Ростелеком запустив лінійку нових тарифів "Виклик"

Anonim

Ростелеком заявив про запуск оновленої лінійки тарифних пакетів для бізнесу «Виклик». Ці тарифи розроблені спеціально для корпоративних клієнтів та враховують усі їхні потреби. Нові пропозиції на постплатній системі розрахунків включають великий обсяг мобільного інтернету, а також набір безлімітних сервісів.

Що входить у нові тарифи

Після оновлення лінійки інтернет-трафік, який входить у пакет, було збільшено на 30%. При цьому ліміт не витрачається на спілкування у соціальних мережах чи месенджерах, залежно від того, який саме тариф було обрано.Абоненти можуть не замислюватися про ліміти при використанні сервісів «Вконтакте», Facebook або Youtube, а ось Viber і Whatsapp абсолютно безкоштовний для всіх користувачів, які підключилися до цієї тарифної лінійки.

До підключення зараз доступно три тарифні плани, що значно спрощує вибір абонентів. Дзвінки на всі номери Ростелекому безкоштовні та необмежені. У кожному пакеті передбачено окремий обсяг дзвінків абонентам інших російських операторів. Такого поняття як роумінг у цього оператора немає.

Тарифи оновленої лінійки будуть вигідні тим юридичним особам, які частково або повністю оплачують зв'язок своїм співробітникам. Підключити можна лише один номер.

Хто може скористатися пропозицією

Фахівці компанії Ростелеком постійно вивчають потреби користувачів. Усі нові тарифи орієнтовані їх запити. Так, останнім часом абоненти все частіше користуються для спілкування месенджерами та соціальними мережами, відмовляючись від голосового зв'язку.Саме тому в новій лінійці тарифів інтернет-трафік збільшено щонайменше до 15 ГБ. Дуже вигідно, що вхідний ліміт не витрачається при спілкуванні в соцмережах та месенджерах.

Підключитися до тарифного плану, що розглядається, можуть як справжні клієнти мобільного оператора, так і абоненти інших телекомунікаційних компаній. -Карту на корпоративну, за програмою MNP, що означає перенесення мобільних номерів. Виконати перенесення можна абсолютно безкоштовно, для цього слід просто написати заяву у фірмовому салоні.

Детально дізнатися всю інформацію щодо нової лінійки тарифних планів, і уточнити правила перенесення номерів можна за телефоном гарячої лінії 8 800 200 30 00. Зробити це можна на сайті оператора, у розділі зворотний зв'язок або у фірмовому мобільному додатку, в чаті.