, які підключаться до тарифних пакетів «Мій онлайн», «Мій онлайн+», «Скрізь онлайн» та «Преміум», починаючи з 15 листопада 2019 року по 19 січня 2020 року. року.В рамках промо можна безкоштовно використовувати 1 Тб мобільного інтернету на швидкості 4G.

Примітно, що підключення послуги відбувається автоматично, після того, як клієнт починає користуватися послугами зв'язку на новому Айфоні. Скористатися пропозицією можуть абоненти Москви та Московської області. Варто враховувати, що терабайт інтернету, що надається в рамках акції, дійсний до 15 грудня 2020 року або до вичерпання ліміту.

Як стати учасником акції

Нова акція приурочена мобільним оператором до новорічних свят, що наближаються. Щоб отримати терабайт інтернету, необхідно виконати такі умови:

  • У зазначений період підключити або перейти на найпопулярніші тарифні пакети від оператора Tele2 – Мій онлайн, Мій онлайн+, Скрізь онлайн та Преміум;
  • Вставити сім-карту в Айфон та користуватися всіма послугами зв'язку в рамках тарифного пакета;
  • Дочекатися смс-повідомлення про активацію 1 Тб мобільного інтернету та користуватися ним на свої розсуди.

Щодо акції висловився Олег Решетін, директор одного з дивізіонів компанії Теле2. Зокрема він сказав, що частка смартфонів у мережі постійно зростає. Так, за підсумками 3 кварталу поточного року 76% всіх абонентів користується такими мобільними пристроями, а в Москві цей показник досягає 98%. При цьому підвищений попит у клієнтів компанії мають гаджети Apple.

Додаткові умови

Бонус в рамках акції надається протягом п'яти днів після того, як абонент вставить сім-карту в мобільний пристрій. Послуга автоматично відключиться після вичерпання бонусного ліміту або за фактом закінчення промо.

  • Бонус дається лише у мережі Теле2;
  • Якщо абонентська плата за чинним тарифом не вноситься своєчасно, то послуга «1ТБ у подарунок від Tele2» припиняється до поповнення балансу;
  • Акційні смартфони можна купити в будь-яких точках продажу, де продається сертифікована продукція;
  • Якщо абонент створює значне навантаження на мережу, то швидкість передачі даних може бути нижчою за заявлену.

Організатор акції може в односторонньому порядку змінити умови, а також призупинити або завершити її раніше зазначеного терміну. І тут учасники інформуються через засоби інформації. Усі спірні питання вирішуються у встановленому законодавством порядку.