Міжнародна сім-карта для подорожей

Anonim

Міжнародний роумінг відрізняється своєю дорожнечею, незважаючи на новітні пакетні пропозиції російських операторів. Витрати виходять високими, оскільки абонентська плата на роумінгових опціях фіксована. Виходить, витративши пару мегабайт і поговоривши пару хвилин з рідними, розлучаєшся з 3-4 сотнями рублів. Зменшити витрати на інтернет та дзвінки у закордонних поїздках допоможуть міжнародні SIM-картки – про них ми розповімо в рамках нашого огляду.

Особливості міжнародних сім-карт для подорожей

Роумінгові опції російських стільникових операторів все ще занадто дорогі.Зекономити гроші заважає пакетна тарифікація – витрачаєш лише кілька мегабайт, а платиш за цілу сотню. Не менш дорого коштують додаткові пакети хвилин та трафіку. В результаті витрати на зв'язок виявляються дуже високими. Але їх можна зменшити, скориставшись туристичними SIM-картами, створеними для міжнародних подорожей.

Туристична SIM-картка – доступна альтернатива придбання місцевої SIM-картки. Її особливості:

  • Низькі ціни на послуги зв'язку – тарифи, що діють, передбачають помегабайтну або похвилинну тарифікацію, також є можливість докуповувати пакети послуг;
  • Працює в будь-якій точці світу – достатньо встановити її в слот і включити телефон, після чого пристрій самостійно зареєструється в одній з місцевих мереж;
  • Підходить для частих поїздок та відряджень – мандрівникам не доведеться купувати нову SIM-карту в кожній новій країні.

Міжнародні SIM-картки не прив'язані до якогось певного оператора. Вони реєструються у партнерських мережах у всьому світі без зміни абонентського номера. Крім того, вхідні дзвінки на більшості напрямків залишаються безкоштовними та без додаткової абонентської плати.

Скориставшись міжнародною SIM-картою, мандрівники позбавляються необхідності оплачувати дорогий міжнародний роумінг – забудьте про пакети послуг та відсутність альтернатив. обійтися без покупки місцевих SIM-карток у кожній країні. Терміни дії у міжнародних сімок тривалі, абонентської плати немає, а вартість послуг зв'язку в більшості країн залишається максимально низькою.

Популярні міжнародні сім-карти

Російським абонентам доступні міжнародні SIM-карти від шести компаній – це CwSim, DrimSim, ГудЛайн, GlobalSim, Simtravel та Tez Telecom. Давайте вивчимо їх особливості.

CwSim

Міжнародна SIM-картка від CwSim надається без абонентської плати та без терміну дії. Купуйте її один раз і використовуйте тоді, коли потрібно. Цим вона вигідно відрізняється від російських та місцевих SIM-карток із певним терміном дії. Сімка працює не тільки за кордоном, але і в Росії - передбачені російські тарифні плани, що включають пакети інтернету, безліміт всередині мережі Білайн і пакети хвилин.

SIM-карта CwSim працюватиме більш ніж у 200 країнах світу. Вибрати потрібного оператора допоможе зручний мобільний додаток. Підсумкові витрати на зв'язок вийдуть нижчими, ніж при користуванні послугами російських операторів. Кожен новий абонент отримує бонус у розмірі 5 євро на баланс. Поповнення здійснюється за допомогою будь-яких банківських карток. Вартість послуг залежить від напряму. Наприклад, 1 Мб у Великій Британії обійдеться в 0, 0074 Євро, а пакет на 100 Мб - всього в 0, 65 євро.

DrimSim

Перед нами найпопулярніша в Росії туристична SIM-карта без абонентської плати. На відміну від деяких аналогів, вона може використовуватися в будь-яких пристроях - телефонах, смартфонах, планшетах і модемах. Крім того, підтримується роздача трафіку на інші пристрої під час використання смартфона як роутера. Вона працює більш ніж у 190 країнах світу і не потребує налаштувань – встановіть її в мобільний пристрій та користуйтеся.

Тарификація цілком прозора - є можливість оплачувати трафік і хвилини поштучно, також передбачена можливість купівлі пакетів. А фірмова мобільна програма автоматично покаже вартість послуг зв'язку в країні знаходження мандрівника. У цьому ж додатку передбачено детальну статистику щодо витрат. Доставка, залежно від регіону, займає від 1 дня – можна замовити буквально за кілька днів до поїздки.

Особливості міжнародної SIM-карти DrimSim:

  • Єдиний номер у всіх країнах;
  • Недорогий мобільний інтернет – від 1 євроцента за мегабайт;
  • Автоматичний вибір оператора після прибуття в ту чи іншу країну;
  • Працює не тільки за кордоном, а й у Росії;
  • Безкоштовні входять у більш ніж 70 країнах;
  • Доставка SIM-карти по всьому світу;
  • Можливість прив'язки російського номера.

Щоб SIM-карта залишалася робочою, необхідно користуватися нею хоча б 1 раз на 360 днів.

ГудЛайн

Туристичні SIM-карти Гудлайн з'явилися в Росії одними з перших. Їх переваги:

  • Можна зберегти в поїздках свій російський номер, прив'язавши його через особистий кабінет або мобільний додаток. Але вхідні будуть платними у будь-якому випадку (діє надбавка у розмірі 15 центів за хвилину);
  • Недорогий мобільний інтернет – в середньому він у 10 разів дешевше, ніж у російських операторів, трафік коштує від 30 коп/Мб;
  • Безкоштовні вхідні в 140 країнах світу – на більшості популярних напрямках вхідні дзвінки не оплачуються, якщо не прив'язаний російський номер;
  • Відсутність абонентської плати - вигідна перевага в порівнянні з пропозиціями російських операторів.

Тарификація вибирається абонентом самостійно – пакетно чи поштучно. Також передбачено унікальну опцію «Безкоштовні дзвінки до Росії на Viber без інтернету» – оплачується лише перша хвилина згідно з тарифікацією країни перебування. Слід зазначити, що під час перебування на території Росії SIM-картка не працює. Доставка сімок по РФ здійснюється безкоштовно - зробіть замовлення завчасно.

Globalsim

Міжнародна SIM-карта Globalsim призначена для мандрівників та бізнесменів.Вона працює у більш ніж 200 країнах світу та надається з європейським номером. Абонентська плата та приховані платежі відсутні, у більш ніж 140 країнах вхідні залишаються безкоштовними, вихідні – від 0,05 USD/хв, інтернет-трафік – від 0,15 USD/Мб. Термін дії становить два роки – щоб продовжити його, скористайтеся платною послугою. SIM-карта представлена ​​на світовому ринку більше 10 років, кількість користувачів – понад 5 млн. Її можна придбати більш ніж у 3000 партнерських офісах по всій Росії.

Simtravel

Компанія Simtravel запропонує абонентам низькі ціни на зв'язок - від 0, 01 у. е./Мб та вихідні від 0, 05 у. е./хв. Також передбачено більш вигідну пакетну тарифікацію для тих, кому потрібні великі обсяги послуг. Підсумкова тарифікація залежить від країни перебування абонента. Переваги SIM-картки від Simtravel:

  • Працює більш ніж у 180 країнах світу;
  • Є можливість придбати безлімітне спілкування у Facebook Messenger, WhatsApp та Viber всього за 12 у. е./рік;
  • Надається послуга зі збереження російського мобільного номера без абонентської плати та плати за підключення;
  • Автоматичне налаштування абонентського пристрою.

Крім того, на деяких тарифних планах доступні безкоштовні виклики до Росії. Вартість 1 у. е. залежить від способу поповнення балансу. Наприклад, у разі поповнення рахунку банківською картою 1 у. е. складе 67 рублів, а електронними грошима або готівкою в салонах зв'язку - 70, 2 рубля.

Tez Telecom

Міжнародні SIM-карти Tez Telecom орієнтовані на мандрівників, які активно користуються активним інтернетом. Вони працюють більш ніж у 200 країнах світу та включають зрозумілі тарифні плани без прихованих платежів. Вартість інтернету складає від 0,005 євро/Мб, залежно від місцезнаходження абонента. Передбачено як помегабайтну тарифікацію, так і пакетну – 3, 5 або 10 Гб. Для цього абонентам пропонують дві окремі SIM-картки з відповідною системою розрахунків.Вони працюють у всіх мобільних пристроях, у тому числі бездротових роутерах. Доставка по всьому світу здійснюється безкоштовно.

Яка міжнародна сім-карта краща

Не можна сказати, що якась SIM-карта гірша, а якась краща. Все залежить від того, що потрібно абоненту – комусь потрібен лише трафік, а хтось збирається телефонувати з друзями, родичами чи діловими партнерами. Необхідно просто вибрати SIM-карту відповідно до своїх потреб. Основні критерії вибору:

  • Работоздатність SIM-карти у вибраній країні;
  • Вартість 1 Мб трафіку або пакету інтернету;
  • Вартість вихідних дзвінків у потрібних напрямках (наприклад, в Росію);
  • Наявність безкоштовних вхідних країн призначення.

Універсальним рішенням стане SIM-карта DrimSim.

Як замовити Дрімсім

Для замовлення SIM-карти заповніть форму на офіційному сайті компанії DrimSim. Вкажіть ім'я та прізвище абонента, номер контактного телефону, адресу електронної пошти, кількість SIM-карток та адресу доставки. Оплатіть сімку і дочекайтеся її отримання - терміни доставки по Москві та Санкт-Петербургу становлять 1-2 дні, в інші російські регіони - від 7 днів, залежно від місця проживання абонента.

Як обрати тариф

Вибирати тариф із SIM-картою DrimSim не потрібно – тут діє єдина тарифікація, що передбачає певні розцінки на послуги зв'язку в тій чи іншій країні. Наприклад, в Іспанії, Греції та Німеччині вартість 1 Мб складе 0,01 євро, а пакет на 1 Гб – 10,24 євро. Вартість дзвінків до Росії складе 0,3 євро/хв. Уточнити вартість послуг зв'язку допоможуть мобільний додаток від DrimSim та калькулятор на офіційному сайті.