Як користуватися картою Дрімсім закордоном і в Росії

Anonim

Користуватися туристичною карткою DrimSim так само просто, як і повсякденною російською SIM-карткою. Вона потребує мінімальних налаштувань, дозволяючи телефону автоматично реєструватися у доступних гостьових мережах. Дзвінки здійснюються за класичною схемою або за технологією callback (зворотний дзвінок), а доступ до Інтернету здійснюється за допомогою звичних додатків. Ловіть детальну інформацію про користування SIM-карткою DrimSim.

У чому переваги туристичної карти Дрімсім

Туристичні SIM-картки створені спеціально для мандрівників зарубіжними країнами.Вони надають абонентам вигідні розцінки на дзвінки та мобільний інтернет по всьому світу. Користуватися ними набагато зручніше, ніж купувати місцеві SIM-картки в кожній країні, тим більше, що ціни на зв'язок приблизно однакові. Те ж саме стосується міжнародної SIM-картки DrimSim від однойменної російської компанії.

SIM-карта DrimSim працює майже у 200 країнах світу – до їх списку входять популярні туристичні напрямки та менш популярні екзотичні країни. Оплата послуг зв'язку здійснюється на основі помегабайтної та похвилинної тарифікації. Також можливе придбання пакетів трафіку об'ємом 1 Гб без терміну дії. Крім того, заявлений на SIM-картах тариф надається без абонентської плати – абоненти платять стільки, скільки споживають.

Переваги туристичної SIM-карти DrimSim:

  • Надає низькі ціни на більшості популярних напрямків – мобільний інтернет коштує від 0, 01 євро/Мб, вихідні дзвінки – від 0, 07 євро/Мб, вхідні дзвінки – від 0 євро/Мб;
  • Можливість здійснювати голосові дзвінки через інтернет – для цього використовуються програми «DrimSim» та «DrimPhone» (для пристроїв на iOS). Вихідні абонентам DrimSim у цьому випадку безкоштовні, оплачується лише витрачений трафік;
  • Можливість прив'язки російського номера для вигідного додзвону з Росії – спочатку SIM-карта поставляється з міжнародним номером, але замість нього можна прив'язати номер свого мобільника. Вхідні в цьому випадку виходять платними, а вихідні для абонентів, що телефонують, – згідно з тарифом по Росії;
  • Постоплатна тарифікація – спочатку абонент користується послугами, та був оплачує їх. Завдяки цьому зайві списання виключено на 100%. До того ж DrimSim не надає жодних додаткових оплачуваних послуг та опцій. Детальна інформація про витрати відображається прямо в додатку, також є можливість отримати деталізацію у вигляді PDF-файлу;
  • Єдиний рахунок для всіх країн – це набагато зручніше, ніж мати по одній SIM-карті для кожної країни та оплачувати купу рахунків. Подорожуйте з SIM-картою DrimSim по всьому світу і не плутайтеся в розрахунках;
  • Доставка по всьому світу - не має значення, де в даний момент знаходиться майбутній користувач. Він зможе отримати SIM-карту як у Росії, так і в будь-якій іншій країні. Доставка здійснюється кур'єром, поштою (у тому числі міжнародною) та до пунктів видачі замовлень Boxberry;
  • Не вимагає складних налаштувань – достатньо ввімкнути роумінг даних, а в деяких випадках додати точку доступу та налаштувати SIM-меню. Для цього на офіційному сайті DrimSim та в мобільному додатку передбачені розділи допомоги;
  • Може працювати в будь-яких пристроях – смартфонах, телефонах, планшетах, модемах та мобільних роутерах. Крім того, передбачено необмежену та безкоштовну роздачу трафіку на будь-які інші пристрої.

Управління зв'язком здійснюється через простий мобільний додаток «DrimSim» для Android та iOS. У ньому відображаються баланс та вартість послуг у країні перебування.Тут же видаються партнерські посилання для залучення нових клієнтів – за кожного нового користувача абонент отримує 7 євро на власний баланс.

Также абоненти DrimSim можуть стати членами клубу Дрімклуб. Учасники отримують знижки та подарунки від партнерів, підвищені відрахування за партнерською програмою (10 євро за кожного нового клієнта) та можливість придбати туристичний страховий поліс з кешбеком.

Як користуватися карткою ДрімСім

Користування SIM-картою DrimSim не є нічого складного – встановіть її у пристрій і увімкніть в налаштуваннях інтернет-роумінг. будуть працювати лише голосові дзвінки (вхідні та вихідні). Після включення роумінгу пристрій зможе з'єднатися з інтернетом – працюватимуть усі програми:

  • Будь-які браузери, встановлені на пристрої;
  • Навігаційні та картографічні програми;
  • Клієнти соціальних мереж та месенджерів;
  • Онлайн-ігри та інші програми, що вимагають доступу до інтернету.

Пристрої з SIM-картами DrimSim успішно реєструються в стільникових мережах 2G та 3G. Доступ до мереж 4G працює в тестовому режимі – при виникненні проблем з доступом до Інтернету 4G рекомендується відключити.

Голосові дзвінки в більшості країн здійснюються класичним способом – набираємо номер абонента, що викликається, і натискаємо кнопку виклику. Зверніть увагу, що номери у вашій телефонній книзі мають бути записані у повному міжнародному форматі, починаючи з +7, інакше ви ризикуєте зателефонувати до іншої країни. В окремих країнах вихідні дзвінки відразу ж перериваються, після чого мережа передзвонює обом абонентам, з'єднуючи їх – це сприяє зниженню вартості дзвінків.

Описана ваша технологія називається callback.Вона працює в Алжирі, Анголі, Бахрейні, Беніні, Болівії, Брунеї, Венесуелі, Гамбії, Гвінеї, Джибуті, Зімбабве, Ємені, Іраку, Камеруні, Кувейті, Макао, Малі, Монголії, Парагваї, Сирії, Сьєрра-Леоне інших найменш розвинених країнах (НРС), де класична схема дозвону виявилася б занадто дорогою.

Чи можна ДрімCім використовувати в Росії

Згідно з інформацією, отриманою від представників DrimSim, SIM-карта працює не тільки в зарубіжних країнах, а й у Росії. Вартість мобільного інтернету складе 0,01 євро/Мб, вихідних викликів - 0,7 євро/хв. Також є можливість придбати пакет інтернету обсягом 10, 24 євро за 1 Гб. Ця тарифікація безглузда для росіян, але підійде закордонним туристам, які перебувають на території РФ.

Які тарифи надає оператор

Компанія DrimSim представила єдиний тарифний план без абонентської плати для всіх SIM-карток.Вартість послуг залежить від місцезнаходження абонентів. На більшості популярних напрямків 1 Мб прийнятих/надісланих даних коштує 0, 01-0, 03 євро, а вихідні дзвінки – від 0, 07 євро/хв. Вартість пакету інтернету об'ємом 1 Гб складає від 10, 24 євро, залежно від країни перебування абонента. Детальну інформацію про вартість послуг опубліковано у статті про тарифи DrimSim.

Як замовити сім-карту DrimSim

Для замовлення SIM-картки заповніть заявку на офіційному сайті або в мобільному додатку. Вкажіть у ньому прізвище та ім'я абонента, номер мобільного телефону, адресу доставки та адресу електронної пошти. Вартість SIM-картки складає 10 євро. Доставка здійснюється поштою, кур'єром чи через пункти видачі Boxberry. Вартість доставки складає від 4 до 8 євро, залежно від напрямку.