Як активувати сімку Дрімсім

Anonim

Вирушаючи в подорож і прагнучи заощадити гроші на міжнародному роумінгу, скористайтеся міжнародною SIM-карткою DrimSim. Включений на ній тариф надається без абонентської плати – оплата дзвінків та інтернету здійснюється на похвилинній та помегабайтній основі. Після покупки SIM-картки її потрібно активувати, в цьому допоможуть наші інструкції.

Що таке сім-карта DrimSim

SIM-карта DrimSim створена спеціально для подорожей за кордон. Порівняно з тарифами «великої четвірки», вона надає набагато вигідніші умови для спілкування. Судіть самі - 1 Мб трафіку коштує від 0, 01 євро, хвилина розмови - від 0, 07 євро, залежно від напрямку.Жодної абонентської плати – тільки чесна помегабайтна та похвилинна тарифікація дзвінків та мобільного інтернету. І це дійсно цікаво, тому що російські оператори пропонують лише пакетні опції з високою абонентською платою до 350 -400 руб/добу.

Міжнародна SIM-карта DrimSim працює майже у 200 країнах світу. У цей список входять практично всі популярні напрямки та екзотичні країни, що мало відвідувані. У часто відвідуваних туристами країнах послуги зв'язку коштують найдешевше. Наприклад, у Європі вартість інтернету варіюється від 0, 01 до 0, 03 євро/Мб. З урахуванням помегабайтної тарифікації витрати будуть невеликі - скільки витратите, стільки і заплатите.

SIM-карта DrimSim працює у всіх мобільних пристроях – це телефони, смартфони, планшети, модеми та роутери. Також підтримується безкоштовна роздача трафіку під час роботи смартфона у режимі точки доступу. Дзвінки здійснюються як через GSM-мережі, так і через фірмовий додаток.В останньому випадку зв'язок здійснюється через інтернет за нижчими розцінками.

Переваги SIM-карти DrimSim:

  • Відсутність будь-якої абонентської плати;
  • Зручне керування через мобільний додаток;
  • Можливість прив'язки російського номера;
  • Швидка доставка в будь-яку точку світу.

Тарифи компанії DrimSim максимально наближені до місцевих тарифів різних країн. У планах компанії - знизити вартість інтернету в найближчі роки до 0, 01-0, 02 євро/Мб у всіх країнах світу.

Як замовити симку ДрімСім

Для замовлення SIM-картки скористайтесь мобільним додатком або заповніть форму на офіційному сайті. Вкажіть у заявці ім'я та прізвище майбутнього абонента, номер телефону, адресу електронної пошти та адресу доставки. Оплатіть сімку та послуги доставки за допомогою банківської картки та чекайте на її отримання.Способи доставки, їх терміни та вартість:

  • Кур'єром по Москві (всередині МКАД) – протягом 1-2 днів, 6 євро;
  • Кур'єром по Санкт-Петербургу, Мінську, Алмати та Києву – протягом 1-2 днів, 5 євро;
  • У пункти видачі замовлень служби Boxberry по Росії – від 2 робочих днів, 4 євро;
  • У відділення Пошти Росії - від 7 днів, 4 євро;
  • У поштові відділення Ізраїлю – до 14 днів, 8 євро;
  • У поштові відділення по всьому світу – від 14 днів, 5 євро.

Також передбачена термінова експрес-доставка, що оплачується окремо – замовте її через робочий чат.

Як активувати ДрімСім

Активація SIM-картки здійснюється через мобільний додаток для Android та iOS. Процес досить простий:

  • Відкрийте програму та натисніть кнопку «Активувати» на головній сторінці;
  • Введіть коди ICCID та PUK із SIM-картки або відскануйте штрих-коди камерою;
  • Заповніть поля з паспортними даними або відскануйте документ;
  • Зробіть селфі з паспортом у руках;
  • Заповніть платіжну адресу.

Натисніть кнопку «Активувати» та чекайте активації – про успішне закінчення процедури сповістить push-сповіщення. Час очікування складає кілька хвилин, але іноді активація затягується – потрібно зачекати.

Як налаштувати DrimSim

SIM-карта DrimSim встановлено – тепер необхідно внести до смартфону найпростіші налаштування. Це займе не більше кількох хвилин, а складність процедури така, що з нею впорається навіть школяр. Якщо точку доступу прописано автоматично, налаштовувати її не потрібно – це стосується не лише iOS, а й Android.Найважливішим налаштуванням є включення роумінгу даних – без неї доступ до мобільного інтернету буде неможливим.

Налаштування DrimSim на iPhone

Для налаштування iPhone вирушайте в «Налаштування – Стільниковий зв'язок – Параметри даних – Голос та дані». Тут необхідно включити пункт «Роумінг даних», завдяки чому пристрій зможе підключитися до Інтернету за кордоном.

Далі налаштовуємо точку доступу в меню – в меню «Стільникові дані» встановлюємо для параметра APN значення «chili» (лапки прибираємо). Те саме робимо в меню «Режим модему». Поля «Ім'я користувача» та «Пароль» залишаємо порожніми. Перезавантажте пристрій та спробуйте підключитися до Інтернету.

У деяких випадках може знадобитися налаштування SIM-меню – це робиться в меню «Установки – Телефон (або Стільниковий зв'язок) – SIM-програми».Далі визначаємо потрібний профіль – беремо його в меню програми DrimSim «FAQ & Підтримка – Загальні налаштування – Профілі та країни». Для SIM-карток з ICCID 8944 виберіть у меню «SIM-програми» пункт «Settings – Country Selection – Manual Mode» та вкажіть знайдений раніше профіль.

Для SIM-карток з ICCID 8974 та 8978 виберіть у меню «SIM-програми» пункт Manual Mode і вкажіть профіль. Перезавантажте пристрій та перевірте його працездатність.

Налаштування DrimSim на Android

У Android-пристроях необхідно включити пункт «Інтернет-роумінг» у меню «Налаштування – Бездротові мережі – Ще – Мобільні мережі».

Далі створюємо точку доступу з ім'ям DrimSim, у полі APN вказуємо «chili» (без лапок) і зберігаємо, вибравши її за замовчуванням.

Після цього знаходимо в меню «Налаштування» пункт «SIM-меню» та налаштовуємо його (якщо потрібно). Для SIM-карток з ICCID 8944 виберіть у меню «SIM-меню» пункт «Settings – Country Selection – Manual Mode» та вкажіть знайдений раніше профіль. Для SIM-карток з ICCID 8974 та 8978 виберіть у меню SIM-меню пункт Manual Mode і вкажіть профіль. Перезавантажте пристрій та перевірте його працездатність.

Помилка DrimSim «Цю сімку вже активували»

Процес активації досить простий і в більшості випадків відбувається без будь-яких проблем. Але в деяких випадках програма видає помилку «Цю сімку вже активували». Нічого страшного в цьому немає – для вирішення проблеми необхідно звернутися до технічної підтримки на сайті DrimSim за допомогою чату.Цей чат працює цілодобово, час очікування складає всього кілька хвилин.

Аналогічний чат реалізований у програмі DrimSim – для цього необхідно підключитися до інтернету через Wi-Fi або іншу SIM-картку. Також можна надіслати звернення за адресою електронної пошти. Ще один спосіб зв'язку – через офіційну сторінку у соціальній мережі Facebook. Якщо SIM-картка в даний момент не працює, використовуйте для зв'язку з підтримкою альтернативні інтернет-канали, наприклад, Wi-Fi у готелі або готелі. Найкраще активувати сімку ще вдома, щоб уникнути проблем у поїздці.