Білайн продає смартфони Honor зі знижкою 8000 рублів і плюс півроку зв'язку в подарунок

Anonim

Оператор Білайн пропонує купити смартфони Honor зі знижкою до 8 тисяч рублів та отримати в подарунок півроку безкоштовного зв'язку. Акція проходить в офіційних салонах оператора та фірмовому інтернет-магазині з 7 листопада по 8 грудня поточного року. Взяти участь у акції можуть всі громадяни Росії, які досягли повноліття, при собі необхідно мати паспорт.

Як взяти участь

Стати учасником акції нескладно, для цього необхідно зайти в інтернет-магазин Білайн, вибрати відповідну модель смартфона Honor та перейти до оформлення замовлення.У графі доставки вказують варіант самовивезення та пишуть найближчий до будинку офіс. При отриманні замовлення в салоні консультанту потрібно повідомити про бажання взяти участь в акції.

Можна купити смартфон у фірмовому салоні зв'язку. Попередньо потрібно вибрати відповідну за характеристиками модель та повідомити консультанту про своє бажання взяти участь у промо.

Покупку можна сплатити повністю або оформити розстрочку, без переплат та початкових внесків. У разі вартість мобільного пристрою розбивається роком, платежі вносяться щомісяця рівними частинами.

Щоб отримати додаткову знижку, необхідно у фірмовому офісі здати старий смартфон або планшет за програмою Trade-In. прейскурант і називає викупну ціну. Крім того, на кожен новий смартфон діє знижка до 8 тисяч рублів, її розмір залежить від моделі, що купується.

При покупці телефонів по акції кожному покупцю дається півроку безкоштовного зв'язку в подарунок, за рахунок знижки на мобільний пристрій. Цей тариф залежить від обраної моделі, всього до підключення доступно два тарифи – Перші Гіги та Анлім.

Умови участі

Акція триває з 7 листопада по 8 грудня 2019 року при здаванні старого мобільного пристрою. При собі обов'язково мати паспорт.

Якщо покупцеві нема чого здати на обмін, то він у рамках програми може купити аксесуари на суму від 300 рублів і теж отримати півроку безкоштовного зв'язку в подарунок. Варто враховувати, що здати старий пристрій можна лише у салоні Білайн. Доставку нового смартфона кур'єром можна замовити тільки в тому випадку, якщо старий пристрій не здається, а додатково купуються аксесуари.

  • В одному чеку може бути лише один акційний смартфон;
  • Співробітники Білайн та преміум-абоненти в акції брати участь не можуть;
  • Всім учасникам доступні стандартні сервіси та опції від оператора;
  • Якщо протягом акційного часу тариф було змінено, то особливі умови перестають діяти, при цьому плата за тарифний пакет не повертається;
  • Акційні смартфони коректно працюють у мережах усіх мобільних операторів.

Промоакція діє окремо від інших промо, виняток становить лише «SIM у подарунок».

Додаткові умови

Якщо в акції хоче взяти участь діючий абонент, то йому слід попередньо перейти на тарифний план Анлім або Перші Гіги, з добовим списанням абонплати. Вартість підключення послуг оплачується в повному обсязі, відповідно до чинних умов акції.

Нові абоненти повинні купити сім-карту з добовим списанням абонентської плати, а потім поповнити свій баланс на потрібну суму.Після закінчення акційного періоду продовжує діяти тарифний пакет, що підключений у рамках промо. За кілька днів абоненту прийде нагадування, що акція закінчується і потрібно поповнити свій баланс.