Білайн дарує 20% знижку на інтернет та ТБ

Anonim

Оператор Білайн запускає акцію «Річний контракт» на тарифні пакети Домашнього Інтернету та ТБ Білайн! Промоакція триватиме з 14 листопада 2019 року до 14 лютого 2020 року. Підключаючись до зазначених тарифів у зазначений період та вносячи абонентську плату відразу за кілька місяців, абонент може отримати знижку до 20%.

Які тарифи доступні

В рамках акції можна підключити один з тарифних пакетів з домашнім інтернетом або ТБ. У промо беруть участь тарифи Бомбічний, Фантастичний, Бомбічний з ТБ, Фантастичний MAX.

Знижку розміром 15% на абонентську плату отримують ті користувачі, які оплачують послуги одразу за півроку. Знижка 20% доступна в тому випадку, якщо абонент вносить необхідну оплату за тарифним планом відразу за рік вперед.

Щоб стати учасником акції та заощадити 15%, необхідно дотримуватись таких умов:

  • Підключити послугу «Піврічний контракт»;
  • Щоб підключити цю опцію, потрібно одноразово внести на рахунок суму, яка дорівнює сумі абонплати за обраним пакетом за півроку, мінус передбачена знижка;
  • Після того, як опція активована, щомісячна обов'язкова плата становитиме 0 рублів.

Щоб стати учасником акції і при цьому заощадити 20%, необхідно дотримуватися таких умов:

  • Активувати опцію «Річний контракт» на сайті або в мобільному додатку, заздалегідь авторизувавшись;
  • Одноразово внести на рахунок суму, яка дорівнює сумі абонплати обраного тарифного плану за рік, мінус встановлена ​​знижка;
  • Після активації послуги щомісячна абонентська плата протягом року становитиме нуль рублів.

Після закінчення терміну дії опції, що розглядається, всі послуги будуть надаватися на стандартних умовах, які діяли в момент підключення. Дізнатися стандартні правила надання послуг можна як на сайті, так і у фірмовому салоні мобільного оператора.

Додаткові умови

Про час підключення цієї опції абоненту надається знижка на абонплату за чинним тарифом у розмірі 100% на півроку або рік. Плата списується з рахунку на момент активації послуги. У разі розірвання договору внесена плата не повертається. Якщо користувач змінив тариф під час дії акції, то внесена оплата не повертається.

Організатором акції є компанія Вимпелком. Організатор може в односторонньому порядку змінити умови промо, причому громадськість інформується через засоби масової інформації за 10 днів до змін. Усі спірні питання між організатором акції та учасниками вирішуються в установленому законодавством порядку.