Теле2 запустив унікальну опцію "На довірі"

Anonim

Мобільний оператор Tele2 заявив про запуск унікальної послуги «На довірі», завдяки якій абоненти завжди зможуть бути на зв'язку. Ця опція призначена для фізичних осіб. Починаючи з 14 листопада поточного року абоненти, які перебувають на тарифах із абонентською платою та є клієнтами Теле2 не менше 3 місяців, можуть безкоштовно підключити послугу «На довірі». Цей сервіс дозволяє користуватися послугами зв'язку, коли це необхідно, а оплачувати їх у наступному розрахунковому періоді.

Особливості надання послуги

Ліміт, який надається мобільним оператором, для кожного з абонентів розраховується в індивідуальному порядку. При цьому клієнт може самостійно зафіксувати потрібну йому суму в межах ліміту. Ця послуга має низку переваг:

  • Користуватися зв'язком можна, коли це необхідно, а сплачувати рахунок вже наступного місяця;
  • Достатньо один раз підключити опцію і після цього завжди бути на зв'язку, навіть у разі, якщо баланс негативний;
  • Ліміт розраховується індивідуально під кожного клієнта.

Підключення доступне всім, хто є абонентами Теле2 більше 3-х місяців і витрачає на зв'язок понад 200 рублів на місяць. Варто враховувати, що на момент підключення баланс має бути позитивним.

Як підключити та відключити

Активувати опцію можна в особистому кабінеті або мобільному додатку. Для цього просто слід пересунути бігунок навпроти потрібного рядка в активне становище. Крім цього можна керувати і командами:

  • Підключити – 155991;
  • Вимкнути – 155990;
  • Дізнатися про свій власний ліміт 15599.

Набравши запит на телефоні, слід почекати кілька секунд, після чого потрібна інформація з'явиться на екрані.

Як керувати лімітом

Якщо є бажання зменшити встановлений оператором ліміт, слід виконати такі дії:

  • Вибрати необхідну суму в особистому кабінеті або набрати команду 291 та натиснути кнопку зателефонувати. Після цього обрану суму буде зафіксовано;
  • Змінювати ліміт можна стільки разів, скільки це необхідно.

Потрібно пам'ятати, що ліміт буде автоматично зменшено оператором, якщо абонент протягом 3-х останніх місяців став менше витрачати на послуги зв'язку. Крім того, сума буде зменшена і в тому випадку, якщо користувач не дотримується термінів оплати послуги.

Якщо є бажання збільшити суму, встановлену мобільним оператором, слід зайти в особистий кабінет та внести зміни. Але тут є один аспект, збільшення може бути зроблено тільки в тому випадку, якщо оператор надіслав індивідуальну пропозицію. Тут допоможе команда 155992.

Як оплачувати рахунок

Оплачувати послугу слід щомісяця до 21 числа місяця, наступного за тим, коли було здійснено підключення. За 10 днів до терміну оплати абоненту надходить смс-повідомлення з нагадуванням.

Якщо на чинному тарифі є функція «Перенесення залишків», то для перенесення трафіку на наступний місяць потрібно вчасно оплачувати послугу «На довірі». Надання послуг буде тимчасово призупинено у таких випадках:

  • Якщо рахунок не поповнений до 21 числа наступного місяця;
  • Якщо послуга була відключена при мінусовому балансі.

Щоб заново користуватися послугами зв'язку, потрібно поповнити рахунок на суму, достатню для того, щоб баланс став позитивним.

Додаткові умови

Сервіс «На довірі» не сумісний з опцією «Обіцяний платіж». За рахунок наданого ліміту не можна оплачувати підписки та переказувати гроші, кошти можуть бути використані тільки на послуги зв'язку.

Якщо абонент переходить на тариф без абонентської плати, то послуга автоматично вимикається. Щоб вчасно поповнювати баланс, рекомендується підключити опцію «Автоплатіж». У цьому випадку рахунок поповнюватиметься на встановлену суму автоматично з банківської картки. Не слід забувати, що опцію не можна підключити на тарифі «Інтернет для речей».