Теле2 дарує квитки в музей

Anonim

Теле2 пропонує своїм абонентам провести «Ніч мистецтв – 2019» за особливими правилами, а МТС дарує інтернет. Теле2 почав співпрацювати з компанією МАММ та в рамках спільного проекту пропонує взяти участь в унікальній програмі музею. Крім того, абоненти отримують право відвідати найкращі експозиції протягом цілого року.

Ніч мистецтв

Промоакція «Ніч мистецтв» проходитиме в Росії вже всьоме. Цього року МАММ підготував для всіх відвідувачів доволі оригінальну програму. Починаючи з 18-00, двері музею будуть відчинені для всіх відвідувачів. Акція діє до кінця поточного року.

Гості можуть побачити пластичний перфоманс відомої голландської художниці Хейді Зорстурц і неповторний відеоарт від студентів Школи Радченко. Крім цього, у програмі передбачено огляд робіт сучасних вітчизняних художників та їх західних колег.

Примітно, що в рамках співпраці оператора Теле2 та МАММ абонентам надається можливість відвідати виставку напередодні, використовуючи подарунковий квиток. Клієнти мобільного оператора, які активно користуються інтернетом, обов'язково оцінять нову експозицію – оригінальні роботи із серії «Досвід сприйняття». Всі фотографії, представлені у виставковому залі, зроблені за допомогою смартфона в переходах Москви та Санкт-Петербурга.

Комерційний директор дивізіону «Москва» Tele2 Антон Кондратов заявив, що бути абонентом Теле2 не просто вигідно, а й досить захоплююче. Компанія не тільки надає послуги зв'язку, але намагається зробити дозвілля своїх абонентів корисним та захоплюючим.У рамках проекту «Інші правила» клієнтам оператора надається можливість регулярно відвідувати культурні заходи.

Акція від МГТС

Компанія МГТС запустила спільну акцію з Активіа. Проходить промо у магазинах Діксі. Промоакція триватиме до 24 листопада.

Начебто, який зв'язок між цими двома компаніями? Однак зв'язок таки є, обидві вони допомагають людям почуватися краще навіть у дощову погоду. Що може бути краще, ніж пробіотики та високошвидкісний інтернет?

Щоб стати учасником акції, достатньо купити будь-яку продукцію торгової марки Активіа на суму 99 рублів або більше в магазинах мережі Діксі. Після цього покупець отримує знижку в 20% на всі наступні покупки в магазинах і на вибір - місяць інтернету або передплату на додаток МТС ТБ всього за 1 рубль.

  • Інтернет швидкістю 200 Мбіт/с всього за 1 рубль отримають нові абоненти;
  • Ті користувачі, у яких активована послуга інтернету або ТБ отримують можливість місяць безкоштовно користуватися програмами «ТБ Оптимальний» та «Smart для своїх»;
  • Ті абоненти, яким технічно неможливо підключити фіксований зв'язок МГТС, отримують можливість місяць безкоштовно користуватися програмою МТС ТВ.

Однак навіть це не все. Найголовніші переможці акції отримають можливість користуватися інтернетом абсолютно безкоштовно терміном на 3, 6 місяців або на цілий рік.